alinuta, asa e...suntem fete bune

zic eu cu o totala lipsa de modestie.

la mine nu e putin stresul..e muuult. mai ales ca incep sa-mi amintesc lucruri si mai am doar o zi pentru a le face. si zau..daca vad pe cineva ca se agita..din cei care sunt persoane cu "functie" ca sa zic asa, la nunta noastra. domnisoarele mele de onoare una e plecatain turcia, se intoarce maine seara. deci adio petrecere de burlaca. nu ca as fi fost in stare..dar ca idee. apoi, cealalta donsoara e usor impacientata ca e prima oara cand e domnisoara de onoare, nu stie ce sa faca si e total cu capul in nori. in fine, nu ma supar pe ele, tin mult la ele si stiu ca si ele la mine. apoi..parintii nostri sunt plini de intentii bune dar intrati in panica si usor irascibili. ce sa mai zic..de cavalerii de onoare ai lui andrei care au dat un tel acu o luna sa intrebe daca e nevoie de ceva..si basta. lumea lucreaza, are treaba..nu esti prioritate pt nimeni. iar noi..incet incet le-am dus pe toate (noroc si cu parintii mei in o parte din cazuri)..
si acum sunt atatea lucruri ramase nerezolvate: florile (aranjamentele mese) au ramas neplatite in totalitate, dulciurile, tortul, fructele, plati de facut...etc etc etc.

:npray::wall::wacko:
Dariuci, asa cum ti-a zis si Ramo, toate acestea vor face p[arte din amintirile frumoase legate de nunta voastra...nu te mai stresa. ai sa vezi ca totul va iesi bine...emotii, stres si lucruri care par ca nu sunt ok, exista la toate nuntile, imp e sa treceti peste ele cu, calm...va pup si aveti grija de voi!:-*:hug: