Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 01:10

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 119  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - Vol. VIII
MesajScris: 03 Mar 2009, 20:22 
Diva

Citat:
neatza, :cry:aoleu si eram cat pe ce sa iau ceva numit lindaxa, da am zis ca mai bine natural decat cu pastile, plus de asta, am citit prospectul si era nasol rau, iar reductilul, regenonul cat si lindaxa contin amfetamine:zoombie:
Dumnezeu sa o ierte

Lindaxa e la fel ca si reductilul si regenonul:(
Mai nou a aparut si o pastila miraculoasa, numita pastila de slabit:D
Stiu pe cineva care a slabit 15 kg intr-o luna cu aceasta pastila.Cum sa fie sanatos acest soc pentru organism???

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2009, 20:37 
Diva

Citat:

tu clarut...esti norocoasa:)
Asa a fost si eu racita saptamanile trecute...febra 40.Acum mi-am revenit.Ceai cald, stat in pat...Multa sanatate iti doresc

si tu...draguta;) oricum, nu m-ar deranja vreo 5 kg in plus.

da' e grav febra 40...ce ai avut?
eu tocmai am fost la dr si am o infectie asa ca tre sa iau antibiotice. la consult mi-a dat cu un spray anesteziant intr-o nara dupa care mi-a bagat un furtun subtire sa vada ce "coace" acolo. senzatia e naspa. dar ciudat e ca pe urma am ametit. abia am condus pana acasa. nu-mi dau seama dc e de la spray sau de la furtun.:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2009, 20:42 
Diva

Citat:
si tu...draguta;) oricum, nu m-ar deranja vreo 5 kg in plus.

da' e grav febra 40...ce ai avut?
eu tocmai am fost la dr si am o infectie asa ca tre sa iau antibiotice. la consult mi-a dat cu un spray anesteziant intr-o nara dupa care mi-a bagat un furtun subtire sa vada ce "coace" acolo. senzatia e naspa. dar ciudat e ca pe urma am ametit. abia am condus pana acasa. nu-mi dau seama dc e de la spray sau de la furtun.:)

La inceput am facut doar febra...am fos in vizita la o verisoara care avea bronsita si era internata la infectioase.Ea a avut 6 zile febra 39-40.Eu din fericire doar cateva ore...:(.Este ceva epidemie urata in perioada asta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2009, 20:47 
Diva

Citat:
dar tot nu inteleg daca sunt asa periculoase de ce le mai prescriu?

se recomanda in cazuri grave de obezitate, sub atentia observare a unui doctor, se fac in prealabil analize dar cum in Ro toate sunt de-an boulea, asta e.Regenonul nu se mai da decat cu reteta, in schimb reductil, lindaxa, astea sunt cele mai puternice se gasesc in farmacii fara reteta:wacko:

chiar ma gandeam si eu la asta. de cate ori n-am luat antibiotice pt orice raceala sau infectie. p-aici nu-ti dau decat f rar. sora mea s-a dus la urgenta cu otita si nu i-au dat..oricum dupa mine astia sunt la cealalta extrema dar poate stiu ei ceva..:unsure:
revenind, am si eu o prietena care a fost la nutritionist, a luat o multime de medicamente, a tinut regim si a slabit in jum de an f mult. dar era deprimata rau..tot timpul. intr-un final a renuntat la tratament si s-a ingrasat la loc :( cred sincer ca tb pur si simplu sa fii atenta la ce mananci. si mai ales cat.:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2009, 20:48 
Diva

Citat:

La inceput am facut doar febra...am fos in vizita la o verisoara care avea bronsita si era internata la infectioase.Ea a avut 6 zile febra 39-40.Eu din fericire doar cateva ore...:(.Este ceva epidemie urata in perioada asta.
saracuta de tine:( bine ca ai scapat!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2009, 20:51 
Diva

Citat:
chiar ma gandeam si eu la asta. de cate ori n-am luat antibiotice pt orice raceala sau infectie. p-aici nu-ti dau decat f rar. sora mea s-a dus la urgenta cu otita si nu i-au dat..oricum dupa mine astia sunt la cealalta extrema dar poate stiu ei ceva..:unsure:
revenind, am si eu o prietena care a fost la nutritionist, a luat o multime de medicamente, a tinut regim si a slabit in jum de an f mult. dar era deprimata rau..tot timpul. intr-un final a renuntat la tratament si s-a ingrasat la loc :( cred sincer ca tb pur si simplu sa fii atenta la ce mananci. si mai ales cat.:)

exact.sa nu mananci dupa 6, fara paine, fara cioco, multa apa...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2009, 22:00 
Diva

Citat:

exact.sa nu mananci dupa 6, fara paine, fara cioco, multa apa...
:nlol:as putea renunta definitiv la paine,la orice fel de mancare...dar la ciocolata?la prajituri si inghetata?nu merge :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2009, 22:05 
Diva

Citat:
:nlol:as putea renunta definitiv la paine,la orice fel de mancare...dar la ciocolata?la prajituri si inghetata?nu merge :(

din pacate am aceeasi boala cu ciocolata...:)noroc ca am renuntat la cola.Ca ajungeam obeza:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2009, 22:16 
Diva

Citat:

din pacate am aceeasi boala cu ciocolata...:)noroc ca am renuntat la cola.Ca ajungeam obeza:)

mie nu-mi plac dulciurile:D dc mananc 2 patratele de ciocolata imi ajung o saptamana:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2009, 22:24 
Diva

