Ultima vizită a fost: Acum este 03 Sep 2026, 02:55

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VII
MesajScris: 24 Iul 2008, 17:29 
Diva

La multi ani.
Vreau si eu tort

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 19:26 
Diva

Citat:
La multi ani.
Vreau si eu tort

va multumesc frumos fetelor :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 19:52 
Diva

Citat:

va multumesc frumos fetelor :-*

La multi ani parintilor tai Ayrun:ncake:
Eu , sambata viitoare voi fii nasa si am un ghinion nebun cu rochia....mi-am luat-o de vreo luna si am modificat-o putin si am reusit s-o murdaresc si fara sa ma uit pe eticheta m-a pus naiba s-o spal si am distrus-o cu totul:wall::wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 19:53 
Diva

aaam uitat...buna dupa-masa!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 20:32 
Diva

Citat:
aaam uitat...buna dupa-masa!!!

buna...dupa-masa...
acum am ajuns si eu de la Oradea...ce vreme nasoala..:sad::sad:
ramo..cum ai reusit sa strici rochia??eu inca nici nu mi-am cumparat-o...nici nu stiu cand o sa am timp sa umblu dupa ea.
Ayrun, la multi ani parintilor tai si petrecere frumoasa!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 20:53 
Diva

Citat:

buna...dupa-masa...
acum am ajuns si eu de la Oradea...ce vreme nasoala..:sad::sad:
ramo..cum ai reusit sa strici rochia??eu inca nici nu mi-am cumparat-o...nici nu stiu cand o sa am timp sa umblu dupa ea.
Ayrun, la multi ani parintilor tai si petrecere frumoasa!!!

Pai...m-a pus naiba s-o spal si pe eticheta scria ca se curata la curatatorie profesionala...dupa ce am spalat-o cum stiu eu ca se spala rufele cu apa calda si detergent si s-a uscat, am vrut s-o calc si surpriza...toata era numa pete lucioase(- sa mentionez ca rochita e din corset negru din dantela in partea de sus si un fel de matase albastru electric partea de jos)...dupa ce am vazut ce-am lucrat am luat-o frumusel si am dus-o la curatatorie unde mi-au tinut-o vreo 4 zile si mi-au luat 40 lei si mare lucru n-au facut cu ea:nerv:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 20:59 
Diva

si cum nu mi-a placut cum a iesit , m-am dus frumusel la magazin si mi-am luat material ca sa-mi schimb partea de jos(corsetul ne-avand nimic)...doar ca n-am gasit albastru electric...ci un fel de culoarea piersicii, asa ca apuca-te femeie si ia din nou bijuterii, floare de par,posetuta, camasa , cravata...ca toate imi erau deja cumparate:sad::cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 21:18 
Diva

Citat:
si cum nu mi-a placut cum a iesit , m-am dus frumusel la magazin si mi-am luat material ca sa-mi schimb partea de jos(corsetul ne-avand nimic)...doar ca n-am gasit albastru electric...ci un fel de culoarea piersicii, asa ca apuca-te femeie si ia din nou bijuterii, floare de par,posetuta, camasa , cravata...ca toate imi erau deja cumparate:sad::cry:

buna fetelor. ayrun, sa iti traiasca parintii si sa ii sarbatoriti ca in povesti. roxana, poate reusim sa ne vedem cumva cu toatele (inclusiv cu cora :clap::hug:); si daca va vedeti voi saptamana viitoare, poate va prind eu in alta zi. ca nu va las sa scapati. laura, bine ca ai rezolvat treburile cu bine la oradea si ca te-ai intors in siguranta..ca vremea asta e oribila (bine, la bucuresti e soare si a fost soare aproape toata ziua asa ca acum vb de vremea de la cluj).
serene si adelina va multumesc din suflet pentru urari, si voua la fel! :-*:-*
ramonele, imi pare rau pentru patania ta..poate totusi culoarea piersicuta te prinde mai bine, e mai vie :hug: va pupic, fug la cumparaturi cu sora mea vitrega si cu nepotii mei. au venit acum in Romania si mergem sa le cautam pantafi si camasi elegante :hap_d::hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 22:12 
Diva

Citat:

buna fetelor. ayrun, sa iti traiasca parintii si sa ii sarbatoriti ca in povesti. roxana, poate reusim sa ne vedem cumva cu toatele (inclusiv cu cora :clap::hug:); si daca va vedeti voi saptamana viitoare, poate va prind eu in alta zi. ca nu va las sa scapati. laura, bine ca ai rezolvat treburile cu bine la oradea si ca te-ai intors in siguranta..ca vremea asta e oribila (bine, la bucuresti e soare si a fost soare aproape toata ziua asa ca acum vb de vremea de la cluj).
serene si adelina va multumesc din suflet pentru urari, si voua la fel! :-*:-*
ramonele, imi pare rau pentru patania ta..poate totusi culoarea piersicuta te prinde mai bine, e mai vie :hug: va pupic, fug la cumparaturi cu sora mea vitrega si cu nepotii mei. au venit acum in Romania si mergem sa le cautam pantafi si camasi elegante :hap_d::hap_w:

daria...mai ai asa de putin....abia astept sa te vad miresica.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 22:18 
Diva

Citat:

daria...mai ai asa de putin....abia astept sa te vad miresica.

