Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 14:18

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 450 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: machiaj
MesajScris: 21 Iul 2006, 15:51 
Diva

da...am observat si eu chestia asta! Eu ma voi machia asa : fond de ten ...ala de la L'oreal mai inchis la culoare (sable dore) pt. ca m-am bronzat :D:D:D....dupa asta fard de pleoape auriu...in 3 nuante (inchis ..spre maro...auriu deschis ....si....f f ff light)... tus ..pe pleoapa superioara si inferioara ( machiaj ca la mumii - fara codita la capatul ochiului).....apoi rimel...cat cuprinde ( volum + curbare + alungire). Spre final fard de obraz (sau perle d-alea bronzante cu putin sclipici). Parfumul meu e Amor Amor de la Cacharel....pt. "aripioare " (adik subrat) voi folosi ceva antiperspirant care sa reziste mult timp si care sa nu-mi lasa "branza" pe piele(ex. gama speedstick-urilor Lady sau Dove). Inca ceva ....am mai auzit niste chestii cum ca exista fixativ cu sclipici! Foloseste careva asa ceva?? Eu as deveni ridicola daca mi-as mai pune si in par sclipici ...si asa voi sclipi toata!!:p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2006, 16:03 
Diva

Citat:
da...am observat si eu chestia asta! Eu ma voi machia asa : fond de ten ...ala de la L'oreal mai inchis la culoare (sable dore) pt. ca m-am bronzat :D:D:D....dupa asta fard de pleoape auriu...in 3 nuante (inchis ..spre maro...auriu deschis ....si....f f ff light)... tus ..pe pleoapa superioara si inferioara ( machiaj ca la mumii - fara codita la capatul ochiului).....apoi rimel...cat cuprinde ( volum + curbare + alungire). Spre final fard de obraz (sau perle d-alea bronzante cu putin sclipici).

:ok: ti-am mai zis ca esti pe gustul meu? :D :D :D si la machiaj :D... eu sunt de parere ca mireasa trebuie sa aiba un maciaj care sa-i scoata ochii in evidenta (ca atata alb... :mellow:), dar parca nici albastru sau gri :mellow:
mie imi place machiajul puternic, cu gri sau negru chiar, dar nu la mirese :blink:... e prea inchis... si, cu cat machiajul e mai inchis, cu atat imbatraneste... si se vede atat de rau dimineata :zoombie:, cand si asa esti obosita...:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2006, 16:06 
Diva

Citat:

:ok: ti-am mai zis ca esti pe gustul meu? :D :D :D si la machiaj :D... eu sunt de parere ca mireasa trebuie sa aiba un maciaj care sa-i scoata ochii in evidenta (ca atata alb... :mellow:), dar parca nici albastru sau gri :mellow:
mie imi place machiajul puternic, cu gri sau negru chiar, dar nu la mirese :blink:... e prea inchis... si, cu cat machiajul e mai inchis, cu atat imbatraneste... si se vede atat de rau dimineata :zoombie:, cand si asa esti obosita...:p
:D:D:D da da,.... asa e:) si in loc sa cante ia-ti mireasa ..bla bla.....o sa cante miruna oprea : "nu mi-e frica de bau bau!!" Cu dedicatie de la mire pt. mireasa!!:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2006, 16:28 
Diva

Citat:
eu as vrea cu maro..am ochii caprui si mi-ar sta bine..
in nici un caz cu bleu..albastru..
argintiu posibil

Fetelor mie mi-a spus cosmeticiana ca daca ai cearcane nu trebuie sa pui maro pentru machiaj, pentru ca scoate cearcanele in evidenta.
Eu care de obicei am cearcane am preferat auriu cu verde, ca ochii, la Cluj si la Galati sa schimb ceva a fost roz cu alb, argintiu.
Asa ca luati si acest aspect in calcul.
Mult succes!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2006, 16:31 
Veteran

Citat:

Fetelor mie mi-a spus cosmeticiana ca daca ai cearcane nu trebuie sa pui maro pentru machiaj, pentru ca scoate cearcanele in evidenta.
Eu care de obicei am cearcane am preferat auriu cu verde, ca ochii, la Cluj si la Galati sa schimb ceva a fost roz cu alb, argintiu.
Mult succes!

nu am avut cearcane in viata mea..nici nu am..asa ca..exclus..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2006, 16:33 
Diva

Citat:

Mult succes!

Buna fetelor-miresicilor!
Rochita mea e crem! nu stiu cu ce culoare sa ma machiez - am o dna cosmetician care se ocupa de mine - mai precis nu m-am hotarat ce culoare sa aleg! imi place verdele in combinatie cu auriu sau poate un pic de crem! am ochii verzi, merge si roz, dar am impresia ca nu imi pune in evidenta ochii! ce parere aveti?! ce culoare ar fi potrivita pt ochi verzi si un ten foarte deschis?!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2006, 16:56 
Diva

Citat:
Pentru ca semanam din cateva puncte de vedere (si eu am tenul foarte deschis) iti spun ce a mers la mine: contur ochi verde inchis, fard pleoape in nuante de verde inchis si kaki pe pleopa, auriu spre sprancene, rimel negru si ruj culoarea piersicii.
Daca ai si ochii frumosi care ies in evidenta oricum sa nu incerci varianta contur negru sau tus negru pentru ca ii accentueaza prea mult si arata vulgar.

Multumesc! e o idee buna, o notez si o aplic sa vad cum iese!
Nu folosesc negru deloc, doar rimelul! nu imi place contur negru ca micsoreaza ochii!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2006, 17:49 
Diva

si daca tot eu am initiat aceasta discutie (:D), sa va spun cum am fost eu machiata :p: cu nuante de auriu si bronz, creion pt conturul ochilor maro, rimel negru si ruj caramiziu-bronz :ok:... normal si fond de ten, pudra, etc (nu mai scriu chiar toate etapele unui machiaj) :p...
eu am fost f multumita de ce a iesit :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2006, 17:58 
Diva

Citat:
si daca tot eu am initiat aceasta discutie (:D), sa va spun cum am fost eu machiata :p: cu nuante de auriu si bronz, creion pt conturul ochilor maro, rimel negru si ruj caramiziu-bronz :ok:... normal si fond de ten, pudra, etc (nu mai scriu chiar toate etapele unui machiaj) :p...
eu am fost f multumita de ce a iesit :D

eu o sa am luciu de buze Glam Shine ...tot auriu ..da nu Holographic...ci din alea editii mai vechi....care stau pe buze si 5 ore! Bineinteles ...contur la buze ( mai invizibil asa) si apoi gloss-ul!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2006, 02:02 
Diva

Mie imi place f mult albastru si machiajul mai puternic(nu vulgar ci vizibil) la o mireasa.Asa ca voi avea albastru-bleu ca sa se potriveasca cu culorile alese pt buchet, decoratiuni.Sa fie o unitate.Am rochia crem si e dificil de ales o nuanta care sa imi plac.Asa ca, cu albastru nu dau gres.
Pt restul...las experta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Iul 2006, 14:14 
Junior

Si eu am ales pe cineva pentru machiaj de pe acest site si am fost foarte multumita. Recunosc ca la inceput am fost un pic stresata cand am vazut ca vrea sa ma dea cu creion negru la ochi (eu avand cearcane), dar cand am vazut ce a iesti cand a terminat... m-am indragostit de ce reusise sa scoata din ochii mei. Cearcanele nu se mai vedeau, asa de bine le acoperise... iar, creionul imi accentua ochii intr-un fel extraordinar si mi-i facea foarte mari!!! Am fost foarte, foarte multumita si desi am dansat toata noaptea si, evident, am transpirat... mi-a rezistat machiajul perfect.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Iul 2006, 11:52 
Senior

Citat:

Mult succes!

eu stiam ca si nuantele de albastru si de mov scot cearcanele in evidenta... si treaba e ca mie imi place atat de mult cum imi sta cu culorile astea (X) dar am si niste cearcane ... uff, numai de la calculator mi se trag, si am incercat tot felul de creme si castraveti, mar si cartofi pe pleoape. efectul e de scurta durata. cred ca o sa imi iau un anticearcan :D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 450 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 23  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]