Ultima vizită a fost: Acum este 03 Sep 2026, 01:55

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VII
MesajScris: 29 Iul 2008, 21:25 
Diva

Citat:
Bravo Roxanel si sa fie intr-un ceas bun! sa ai parte d emulte multe bucurii si realizari:npray:
o dupa-masa placuta fetele!

saru'mana, Bibi...sa dea Domnul, la noi si la toti numai bine si impliniri...:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iul 2008, 23:33 
Diva

Citat:

saru'mana, Bibi...sa dea Domnul, la noi si la toti numai bine si impliniri...:-*

:njump: :njump: :njump::clap: :clap: :clap:
Bravo Roxana! Felicitari! Ma bucur si eu pt. tine! Ai scapat, te duci acasa, stai cu sotul tau in casa proaspat amenajata... Ca nici nu prea cred ca ati avut timp sa va bucurati impreuna de ea. Bibi, mai ai putin si tu... ar cam trebui sa rezolvati si cu costumul lui. Asa sta si al meu. Nu si-a luat nimic, cica e la cura de slabire...Si Ayrun, gata, acasa, relaxare, shopping pt. bebe, plimbari, informatii de pe net...foarte bine! Las' ca meritati amandoi!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2008, 00:25 
Diva

Citat:

roxana, felicitari!!!ma bucur pt tine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2008, 01:41 
Diva

Citat:

Fetelor, care aveti timp, la topicul "persoane importante la nunta ta", respectiv la "domnisoare de onoare" am pus si eu o problema... poate ma sfatuiti, va dati si voi cu parerea. E vorba despre 2 prietene bune, nu ca trebuie sa aleg, dar as vrea sa fac o bucurie si unei si alteia si ... sunt cam incurcata. Daca aveti timp, poate intrati pe acolo si imi spuneti ce credeti. Multam. :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2008, 03:16 
Diva

Citat:

multumesc, fetele!
Alina, cam asa e...nu ne-am bucurat prea tare de casa impreuna, dar mai avem pana sa ne bucuram pe deplin de ea...trebuie sa facem curat ca e prafuita si sa mobilam bucataria (mobila e data la comanda acum suntem in asteptare) si baia mare, iar camerele si living-ul in timp cand vor veni si banii:D

am uitat sa va mai zic ceva: mai am de trecut peste un hop marti...am de dat testul final in buc...sper sa fie ok...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2008, 11:06 
Diva

Citat:
am uitat sa va mai zic ceva: mai am de trecut peste un hop marti...am de dat testul final in buc...sper sa fie ok...

Hai Roxanaaaa tatam-ta-ra-ta-tam!!!:njump::njump::hap_w::hap_w: hai ca tinem pumnii si facem galerie si nu are cum sa nu fie bine!:ok:
Alinush asa e apropos de costum...am fost eu intr-un magazin da nu mi-a prea placut nimic decat ca mi-a zis femeia ca lavaliera si vesta putem sa o cumparam separat, deoarece am vazut unele costume cu totul si nu ma incantau...O:) am vorbit si cu puiu si i-am zis ca vreau sa merg cu el sa ii cautam si a fost de acord:ok: sa vedem acum ca poate pe cand vin luni seara a rezolvat deja:ermm:sper euO:):-` oricum el cu ingrasatu/slabitu nu le prea are:~*
doar 17 zile...ma iau uneori niste stari asa aiurea ba cu rasete ba zici ca mi-o picat toate in cap(?)sper s anu stresez pe nime evtl. pe mine singura:p

a! buna diminetuca si sa aveti o zi minunata!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2008, 11:07 
Diva

Citat:
Fetelor, care aveti timp, la topicul "persoane importante la nunta ta", respectiv la "domnisoare de onoare" am pus si eu o problema... poate ma sfatuiti, va dati si voi cu parerea. E vorba despre 2 prietene bune, nu ca trebuie sa aleg, dar as vrea sa fac o bucurie si unei si alteia si ... sunt cam incurcata. Daca aveti timp, poate intrati pe acolo si imi spuneti ce credeti. Multam. :-*

Alinush intru acum repede sa vad despre ce este vorba:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2008, 11:18 
Diva

Buna dimineata fetelor
Felicitari Roxana.
Astazi sunt foarte fericita :hap_d: este ziua mea si abia astept sa se termine ziua de munca sa fug acasa.
Va trimit si voua o sticla :champagne: si o felie mare de :ncake:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2008, 12:04 
Diva

Citat:
Buna dimineata fetelor
Felicitari Roxana.
Astazi sunt foarte fericita :hap_d: este ziua mea si abia astept sa se termine ziua de munca sa fug acasa.
Va trimit si voua o sticla :champagne: si o felie mare de :ncake:

