Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 04:42

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 353 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu sunt pregatirile!?
MesajScris: 03 Apr 2007, 23:34 
Diva

Citat:
am rezolvat cu cameramanul, cu dj-ul si la restaurant.mi-am gasit si de unde o sa imi iau rochita de mireasa.iar acuma dupa pasti o sa mergem la biserica si primarie sa ne programam.si de acuma mai asteptam vreo 2-3 luni sine apucamde cumparat invitatii si ce o sa mai trebuiasca. eu una cred k o sa dau invitatiile cu 1 luna si juma inainte, iar cu 2 saptamani inainte sa imi confirme k vin

daca la primarie trebuie sa te programezi cu vreo 2 sapt inainte nu inteleg de ce vad fete care au nunta peste cateva luni bunicele ca deja merg sa se programeze
e mai indicat asa? spuneti-mi si mie pontul:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2007, 00:58 
Veteran

Citat:
Pana acum am restaurantul, dj-ul, cameramanul si fotograful. Acum astept sa treaca Pastele si ma voi duce la restaurant sa vad daca imi voi angaja firma pt decorarea salii sau ii voi lasa pe cei de la restaurant sa o decoreze. Voi avea multe de facut dupa ce va trece aceasta sarbatoare. Mai trebuie sa incep cautarile pentru rochitza (am asa o idee cam cum as vrea sa arate rochitza mea si sper sa o gasesc). Ce ma ingrozeste foarte tare - ca nu prea am idee ce voi imbraca la starea civila :mellow: - sper totusi sa gasesc ceva care sa imi placa. Am o intrebare pentru miresicile de anul asta sau pentru cele care au fost deja. Cu cat timp inainte ma sfatuiti sa dau invitatiile?

cam cu o luna sau o luna jumate...eu le dau cu o luna jumate inainte...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2007, 02:02 
Senior

pai pe invitatii la ce ora o sa scriu k imifac cununia civila.dor invitatiile nu le dau cu 2 saptamani inainte.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2007, 15:05 
Diva

Citat:
pai pe invitatii la ce ora o sa scriu k imifac cununia civila.dor invitatiile nu le dau cu 2 saptamani inainte.

NU , dar potzi sa treci pe la casa casatoriilor inainte si sa ii intrebi cum sa procedezi ca te pot indruma mai sigur si poti intreba daca nu se plateste ceva in plus pt faptul ca e sambata..La noi e o practica mai noau pt ca cica sambata nu e zi de lucru la ei si vin doar daca vor si trebuie platitzi suplimentar :mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2007, 16:56 
Diva

Citat:

In general pe invitatii nu se specifica starea civila, doar casatoria religioasa, adica biserica. Cel mai bine ar fi sa faci si tu la fel, oricum la casatoria civila vin persoanele mai apropiati tie, care oricum te vor intreba cu cateva zile mai devreme ora la care este. :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2007, 19:29 
Diva

Citat:

la fel ca si oana si eu zic ca pe invitatii nu se scrie ora cununiei civile...la acest eveniment vin persoanele apropiate si cei pe care ii poti invita tu printr-un simplu telefon in care specifici ora si data:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2007, 20:47 
Senior

problema este k nu le fac cununia civila in aceeasi oras cu cea religioasa si de aceea as vrea sa scriu ora la care am cununia civila.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Apr 2007, 00:02 
Diva

Citat:
problema este k nu le fac cununia civila in aceeasi oras cu cea religioasa si de aceea as vrea sa scriu ora la care am cununia civila.

cel mai bine este sa mergi din timp la primarie si sa vb cu cei de acolo...mult spor si noroc!%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2007, 00:56 
Veteran

Buna fetele...
singurul lucru care nu e inca pregatit, e luna de miere...inca nu stim unde sa mergem, si daca nu reusim in mai, probabil vom pleca in septembrie, ca sa fie s preturile rezonabile.

In rest , astept Pastele...apoi nunta...
suntem happy si abia asteptam evenimentul...

:neyes:
cred ca e cea mai frumoasa perioada din viata noastra...pt ca inca visam la nunta noastra:ncouple:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Apr 2007, 01:02 
Junior

c parere aveti de tunisia ? eu acolo vreau sa imi fac luna de miere dar am auzit si bune si rele.. si mai vreau sa stiu niste pareri

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Apr 2007, 04:34 
Veteran

Citat:
c parere aveti de tunisia ? eu acolo vreau sa imi fac luna de miere dar am auzit si bune si rele.. si mai vreau sa stiu niste pareri

din cate stiu eu...este ffff ieftin pt ca este o zona fff saraca...este un pic cam periculos ca unii oameni ar face orice pt niste banuti( de ex a fost un prieten si vroiau sa faca poze si a venit un bastinas lanaga ei si i-a intrebat daca vor sa faca poza si cu el...si ei au fost de acord...dupa poza bastinasul le-a cerut 20 euro ca el nu se pozeaza gratis, si facea scandal si se stransesera multi oameni in jurul lor asa ca i-au dat banii si au plecat cat au putut de repede la hotel)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Apr 2007, 11:59 
Junior

si eu am auzit ceva in genul, oamenii strica locul ala, dar ca este un peisaj mirific. si deaia stau in cumpana.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Apr 2007, 14:49 
Diva

innaa:
Citat:

Are cineva sau a vazut sabloane pentru cardurile ce se pun la carafele de vin?

Am vazut la cineva ca o mica felicitare legata frumos cu panglicuta la carafa de vin ..si cu un mic motto scris despre vin...sau ceva de genul asta...

poate aveti alta idee sau ati vazut undeva ceva de genul asta..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Apr 2007, 18:41 
Junior

voi unde dati marturiile? la biserica sau la restaurant?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Apr 2007, 20:14 
Senior

am fost mai demult la o nunta si in fata farfuriilor erau asezate marturiile si cand plecam le luam de acolo

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Apr 2007, 20:16 
Senior

asa k si noi o sa le asezam in fata farfuriilor si de acolo lumea o sa isi ia marturia cand pleaca acasa:ncouple:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2007, 00:21 
Diva

Citat:

NU , dar potzi sa treci pe la casa casatoriilor inainte si sa ii intrebi cum sa procedezi ca te pot indruma mai sigur si poti intreba daca nu se plateste ceva in plus pt faptul ca e sambata..La noi e o practica mai noau pt ca cica sambata nu e zi de lucru la ei si vin doar daca vor si trebuie platitzi suplimentar :mellow:

Sigur se plateste sambata suplimentar.Si la noi e la fel.Plus ca se plateste diferit pe intervalele orare.:nscmoll:):(orice sa scoata bani....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2007, 00:22 
Diva

Citat:
Buna fetele...
singurul lucru care nu e inca pregatit, e luna de miere...inca nu stim unde sa mergem, si daca nu reusim in mai, probabil vom pleca in septembrie, ca sa fie s preturile rezonabile.

In rest , astept Pastele...apoi nunta...
suntem happy si abia asteptam evenimentul...

:neyes:
cred ca e cea mai frumoasa perioada din viata noastra...pt ca inca visam la nunta noastra:ncouple:

Ce parere aveti de Tenerife?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Apr 2007, 00:23 
Diva

Citat:
voi unde dati marturiile? la biserica sau la restaurant?

La restaurant, clar.Se pun pe masa si invitatii pleaca cu ele.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 353 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]