Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 00:33

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 377 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu sunt pregatirile - vol III
MesajScris: 03 Mai 2006, 17:01 
Diva

Vin si eu cu lista de bifari:
- restaurant - ok;
- biserica - ok;
- cor - ok;
- lautari - ok;
- cameraman - ok;
- fotograf - ok;
- costum cununie civila eu - ok;
- rochie mireasa - achitat jumate pret, proba - 30 iunie - ok ;
- invitatii - 2 % din ele deja date;
- cocarde, jartelutza, cosuletz flori - ok;
- cadouri nasi - ok;
- bijuterii mireasa (tiara + bratara + colier) - ok;
- avans pt. vin - achitat;
Mai trebuie achizitionate : costumele mirelui (pt. civila si pt. nunta propriu zisa), pantofi pt. mire si pt. mireasa, pahare miri, pernutza verighete, voal, diverse maruntisuri(ornamente masini..bla bla)
;););)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mai 2006, 17:12 
Diva

Citat:

Imi pun pt ca rochia mea e fara bretele, strapless si parca ma simt mai in siguranta daca am ceva pt dedesubt, chiar daca sunt convinsa ca nu o sa cada sau ceva da pt ca nu am mai purtat asa stil de rochie pana acum parca nu vreau sa risc...Poze nu am putut sa pun pt ca nu mi-au placut cum au iesit, nu se vede toata rochia asa cum ar trebui...

aaa...misto...nici a mea nu va avea bretele ...dar o sa le rog pe croitorese sa mi-o faca stramta la nivelul bustului din acelasi motiv ca si tine!(X)(X):ok::ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2006, 13:42 
Diva

Citat:
Eu am inceput partea de delegare: domnisoara de onoare se va ocupa de gasit mire si mireasa pentru tort si cos pentru cocarde. Am incredere perfecta in gustul ei, mai ales ca a venit cu o idee super cu care am fost de acord (rar, la cat sunt eu de pretentioasa...).

eu imi caut singurica ...totul...in carrefour am vazut cateva modele de mire si mireasa pt. tort...dar nu le-am acordat inca prea multa atentie...mai e timp! Unde mai pui ca luna asta tre sa merg la o nunta (in familie)..si prin iulie ...la alta!(X)(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2006, 14:43 
Diva

Citat:
Sa inteleg ca sunt norocoasa ca am pe cineva in al carui gust pot sa am incredere deplina?

da....ai scapta de o grija!! Eu insa sunt genul de nemultumita...all the time!! Pana nu vad eu cu ochii mei ca alte variante nu mai existau ...nu ma linistesc!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2006, 16:01 
Veteran

Citat:
da....ai scapta de o grija!! Eu insa sunt genul de nemultumita...all the time!! Pana nu vad eu cu ochii mei ca alte variante nu mai existau ...nu ma linistesc!!

am citit ca ai cumparat cocarde sunt curioasa cum sunt si cam pe unde sa ma duc pe lipscani cumva?:-`ca le-a venit randul si lor...:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2006, 16:24 
Veteran

Citat:

Si eu le-as pune pe prietenele mele sa se ocupe de diverse chestii, dar nu sunt in tara si pana vin ele eu o sa fiu cam gata cu pregatirile...:(
ce bine e de tine...la mine e tocmai invers;pritenele mele deja au plecat la cumparaturi pt. nunyta mea(rochii ,pantofi),iar eu inca nu am de gand...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mai 2006, 17:48 
Diva

Citat:

am citit ca ai cumparat cocarde sunt curioasa cum sunt si cam pe unde sa ma duc pe lipscani cumva?:-`ca le-a venit randul si lor...:p

da...pe Lipscani ...ieftine si frumoase ...eu cand le-am cumparat nu am vazut in fata ochilor decat imaginea bietelor floricele calcate in picioare si aruncate ici colo!Tocami d-aia am ajuns la concluzia ca nu are rost sa dai o avere pe ele!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mai 2006, 17:49 
Diva

Citat:

Unde anume in carrefour? Chiar in supermarket sau la magazinele din incinta??? Eu am nunta pe 17 iunie si pana saptamana viitoare vreau sa termin cu tot ce mai am de cumparat: cocarde, jartea ... Oricum deja am emotii.

Chiar in supermarket - Orhideea....la raionul de torturi si prajituri ..sunt expuse pe un raft in spatele vanzatoarelor ..pe partea stanga cum te uiti in vitrina! Bafta!!%%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mai 2006, 17:50 
Diva

Citat:

Eu imi incerc maine norocul la chinezi:ok:

si eu am zis ca ajung pe acolo...dar nu am avut timp deloc ...alerg intr-una ....nu am mai petrecut un week-end la mine acasa de luni bune!!:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mai 2006, 17:54 
Diva

Citat:
Si eu m-am chinuit pana mi-am potrivit programul cu al unor prietene, ca nu pot sa ma duc singura, vreau sa ma sfatuiesc cu cineva. Si chiar nu pot sa cer de la Iubi pareri despre cocarde, marturii sau paharele mirilor:D

eu nu mai cumpar pahare...vb serios..le fac eu singurica acasa!! Costa 500 000 setul ..pt. ce?? Are sora-mea pahare de sampanie si le ornez p-alea..iar dupa nunta....le returnez:D:D:D Iar pernita pt. verighete tot ea mi-o face...eu cumpar doar materialul si funditele de organza!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Mai 2006, 18:04 
Diva

Citat:

Pai Mada zicea ca a dat 130.000 pe amandoua. Si le decoreaza singura.La fel fac si eu...Ca acasa n-am pahare care sa mearga. Si vreau sa iau si pt nasi o pereche.
Le dau la inscriptionat, leg ceva de ele si gata...:ok:

exact!!:rocker::rocker::wok::wok::glass::glass:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 377 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]