Ramo, fruntea sus...sunt sigura ca vei fi o nasa superba!
Daria, spor la cumparaturi...abia astept sa va revad:hap_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 22:38 
Diva

Multumesc fetelor pt incurajari...sper ca in tot raul sa fie si un bine si sa iasa rochita bine:npray:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 23:04 
Diva

Citat:
Multumesc fetelor pt incurajari...sper ca in tot raul sa fie si un bine si sa iasa rochita bine:npray:

sunt sigura ca va iesi bine si tu vei arata superb!;):-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 23:14 
Diva

Citat:

Buna fetele, imi place cum arata azi forumul, mai precis acest topic. Mai relaxat, destins... Ayrun, la multi ani pt parintii tai! Sa fie sanatosi. Cat despre tine, Ramonel, sunt sigura ca va iesi bine rochia. Suntem niste fete carora ne ies lucrurile bine, dar cu ceva stres inainte...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 23:15 
Diva

Citat:

Merci Roxi...esti o scumpa:hug::-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Iul 2008, 23:32 
Diva

Citat:

ti-am vazut acum nepotica, pe Alexia...o dulceata! sa-ti traiasca!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2008, 00:32 
Diva

Citat:

buna seara!!!
ramo stai linistita ca se rezolva cu rochia si o sa arati extraordinar in ea...app ma uitam la poza de la avatar si constat ca iti sta f misto in verde :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2008, 00:53 
Diva

Citat:
Buna fetele, imi place cum arata azi forumul, mai precis acest topic. Mai relaxat, destins... Ayrun, la multi ani pt parintii tai! Sa fie sanatosi. Cat despre tine, Ramonel, sunt sigura ca va iesi bine rochia. Suntem niste fete carora ne ies lucrurile bine, dar cu ceva stres inainte...

alinuta, asa e...suntem fete bune :pzic eu cu o totala lipsa de modestie. :rofl:
la mine nu e putin stresul..e muuult. mai ales ca incep sa-mi amintesc lucruri si mai am doar o zi pentru a le face. si zau..daca vad pe cineva ca se agita..din cei care sunt persoane cu "functie" ca sa zic asa, la nunta noastra. domnisoarele mele de onoare una e plecatain turcia, se intoarce maine seara. deci adio petrecere de burlaca. nu ca as fi fost in stare..dar ca idee. apoi, cealalta donsoara e usor impacientata ca e prima oara cand e domnisoara de onoare, nu stie ce sa faca si e total cu capul in nori. in fine, nu ma supar pe ele, tin mult la ele si stiu ca si ele la mine. apoi..parintii nostri sunt plini de intentii bune dar intrati in panica si usor irascibili. ce sa mai zic..de cavalerii de onoare ai lui andrei care au dat un tel acu o luna sa intrebe daca e nevoie de ceva..si basta. lumea lucreaza, are treaba..nu esti prioritate pt nimeni. iar noi..incet incet le-am dus pe toate (noroc si cu parintii mei in o parte din cazuri)..
si acum sunt atatea lucruri ramase nerezolvate: florile (aranjamentele mese) au ramas neplatite in totalitate, dulciurile, tortul, fructele, plati de facut...etc etc etc.:wall::npray::wall::wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2008, 01:20 
Diva

offf fetelor ...ce m-as face eu fara incurajarile voastre...de vreo cateva zile incoace sunt asa de posomorata din cauza rochiei si a altor chestii, dar astazi tare bine m-am destins , in cea mai mare masura datorita voua:hug::-*
asa e alinuta , de obicei stresul e mai mare , ca pana la urma toate se rezolva, mai bine sau mai putin bine:)
Si mie imi place verdele tare mult serene, chiar ma gandeam sa-mi iau rochita de nasa pe verde, dar mi-a luat-o inainte nasa cealalta si nu stiu daca i-ar fii convenit sa-mi iau si eu pe verde, dar o sa mai am o nunta in august si atunci sigur o sa-mi iau o rochita verde:hap_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2008, 01:31 
Diva

Citat:

alinuta, asa e...suntem fete bune :pzic eu cu o totala lipsa de modestie. :rofl:
la mine nu e putin stresul..e muuult. mai ales ca incep sa-mi amintesc lucruri si mai am doar o zi pentru a le face. si zau..daca vad pe cineva ca se agita..din cei care sunt persoane cu "functie" ca sa zic asa, la nunta noastra. domnisoarele mele de onoare una e plecatain turcia, se intoarce maine seara. deci adio petrecere de burlaca. nu ca as fi fost in stare..dar ca idee. apoi, cealalta donsoara e usor impacientata ca e prima oara cand e domnisoara de onoare, nu stie ce sa faca si e total cu capul in nori. in fine, nu ma supar pe ele, tin mult la ele si stiu ca si ele la mine. apoi..parintii nostri sunt plini de intentii bune dar intrati in panica si usor irascibili. ce sa mai zic..de cavalerii de onoare ai lui andrei care au dat un tel acu o luna sa intrebe daca e nevoie de ceva..si basta. lumea lucreaza, are treaba..nu esti prioritate pt nimeni. iar noi..incet incet le-am dus pe toate (noroc si cu parintii mei in o parte din cazuri)..
si acum sunt atatea lucruri ramase nerezolvate: florile (aranjamentele mese) au ramas neplatite in totalitate, dulciurile, tortul, fructele, plati de facut...etc etc etc.:wall::npray::wall::wacko:

Daria draga ...fa ca emoticonu' asta :hap_d: si relaxeaza-te putin - glumeam , sa nu te superi pe mine-....cred ca orice mireasa inainte cu 2 zile de nunta are impresia ca mai are o groaza de treburi de facut si n-o sa reuseasca sa le faca, dar o sa vezi ca o sa treaca nunta cu bine si toate lucrurile astea vor face parte din amintirile placute pe care le vei avea legat de nunta voastra :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2008, 01:36 
Diva

Citat:

ti-am vazut acum nepotica, pe Alexia...o dulceata! sa-ti traiasca!

Merci Roxi....sunt topita dupa ea, poate si pentru ca e prima mea nepotica....prin septembrie o s-o botez si am emotii de pe-acuma:love:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]