Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 00:38

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 367 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: OBICEIURI DE NUNTA!!!!!
MesajScris: 30 Iun 2006, 16:12 
Veteran

Eu nu stiam de obiceiul asta cu cosul cu mancare!!Noi o sa le ducem un tort,un buchet de flori si o sticla de sampanie!!Si o sa le mai luan un cadou!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 16:15 
Diva

Citat:
Eu nu stiam de obiceiul asta cu cosul cu mancare!!Noi o sa le ducem un tort,un buchet de flori si o sticla de sampanie!!Si o sa le mai luan un cadou!!

exact asa o sa facem si noi. mie mi se pare o mare porcarie faza cu cosul cu mancare.
nu ne tinem de toate traditiile astea. nu vad rostul.
si un cadou.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 16:18 
Veteran

Si faza cu lautarul,eu am spus ca nu vreau sa prind picior de "negrotei" cu caloriferul in brate la mine acasa!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 16:22 
Diva

Citat:
Si faza cu lautarul,eu am spus ca nu vreau sa prind picior de "negrotei" cu caloriferul in brate la mine acasa!!

noi avem formatie la nunta sunt romani si o sa vina nenea cu acordeonul si acasa. i-am vazut, i-am ascultat. sunt fabulosi. canta toate genurile.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 16:25 
Veteran

Daca e roamn tipul cu acordeonul si mai ales daca mai canta si altceva in afara de hamaiala,atunci mai negociez!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 16:28 
Diva

Citat:
Daca e roamn tipul cu acordeonul si mai ales daca mai canta si altceva in afara de hamaiala,atunci mai negociez!!

nici eu nu am vrut tigani in formatie pt ca incvep cu dedicatii si nu suport si plus de asta o tineam toata noaptea in manele. nu zic ca n-o sa avem manele, dar in limita bunului simt (2-3 melodii). atat.
in rest, hore, batute, sarbe, muzica usoara, vals...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 17:01 
Veteran

Depinde de formatie!!pt ca daca e o formatie care canta bine si stie sa antreneze lumea la distractie e ok!!Muzica contaza cel mai mult la o nunta!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 17:05 
Veteran

Citat:

hai ca ai fost tare:lol::lol::lol::lol: mi-a placut mult faza cu ''caloriferul''

nota 1.000:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 17:09 
Veteran

Citat:

in ruptul capului nu vreau lautari. am amai auzit ca sunt unii care canta laif toate felurile de muzica. dar eu nu vreau sub nici o forma, voi avea un dj cu muzica facuta de mine(hore, rumbe, sambe ,toate genurile, cantece care stiu eu ca au priza) si sa stiti ca si batrinii se adapteaza foarte repede si la stilurile noi. am vazut la o nunta niste batranei, am ramas cu gura cascata.nu credeam in ruptul capuluio ca o sa danseze pe asa ceva si cu toate astea au facut furori

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 17:17 
Veteran

Si eu tot Dj voi avea si din start nu vreau manele,decat poate 1-2!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 17:21 
Senior

Citat:
Si eu tot Dj voi avea si din start nu vreau manele,decat poate 1-2!!

Si eu tot DJ voi avea. Despre manele, no way!:wokno:
Dar ce stiluri de muzica veti avea voi? eu mai cui am spus ca am dj, s-au uitat la mine crucis: "adica cum, fara muzica populara?" :wacko: eu vreau cu toate genurile de muzica, si mai veche si mai noua, pe care se poate dansa, si acolo cateva populare mai dragute si "traditionale". despre partea populara nici nu prea cunosc melodii, dar cred ca voi lasa la aprecierea dj-ului. in schimb, nu va lipsi zdob si zdub cu "nunta extremala" :p
va pup!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 17:24 
Veteran

