Ultima vizită a fost: Acum este 03 Sep 2026, 02:56

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VII
MesajScris: 25 Iul 2008, 01:45 
Diva

Citat:

alinuta, asa e...suntem fete bune :pzic eu cu o totala lipsa de modestie. :rofl:
la mine nu e putin stresul..e muuult. mai ales ca incep sa-mi amintesc lucruri si mai am doar o zi pentru a le face. si zau..daca vad pe cineva ca se agita..din cei care sunt persoane cu "functie" ca sa zic asa, la nunta noastra. domnisoarele mele de onoare una e plecatain turcia, se intoarce maine seara. deci adio petrecere de burlaca. nu ca as fi fost in stare..dar ca idee. apoi, cealalta donsoara e usor impacientata ca e prima oara cand e domnisoara de onoare, nu stie ce sa faca si e total cu capul in nori. in fine, nu ma supar pe ele, tin mult la ele si stiu ca si ele la mine. apoi..parintii nostri sunt plini de intentii bune dar intrati in panica si usor irascibili. ce sa mai zic..de cavalerii de onoare ai lui andrei care au dat un tel acu o luna sa intrebe daca e nevoie de ceva..si basta. lumea lucreaza, are treaba..nu esti prioritate pt nimeni. iar noi..incet incet le-am dus pe toate (noroc si cu parintii mei in o parte din cazuri)..
si acum sunt atatea lucruri ramase nerezolvate: florile (aranjamentele mese) au ramas neplatite in totalitate, dulciurile, tortul, fructele, plati de facut...etc etc etc.:wall::npray::wall::wacko:

Dariuci, asa cum ti-a zis si Ramo, toate acestea vor face p[arte din amintirile frumoase legate de nunta voastra...nu te mai stresa. ai sa vezi ca totul va iesi bine...emotii, stres si lucruri care par ca nu sunt ok, exista la toate nuntile, imp e sa treceti peste ele cu, calm...va pup si aveti grija de voi!:-*:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2008, 01:46 
Diva

Citat:
Merci Roxi....sunt topita dupa ea, poate si pentru ca e prima mea nepotica....prin septembrie o s-o botez si am emotii de pe-acuma:love:

ce frumos! stiu cum e. la fel sunt si eu cu nepotica mea. care tot prima e. si fratiorul ei mi-e drag rau, dar ea are ceva special:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2008, 01:53 
Diva

Citat:
Daria draga ...fa ca emoticonu' asta :hap_d: si relaxeaza-te putin - glumeam , sa nu te superi pe mine-....cred ca orice mireasa inainte cu 2 zile de nunta are impresia ca mai are o groaza de treburi de facut si n-o sa reuseasca sa le faca, dar o sa vezi ca o sa treaca nunta cu bine si toate lucrurile astea vor face parte din amintirile placute pe care le vei avea legat de nunta voastra :-*

mersi ramonel. si tie roxana. :-*:-* eu nu de panica ca nu va iesi sufar..ci ca realmente imi dau seama ca nu am atatea ore pe cat ar trebui sa am ca sa le rezolvam doar noi maine pe toate. in fine...cum o da Dumnezeu. si apoi nunta va fi, cu sau fara lucruri...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2008, 01:59 
Diva

Citat:

mersi ramonel. si tie roxana. :-*:-* eu nu de panica ca nu va iesi sufar..ci ca realmente imi dau seama ca nu am atatea ore pe cat ar trebui sa am ca sa le rezolvam doar noi maine pe toate. in fine...cum o da Dumnezeu. si apoi nunta va fi, cu sau fara lucruri...

Daria, va fi totul ok...vei rez totul cu bine maine si nunta va fi de vis, sunt sigura! mult calm si aveti grija de voi!

va pupic fetelor! somn pufos! pe maine!:-*:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2008, 02:53 
Diva

Dariuci scumpa tu sti ca sunt cu gandul alaturi de tine si ca imi pare rau ca nu te pot ajuta si fizic cu una alta dar cum te cunosc sunt convinsa ca va fi totul bine si ca va fi asa de frumoooooooooos!!!!! abia astept sa povestesti dupa! sa nu uiti:p ca altii mai au de tras cu emotiile, da?:p
te pup si sunt gand si suflet la voi -sa vezi cum am uit la calendar la lucru ca scrie cu litere enorme la mine pe masa "Nunta Dariuci":D
mii de pupici si o nunta de basm iti doresc:hug:iar in casnicie...sanatatea si rabdarea ce sper sa o avem noi pt. a agasi intelegere in permanenta, aceleasi vi el doresc si voua...:hug::heart::heart::heart::heart:

ps: Cora super super emoticoanele!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2008, 03:06 
Diva

Citat:
Dariuci scumpa tu sti ca sunt cu gandul alaturi de tine si ca imi pare rau ca nu te pot ajuta si fizic cu una alta dar cum te cunosc sunt convinsa ca va fi totul bine si ca va fi asa de frumoooooooooos!!!!! abia astept sa povestesti dupa! sa nu uiti:p ca altii mai au de tras cu emotiile, da?:p
te pup si sunt gand si suflet la voi -sa vezi cum am uit la calendar la lucru ca scrie cu litere enorme la mine pe masa "Nunta Dariuci":D
mii de pupici si o nunta de basm iti doresc:hug:iar in casnicie...sanatatea si rabdarea ce sper sa o avem noi pt. a agasi intelegere in permanenta, aceleasi vi el doresc si voua...:hug::heart::heart::heart::heart:

ps: Cora super super emoticoanele!

