Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 07:02

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 337 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Carduri!
MesajScris: 22 Mar 2006, 14:46 
Diva

Citat:
hei nu-ti bate joc de mine...am restaurant,am muzica,cununia civila am facut-o anul trecu,la biserica s-a vorbit,dar nu e vorba de ce vreau eu,uneori nu poti face tot ceea ce vrei sau cum vrei,sunt situatii un pic mai delicate uneori risti alteori nu dar asta nu inseamna ca ma joc...vreau sau nu vreau sa fac nunta....

nu o lua ca pe o bataie de joc ! iti trageam un semnal de alarma ca sa te mobilizezi si sa nu mai visezi !! Sa faci ceva concret!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 14:55 
Veteran

pai mi-am luat formatia care a cantat la nunta la sora mea acum 3 ani,vor canta si la nunta la sora mea acum in mai si am luat-o si eu pentru ca ,,,,,canta super.Stiu ca toti s-au distrat atunci si au laudat muzicantii.Cica acum si-au scos CD-uri,casete...oricum sper sa fie fain si la mine...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 14:57 
Veteran

Citat:

nu o lua ca pe o bataie de joc ! iti trageam un semnal de alarma ca sa te mobilizezi si sa nu mai visezi !! Sa faci ceva concret!!
sincera sa fiu nu ma asteptam din partea ta sa-mi zici asa ceva sau poate nu in modul ala.Mereu ti-am admirat modul de a spune si de a raspunde...M-ai lasat gura casca cu faza ca nu vreau nunta...in viziunea mea nu se prea glumeste cu asa ceva.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 15:35 
Diva

Citat:
sincera sa fiu nu ma asteptam din partea ta sa-mi zici asa ceva sau poate nu in modul ala.Mereu ti-am admirat modul de a spune si de a raspunde...M-ai lasat gura casca cu faza ca nu vreau nunta...in viziunea mea nu se prea glumeste cu asa ceva.

imi cer scuze...poate ca am reactinat asa din cauza ca m-a calcat cineva pe batatura aici la birou...si vad ca si tu iti faci atatea probleme si nu esti deloc optimista!! Multa bafta si casa de piatra! %%-%%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 15:40 
Diva

Citat:

Am eu niste prieteni in Spania care vroiau sa faca nunta anul asta. In august, bineinteles. Acolo unde face Gabriela. E superb... Oricum, ei de anul trecut ne-au zis ca anu asta fac nunta acolo. OK. Noi am crezut ca au fost si au rezolvat, au vorbit....Cand au venit acasa prin februarie, i-am intrebat: ati fost la rest, sa vb amanunte, de-alea.... Si el zice: pai...noi inca n-am rezervat. Ce trebuia sa-l rezervam? De-aia am venit acum sa vorbim... I-am zis sa-si ia gandul ca deja ii stiu pe cei care vor face nunta acolo in singurele 2 sambete disponibile din august... Au inceput sa caute prin alte locuri da .... Buzaul e un oras nu foarte mare, dar se fac nunti multe la noi... Asta e! Ghinion...
Deci Krysta e chiar OK:ok: Fata de altii...

asta i-am zis si eu tipei din Germania!! Si ea: ce ai fata esti nebuna?? De pe acum?? Lasa ca in aprilie vorbeste soacra-mea si cauta ea!!Ha ha ha!! Si tot trage sus si tare ca o sa faca nunta la vara ...Nu cred ca mai are vreo sansa! Nici la biserica nu prea cred ca mai sunt locuri! Krysta pune pe locul I jobul....o inteleg ca si eu fac la fel! Tipa ailalta a invocat un alt motiv ..vine in tara mai tarziu pt. ca tre sa-si faca nu stiu ce reparatie la masina!! Mai zi ceva!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 15:46 
Veteran

Citat:

imi cer scuze...poate ca am reactinat asa din cauza ca m-a calcat cineva pe batatura aici la birou...si vad ca si tu iti faci atatea probleme si nu esti deloc optimista!! Multa bafta si casa de piatra! %%-%%-%%-
cam asa este dar tu in locul meu cred ca tot la fel ai fi facut...(ca mine)Te vezi blocata la 2300km de casa si te lasi pe baza parintilor sau a soacrei sa te ajute ....mai bine iti legi un petroi de gat.Toti isi dau cu parerea dar truda...parerea lor e mereu opusul la ce vreau eu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 15:57 
Diva

Citat:
cam asa este dar tu in locul meu cred ca tot la fel ai fi facut...(ca mine)Te vezi blocata la 2300km de casa si te lasi pe baza parintilor sau a soacrei sa te ajute ....mai bine iti legi un petroi de gat.Toti isi dau cu parerea dar truda...parerea lor e mereu opusul la ce vreau eu.

un singur lucru ...mai spun atat!!sper ca tot ce pregatesti tu acum sa iti iasa perfect, cel putin peste masura asteptarilor!! Sper ca mama ta sa iti cunoasca gusturile si sa nimereasca totul din prima! Nu cred ca vrea nimeni ca in momentul in care vede restaurantul sau nu stiu ce alte detalii, sa aiba surprize neplacute!:lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 17:39 
Diva

Citat:

un singur lucru ...mai spun atat!!sper ca tot ce pregatesti tu acum sa iti iasa perfect, cel putin peste masura asteptarilor!! Sper ca mama ta sa iti cunoasca gusturile si sa nimereasca totul din prima! Nu cred ca vrea nimeni ca in momentul in care vede restaurantul sau nu stiu ce alte detalii, sa aiba surprize neplacute!:lips::lips:

fetele haideti ca fac acum poze la invitatii. si krista te inteleg eu una pe tine ,in aceeasi situatie a fost si sora mea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 18:16 
Veteran

Citat:

fetele haideti ca fac acum poze la invitatii. si krista te inteleg eu una pe tine ,in aceeasi situatie a fost si sora mea.
eeeeeeeeee...sa va dau o veste buna.Am sunat astazi la ei la firma,m-am luat un pic de ei si surpriza...mi-u trimis prin fax un modul BUN DE TIPARIT pe care urmez sa-l semnez si eu apoi sa-l retrimit prin fax...eeeee ce ziceti?E ceva si chestia asta,nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 18:17 
Diva

Citat:
eeeeeeeeee...sa va dau o veste buna.Am sunat astazi la ei la firma,m-am luat un pic de ei si surpriza...mi-u trimis prin fax un modul BUN DE TIPARIT pe care urmez sa-l semnez si eu apoi sa-l retrimit prin fax...eeeee ce ziceti?E ceva si chestia asta,nu?

da dar esti sigura ca vrei sa apelezi in modul asta la ei nu e mai bine sa cunosti omul,sa vezi invitatiile sa le pipai.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 18:20 
Diva

Citat:

Deci se poate si de la mii de Km departare:ok::lips:

da dar nu e acelasi lucru ca atunci cand le vezi tu invitatiile si le pipai e altceva. am pus poza d ela invitatie in galerie si la mine in instrumente. sper sa puteti vedea poza in curand.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 18:31 
Diva

Citat:

Eu mi-am ales invitatiile din catalog, fizic, da sincera, sa fiu, nu le-am pipait...Le vazusem demult pe net da la Buzau le-am gasit la jumate de pret...Si scrisul e 2000...Nu mi se pare mult. Ma duc la 20500/buc fata de 36500...

eu le-am pipait si sincer mi-a usurat treaba.;)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 337 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]