Eu voi avea toate genurile de muzica:latino,dance,oldiest populara dar cu limita si altele!Plus de asta e treaba Dj-ului sa puna muzica in functie de atmosfera care e!Adica daca pune populara si nu danseaza mai nimeni trebuie automat sa schimbe!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 17:31 
Veteran

Citat:

Si eu tot DJ voi avea. Despre manele, no way!:wokno:
Dar ce stiluri de muzica veti avea voi? eu mai cui am spus ca am dj, s-au uitat la mine crucis: "adica cum, fara muzica populara?" :wacko: eu vreau cu toate genurile de muzica, si mai veche si mai noua, pe care se poate dansa, si acolo cateva populare mai dragute si "traditionale". despre partea populara nici nu prea cunosc melodii, dar cred ca voi lasa la aprecierea dj-ului. in schimb, nu va lipsi zdob si zdub cu "nunta extremala" :p
va pup!

trebuie sa vorbesti cu DJ-ul ca sa-i spui cam ce muzica sa puna si cum, nu sa-ti puna hore cand lumea mananca si bluzuri cand nu mananca. nu se poate trb sa sti ce asculta lumea care va veni. ca daca nu vorbesti cu DJ-ul el poate iti pune ce muzica vrea si poate oamenilor nu o sa le placa si nu o sa danseze nimeni,ce nunta e aia????????
sau invers:)
de aceea vorbeste cu dj-ul, mult %%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 18:39 
Veteran

Am mai auzit de un obicei de nunta:cica trebuie sa-ti scrie pe talpa pantofului drept prenumele domnisoarele nemaritate!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 19:28 
Veteran

Exact daca el ca Dj nu simte atmosfera,atunci cine??Si in cazul asta sa sa lase de meseria asta!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 19:30 
Veteran

Citat:
Exact daca el ca Dj nu simte atmosfera,atunci cine??Si in cazul asta sa sa lase de meseria asta!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 19:35 
Veteran

Pe mine chiar nu ma intereseaza acesta obiceiuri. Nuntile mi se par ca niste reluari la infinit ale aceluiasi film.
Prin urmare eu nu o sa respect nici un obicei. PREFER ORIGINALITATEA deoarece niciodata nu mi-am dorit o "nunta alba" si nici nu am visat.
As vrea ca toti sa se simta bine dar si eu sa ma simt in pielea mea.S-mi exprim personalitatea.
Prin urmare:
-nu am rochie alba ci gri-bej fildes
-nu imi pun voal de nici un fel, prefer o coafura elaborata
-nu pun flori in piept la invitati(saracii, cat am injurat si eu la alte nunti cand m-am vazut cu hainele gaurite)
- nu decorez masinile-nu imi plac
-nu copiez nimic
-cat despre gaini, brazi, barbierit etc, sorry but... traiesc in sec 21 si in Bucuresti nu la tara
Oricum respect gusturile altora dar nu le aplic si la nunta mea. Vreau ceva unic.
:rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 19:45 
Veteran

Pe mine chiar nu ma intereseaza acesta obiceiuri. Nuntile mi se par ca niste reluari la infinit ale aceluiasi film.
Prin urmare eu nu o sa respect nici un obicei. PREFER ORIGINALITATEA deoarece niciodata nu mi-am dorit o "nunta alba" si nici nu am visat.
As vrea ca toti sa se simta bine dar si eu sa ma simt in pielea mea.S-mi exprim personalitatea.
Prin urmare:
-nu am rochie alba ci gri-bej fildes
-nu imi pun voal de nici un fel, prefer o coafura elaborata
-nu pun flori in piept la invitati(saracii, cat am injurat si eu la alte nunti cand m-am vazut cu hainele gaurite)
- nu decorez masinile-nu imi plac
-nu copiez nimic
-cat despre gaini, brazi, barbierit etc, sorry but... traiesc in sec 21 si in Bucuresti nu la tara
Oricum respect gusturile altora dar nu le aplic si la nunta mea. Vreau ceva unic.
:rocker:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 367 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]