:hug::hug::hug::-* mersi bibi draga! sa dea Dumnezeu. ma asteptam sa fie doar emotii pentru sambata. in schimb..sunt nervi si nemultumiri din partea unora si altora..si eu nici nu mai stiu in ce parte sa ma impart si sa ma duc / fac. cu sigurantra ca vor trece, cu siguranta ca unii vor ramane cu nemultumiri si altii cu amintiri frumoase, dar ce pot sa fac. pana la urma viata merge inainte si cu bine si cu rele; si la fel si nunta.
va doresc un weekend placut si fara ploaie sau intempestii in familie :p
si va pup pe toate de nu va vedeti!:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2008, 12:56 
Diva

Citat:

:hug::hug::hug::-* mersi bibi draga! sa dea Dumnezeu. ma asteptam sa fie doar emotii pentru sambata. in schimb..sunt nervi si nemultumiri din partea unora si altora..si eu nici nu mai stiu in ce parte sa ma impart si sa ma duc / fac. cu sigurantra ca vor trece, cu siguranta ca unii vor ramane cu nemultumiri si altii cu amintiri frumoase, dar ce pot sa fac. pana la urma viata merge inainte si cu bine si cu rele; si la fel si nunta.

Daria stai calma ubita ca totul va iesi bine .... iti doresc o nunta de vis si sa te distrezi cat mai mult si nu'ti mai face atatea griji :ncouple::rocker: ca o sa vezi ca totul va fi bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2008, 12:59 
Diva

Citat:

buna dimineata , fetelor.
ce m-am saturat de ploaie si vreme rea...zici ca e toamna....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2008, 13:18 
Senior

Buna dimineata fetelor.In Suceava e dezastru din cauza ploilor,sunt asa de trista!
Daria maine va i o zi specila,unica, emotiile sunt normale si chiar binevenite pt ca nu e o zi obisnuita,insa strseul incerca sa-l elimini,indiferent ce se intampla zambeste mereu.
Fetelor va doresc o zi frumoasa>

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2008, 13:23 
Diva

buna dimineata

mai vreau inca o data la concert - super super super!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2008, 13:25 
Diva

Citat:
Buna dimineata fetelor.In Suceava e dezastru din cauza ploilor,sunt asa de trista!
Daria maine va i o zi specila,unica, emotiile sunt normale si chiar binevenite pt ca nu e o zi obisnuita,insa strseul incerca sa-l elimini,indiferent ce se intampla zambeste mereu.
Fetelor va doresc o zi frumoasa>

Neata fetelor....
cica pana luni tot asa va fii vremea:sad:...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2008, 13:46 
Diva

Citat:
Neata fetelor....
cica pana luni tot asa va fii vremea:sad:...

neata, fetelor! aiurea rau cu inundatiile astea...aseara am vb cu ai mei si cica li se inunda in bloc...curgea apa de sus de pe scara liftului si toti dadeau apa in jos si se facuse dita mai balta...ii sun acus sa vad ce si cum...cica tare urat a mai fost ieri ploua de se rupeau norii si a plouat si cu gheata si era intuneric de ziceai ca e noaptea...
va pup si o zi buna!

p.s. presupun ca nu ne intalnim maine sau duminica, nu? ca sa stiu cum imi planific week-end-ul! :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2008, 13:51 
Diva

Citat:

neata, fetelor! aiurea rau cu inundatiile astea...aseara am vb cu ai mei si cica li se inunda in bloc...curgea apa de sus de pe scara liftului si toti dadeau apa in jos si se facuse dita mai balta...ii sun acus sa vad ce si cum...cica tare urat a mai fost ieri ploua de se rupeau norii si a plouat si cu gheata si era intuneric de ziceai ca e noaptea...
va pup si o zi buna!

p.s. presupun ca nu ne intalnim maine sau duminica, nu? ca sa stiu cum imi planific week-end-ul! :-*

aaaa. am uitat sa va zic: azi implinim 7 ani si 11 luni de cand suntem impreuna, eu si sotiorul meu:clap::hap_d:
abia astept 8 ani dar mai ales 1 an de casnicie:clap:;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2008, 13:59 
Diva

Citat:

aaaa. am uitat sa va zic: azi implinim 7 ani si 11 luni de cand suntem impreuna, eu si sotiorul meu:clap::hap_d:
abia astept 8 ani dar mai ales 1 an de casnicie:clap:;)

Felicitari Rox...indata se face si anul,in mai putin de-o luna:nparty::champagne::party:...si noi vom avea indata 2 ani de casnicie...nu-mi vine sa cred ce zboara timpul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2008, 14:01 
Diva

Citat:

va pup si o zi buna!

da...am vazut la stiri ca e dezastru in Suceava.
Dar si aici ploua de numa numa...acum s-a oprit putin.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2008, 14:12 
Diva

buna dimineata fetelor si sa aveti o zi frumoasa fara evenimente deosebite:(si fara stiri urate, cu atat mai mult sa iasa soarele pe straduta voastra:ok:

Dariucic:-*:-*:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2008, 14:14 
Diva

Buna fetelor, sa aveti un weekend placut!
eu abia astept ziua de maine!:clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2008, 14:29 
Diva

Citat:

Buna fetelor, sa aveti un weekend placut!
eu abia astept ziua de maine!:clap:

eu...nu prea astep ziua de maine.Avem parastas dupa fratele lui ionut...au trecut deja 2 ani.Si avem si un botez....aici ma bucur...dar se bat cap in cap cele doua evenimente...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2008, 16:27 
Senior

Sa aveti un weekend placut!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Iul 2008, 16:42 
Veteran

Citat:

eu...nu prea astep ziua de maine.Avem parastas dupa fratele lui ionut...au trecut deja 2 ani.Si avem si un botez....aici ma bucur...dar se bat cap in cap cele doua evenimente...

buna dupa amiaza! ce activitate a fost pe forum zilele astea, cred ca unde nu am intrat eu(va speriasem eu ?):tongue:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]