Citat:
ramo, ai rezolvat cu rochia?
fetelor, va multumesc mult pentru gandurile bune. v-am avut pe toate cu noi sambata. a fost un vis...de la pregatirile de sambata, la biserica si slujba, pozele si apoi petrecerea de la restaurant. eu m-am vazut bine cum arat abia in poze

in cele cateva poze adunate, ca pozele facute de prietenul nostru fotograf vor fi gata mult mai tarziu.
pana la urma a fost totul natural, am facut lucrurile asa cum am simtit. aveam emotii ca nu voi stii ce sa fac si cand sa fac insa totul a curs pur si simplu lin si placut. foarte firesc si plin de fericire. fetelor..am zambit tot timpul. nu cred ca am o poza in care sa nu zambesc. ma hahai de-a dreptul, in unele. n-am scapat de unele traditii

turta si pusul voalului dar le-am facut in stilul nostru, respectiv dominisoara mea de onoare mi-a pus voalul si turta mi-a rupt-o vara mea care mi-e ca si o sora. a fost si o tentativa de a ma fura fratele lui andrei, insa nu au putut sa ma bage cu forta in masina si am strigat dupa mirele meu si m-a recuperat; dar andrei a fost darnic si a platit pretul initial cerut. si...am aruncat si buchetul, s-a dus si jarteaua pe muzica bine cunoscuta..(marturisesc ca nu am mai vazut spirite atat de incinse cum au fost cele de la noi la momentul jarteleie..eu ma asteptam sa fie ceva mai domol totul :hap_d:. o sa pun acum cateva poze, si imi pare tare rau ca nu pot povesti mai mult dar plecam in cateva minute spre baia mare. va sarut si o saptamana minunata. a..si sa nu uit sa va multumesc pentru toate clipele minunate si povestile de aici; m-am simtit de 2 ori mireasa.