Citat:
mie nu-mi plac dulciurile:D dc mananc 2 patratele de ciocolata imi ajung o saptamana:)

ma repet...esti o norocoasa..:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2009, 23:19 
Diva

eu am cumparat lindaxa fara reteta anul trecutin decembrie de la farmacie, in schimb am luat o pastila si am zis ca nu am de gand sa ma indop cu pastile, in schimb am renuntat la paine, dulciuri mai putin si miscare macar jum de ora, am slabit 7 kg intr-o luna, se poate fetelor si fara pastile, plus de asta m-am crucit de ceea ce am citit pe prospect:woow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2009, 23:50 
Diva

Citat:
eu am cumparat lindaxa fara reteta anul trecutin decembrie de la farmacie, in schimb am luat o pastila si am zis ca nu am de gand sa ma indop cu pastile, in schimb am renuntat la paine, dulciuri mai putin si miscare macar jum de ora, am slabit 7 kg intr-o luna, se poate fetelor si fara pastile, plus de asta m-am crucit de ceea ce am citit pe prospect:woow:

mai sunt farmacii care dau fara reteta....dar este interzis di cate stiu eu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2009, 00:52 
Diva

Citat:

o sa radeti, dar mie nu mi-au dat picaturi nazale fara reteta. spuneau ca sunt halucinogene si creeaza dependenta.nu am mai stat sa ma cert cu ele.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2009, 01:10 
Diva

da o fii, uite ca eu am intrebat anul trecut in dec de pastile de slabit si mi-a dat lindaxa, fara sa intrebe de reteta sau altceva, intradevar de regenon nu mai da fara reteta, reductil la fel se da ca si lindaxa, iar pastila de slabit se gaseste in orice farmacie, ba chiar ausi promotii :zoombie:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2009, 02:33 
Diva

Citat:

da o fii, uite ca eu am intrebat anul trecut in dec de pastile de slabit si mi-a dat lindaxa, fara sa intrebe de reteta sau altceva, intradevar de regenon nu mai da fara reteta, reductil la fel se da ca si lindaxa, iar pastila de slabit se gaseste in orice farmacie, ba chiar ausi promotii :zoombie:

eu nu sunt de acord nici cu medicii nutritionisti sau endocrinologi care prescric pastile de slabit. metabolismul se poate schimba si prin regim alimentar, iar ingrasatul este efectul nefunctionarii corespunzatoare a unor organe.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2009, 03:15 
Diva

noapte buna!:.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2009, 11:41 
Diva

buna dimineata, intradevar nici eu nu sunt de acord cu astea date asa fara reteta, dar na si pastilele astea sunt facute cu un scop, sunt oameni in lumea asta care au si peste 500 de kg, deci doar cu regim alimentar nu va reusi in veci sa slabeasca:-`
oricum depinde si de ceea ce vrei, cunosc pers care au luat asemenea pastile au slabit ceva si dupa 2 luni avea la loc, ba chiar si mai mult:blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2009, 11:51 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2009, 12:41 
Diva

buna dimineata ...interesant subiect...ar fi bine sa se faca un pik de informare pe aceasta tema.nu se stiu prea multe si fetele care au cateva kg in plus sunt in stare sa inghita orice. de ex , la noi in gl nici nu s-a aflat de cazul celor 2 fete de la tg mures. au si astia un interes vis a vis de sanatatea populatiei...
mai bine zis au interes in marirea profitului firmelor ce comercializeaza pastilele...
ca sa vedeti cat de usor de convins sunt oamenii...am 2 colege care sufera de acnee. am avut si eu si am mers la medic mi-a prescris un singur medicament si mi-a trecut tot si pete si tot!!! ele au auzit de la cineva ca exista un vaccin care se face in 3 serii, e scump si e bun. l-au cumparat amandoua si l-au administrat. nu au sunat la medic, nu au facut niciodata nicio consultatie dermato...s-au luat dupa ureche...efectele adverse nu pot sa le enumar...dar era si unul ca acneea se poate inrautati in prima faza...fetele mele au zis ca sunt rare efectele si nu au de gand sa arate urat la nunta( se casatoresc amandoua anul asta)...concluzia o trage fiecare:ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mar 2009, 12:46 
Diva

Citat:
buna dimineata ...interesant subiect...ar fi bine sa se faca un pik de informare pe aceasta tema.nu se stiu prea multe si fetele care au cateva kg in plus sunt in stare sa inghita orice. de ex , la noi in gl nici nu s-a aflat de cazul celor 2 fete de la tg mures. au si astia un interes vis a vis de sanatatea populatiei...
mai bine zis au interes in marirea profitului firmelor ce comercializeaza pastilele...
ca sa vedeti cat de usor de convins sunt oamenii...am 2 colege care sufera de acnee. am avut si eu si am mers la medic mi-a prescris un singur medicament si mi-a trecut tot si pete si tot!!! ele au auzit de la cineva ca exista un vaccin care se face in 3 serii, e scump si e bun. l-au cumparat amandoua si l-au administrat. nu au sunat la medic, nu au facut niciodata nicio consultatie dermato...s-au luat dupa ureche...efectele adverse nu pot sa le enumar...dar era si unul ca acneea se poate inrautati in prima faza...fetele mele au zis ca sunt rare efectele si nu au de gand sa arate urat la nunta( se casatoresc amandoua anul asta)...concluzia o trage fiecare:ermm:

foarte aiurea.....si eu cand eram un pic mai plinutza cautam orice sa slabesc si nu am reusit cu nimik....nici macar cu exercitii...si acum intr-o saptam,ana m-am imbolnavit atat de rau ca am slabit mai mult decat trebuia...acum incerc sa ma ingras putin ...sa vedem daca merge:)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 119  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]