Citat:
Am eu niste prieteni in Spania care vroiau sa faca nunta anul asta. In august, bineinteles. Acolo unde face Gabriela. E superb... Oricum, ei de anul trecut ne-au zis ca anu asta fac nunta acolo. OK. Noi am crezut ca au fost si au rezolvat, au vorbit....Cand au venit acasa prin februarie, i-am intrebat: ati fost la rest, sa vb amanunte, de-alea.... Si el zice: pai...noi inca n-am rezervat. Ce trebuia sa-l rezervam? De-aia am venit acum sa vorbim... I-am zis sa-si ia gandul ca deja ii stiu pe cei care vor face nunta acolo in singurele 2 sambete disponibile din august... Au inceput sa caute prin alte locuri da .... Buzaul e un oras nu foarte mare, dar se fac nunti multe la noi... Asta e! Ghinion...
Deci Krysta e chiar OK:ok: Fata de altii...
asta i-am zis si eu tipei din Germania!! Si ea: ce ai fata esti nebuna?? De pe acum?? Lasa ca in aprilie vorbeste soacra-mea si cauta ea!!Ha ha ha!! Si tot trage sus si tare ca o sa faca nunta la vara ...Nu cred ca mai are vreo sansa! Nici la biserica nu prea cred ca mai sunt locuri! Krysta pune pe locul I jobul....o inteleg ca si eu fac la fel! Tipa ailalta a invocat un alt motiv ..vine in tara mai tarziu pt. ca tre sa-si faca nu stiu ce reparatie la masina!! Mai zi ceva!!