Citat:
Pe mine chiar nu ma intereseaza acesta obiceiuri. Nuntile mi se par ca niste reluari la infinit ale aceluiasi film.
Prin urmare eu nu o sa respect nici un obicei. PREFER ORIGINALITATEA deoarece niciodata nu mi-am dorit o "nunta alba" si nici nu am visat.
As vrea ca toti sa se simta bine dar si eu sa ma simt in pielea mea.S-mi exprim personalitatea.
Prin urmare:
-nu am rochie alba ci gri-bej fildes
-nu imi pun voal de nici un fel, prefer o coafura elaborata
-nu pun flori in piept la invitati(saracii, cat am injurat si eu la alte nunti cand m-am vazut cu hainele gaurite)
- nu decorez masinile-nu imi plac
-nu copiez nimic
-cat despre gaini, brazi, barbierit etc, sorry but... traiesc in sec 21 si in Bucuresti nu la tara
Oricum respect gusturile altora dar nu le aplic si la nunta mea. Vreau ceva unic.

si noi vrem sa facem o nunta originala, dar eu voi avea rochie alba, pentru ca asa vreau eu!

noi am fi vrut sa facem cununia pe plaja, dar se pare ca nu se poate cu preotul nostru, ci doar cu mai marele... vroiam sa renuntam la toate obiceiurile, dar au inceput parintii ca ar vrea si ei un obicei-doua acolo. cel putin mama mi.a spus ca vrea sa ma vada ca plec mireasa de la ea.

cred ca e o mare mandrie. asa ca am spus sa alegem doar cateva obiceie si sa le adaptam la nunta noastra, si ramane sa facem petrecerea in sine putin mai deosebita. Va spun mai incolo la ce ne-am oprit si la ce am renuntat. de acum pot sa va spun insa ca nu voi avea nici un fel de lautar sau acordeonist, pentru ca mi se par afoni si fara pic de muzica in ei, nu va exista gaina, plic sau strigare si nici urma de manea...
va pup si succes la pregatirile pe ultima suta de metri.