La multi ani , multa sanatate si tot ce-ti doresti !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2008, 12:05 
Diva

Buna dimineatza fetelor !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2008, 12:16 
Diva

(X)(X)(X)(X)(X)LA MULTI AAAAAAAAANI!!!! Sa iti dea Doamne-Doamne sanatate multa si o cale presarata de bucurii si impliniri! O nunta de poveste si o casnicie minunata mereu roza plina de intelegere si rabdare!:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*cum ar spune cineva "copii de cauciuc si barbat de miere":ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2008, 13:30 
Diva

Citat:
(X)(X)(X)(X)(X)LA MULTI AAAAAAAAANI!!!! Sa iti dea Doamne-Doamne sanatate multa si o cale presarata de bucurii si impliniri! O nunta de poveste si o casnicie minunata mereu roza plina de intelegere si rabdare!:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*cum ar spune cineva "copii de cauciuc si barbat de miere":ok:

neata, fetele!
ms de galerie Bibi...si nu te mai stresa atat ca va fi asa de frumos, dar asa de scurt:(( sa traiesti fiec clipa cu maxima intensitate...
LA MULTI ANI, MARRY! ms de :ncake: si:champagne: :food::drool:...noi iti trimitem muuulte:flower:
petrecere frumoasa!:nparty:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2008, 14:12 
Diva

Citat:

neata, fetele!
ms de galerie Bibi...si nu te mai stresa atat ca va fi asa de frumos, dar asa de scurt:(( sa traiesti fiec clipa cu maxima intensitate...
LA MULTI ANI, MARRY! ms de :ncake: si:champagne: :food::drool:...noi iti trimitem muuulte:flower:
petrecere frumoasa!:nparty:

Buna dimineata fetitele...
La multi ani , Maria!!!! Sa fii fericita si implinita toata viata ta...distractie la maxim astazi:nparty::nparty::nparty::champagne::flowers:
Roxi , felicitari...ce bine ca o sa te intorci acasa...o sa iei si ultimul test, sunt convinsa:-*
Bibi, multam de compliment:-*....cum stai cu pregatirile?...mai ai asa de putin:ncouple:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2008, 15:38 
Veteran

Buna dimineata fetele..
La multi ani , Maria!!!! Sa fii fericita si implinita toata viata ta

:champagne::champagne::champagne: si multi pupici

roxi ce bine ca te intorci si tu acasa:clap::napplause:

bibi mai ai putin, emotii ceva?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2008, 16:03 
Diva

Citat:
Buna dimineata fetele..
La multi ani , Maria!!!! Sa fii fericita si implinita toata viata ta

:champagne::champagne::champagne: si multi pupici

roxi ce bine ca te intorci si tu acasa:clap::napplause:

mersic mult fetele...sunteti niste scumpe...:-*
va dau o :champagne: marti dupa ce dau testul...sau cand aflu care a fost feed-back-ul:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2008, 16:41 
Diva

Citat:

ohoooooo si inca cate:-`de ma intreb ce va fi sapt. viitoare si aialalta daca de pe acum sunt dusa cu piticii(?)
maine am programare la vopsit gene si sprancene si pensat...O:)in weekend acasa la probat rochia:nbride: si analize:ermm: ce repede trece timpul....:~*

multi pupici la toate si o zi minunata, in frunte cu Maria:nparty::nparty::nmusic::nmusic::nmusic::nparty::nparty::nparty:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2008, 16:42 
Diva

Daria cu pozele nu mai apare odata ca stau ca pe butuci(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2008, 16:55 
Diva

Citat:

si eu abia astept foto...dar na acum se distreaza si ea si se relaxeaza...Bibi, incepe infrumusetarea...ce bine mult spor si sa zici cum fu cu rochita...si lasa pititcii:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2008, 17:10 
Diva

ai dreptate stiuO:)dar is cam multi de felul lor...dar cred ca atata timp cat raman al stadiu de pitici si nu devin balauri sau vrajitoare tot e bine:rofl: vorbeam cu varutza mea proaspat nuntita si zicea ca daca nu ma pun pe plans pe scaunul coafezei tot degeaba...draga de ea eu eram dupa ea si ii ziceam "ce frumaosa esti" dadea in plans de emotii asa ca dadusem deja pe "urato", atunci radea...asa a inceput si ea deja cu mine "urato in sus urato in jos":nlol::nlol::nlol::nlol:

pai sDariutzica se distreaza...speram sa aiba vreme minunata si sa se petreaca deosebit de placut:ok:si poate se intorc in 3???O:):-`:-`:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2008, 17:28 
Diva

Citat:

si eu la fel in fiecare zi ma uit sa vad daca au aparut poze cu ea :rofl::rofl::rofl:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]