Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 00:41

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 367 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: OBICEIURI DE NUNTA!!!!!
MesajScris: 30 Iun 2006, 19:51 
Veteran

Sorry, am postat de 2 ori acelasi mesaj. Vroiam de fapt sa va trimit acest banc:
Dupa cativa ani de casnicie, saturandu-se sa se tot certe, un tanar si sotia lui se hotarasc sa apeleze la un consilier pentru a-si salva casnicia. Cand ajung la cabinetul consilierului, acesta ii intreaba direct- "Care este problema?"
Imed, sotul face o fata lunga si se aseaza pe scaun fara a spune nimic. EA incepe sa vorbeasca non stop, descriind probl casatoriei. Dupa ce o asculta 5, 15 minute, consilierul se apleaca peste ea, o ia de umeri, o saruta pasional cateva minute, si o lasa inapoi pe scaun. Dupa asta, sotia statea intr-un colt, muta de placere. Consilierul se uita la sot, care se uita si el la ei, fara sa-i vina a crede. Consilierul ii spune - "Sotia dvs. are nevoie de asta de cel putin de doua ori pe sapt!" Sotul se scarpina in cap si raspot sa o aduc aici marti si joi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 20:01 
Veteran

:lol::rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iul 2006, 23:55 
Diva

Citat:
Pe mine chiar nu ma intereseaza acesta obiceiuri. Nuntile mi se par ca niste reluari la infinit ale aceluiasi film.
Prin urmare eu nu o sa respect nici un obicei. PREFER ORIGINALITATEA deoarece niciodata nu mi-am dorit o "nunta alba" si nici nu am visat.
As vrea ca toti sa se simta bine dar si eu sa ma simt in pielea mea.S-mi exprim personalitatea.
Prin urmare:
-nu am rochie alba ci gri-bej fildes
-nu imi pun voal de nici un fel, prefer o coafura elaborata
-nu pun flori in piept la invitati(saracii, cat am injurat si eu la alte nunti cand m-am vazut cu hainele gaurite)
- nu decorez masinile-nu imi plac
-nu copiez nimic
-cat despre gaini, brazi, barbierit etc, sorry but... traiesc in sec 21 si in Bucuresti nu la tara
Oricum respect gusturile altora dar nu le aplic si la nunta mea. Vreau ceva unic.
:rocker:

eu cred ca aceste traditii trebuie respectate atat cat se poate. sunt frumoase si reprezinta ideea de nunta romaneasca. sunt satula de toate cliseele copiate de prin filmele americane. respect atat cat pot si cat imi permite timpul in care traim (capitala tarii, anul 2006).
mireasa este mireasa...rochie alba, sau in cel mai bun caz crem. cand vad rochii de mireasa rosii, grena mi se ridica parul in cap.
ai curaj!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2006, 14:22 
Veteran

Citat:

eu cred ca aceste traditii trebuie respectate atat cat se poate. sunt frumoase si reprezinta ideea de nunta romaneasca. sunt satula de toate cliseele copiate de prin filmele americane. respect atat cat pot si cat imi permite timpul in care traim (capitala tarii, anul 2006).
mireasa este mireasa...rochie alba, sau in cel mai bun caz crem. cand vad rochii de mireasa rosii, grena mi se ridica parul in cap.
ai curaj!!!!

Si tu ai dreptate. La mine nu e vorba de curaj ci de "ceva diferit". Nici mie nu-mi plac traditiile si lucrurile importate. Dar nici sa respect niste traditii in care nu cred si nici nu ma reprezinta chiar daca sunt romanca.
Imi mentin parerea: fiecare cum isi doreste si cum il reprezinta o nunta, eventual se poate personaliza.:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2006, 14:36 
Veteran

Si inca ceva...de ce ne facem atatea probleme ca ne judeca X sau Y? Ca nu va fi o nunta traditionala? Pana la urma si noi avem dreptul sa ne simtim bine la nunta noastra indiferent de ce zic altii.
Eu respect doar ce ma intereseaza: primarie, biserica, decoratiuni flori-fara baloane- cadouri-simbol pt invitati (va fi chiar o surpriza originala:love:), DJ, tort, artificii si cam atat
Nu vreau: lautari, voal, lume care sa vina din obligatie (am o nunta mica 70-80 persoane: prieteni buni si cativa din fam)si nici sa ma fure cineva (poate totusi ma voi razgandi: sa ma fure poate ajung sa fac si un dus:lol:). Fara manele si ffffff putina muzica populara.
Voi arunca buchetul ca doar nu-l iau acasa sa-l mumific. Dar jartiera nu vreau- am vazut la prea multe nunti.
Acum fara suparare, asa imi doresc eu! Asta nu inseamana ca dispretuiesc parerea altora.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Iul 2006, 16:51 
Diva

Citat:
Si inca ceva...de ce ne facem atatea probleme ca ne judeca X sau Y? Ca nu va fi o nunta traditionala? Pana la urma si noi avem dreptul sa ne simtim bine la nunta noastra indiferent de ce zic altii.
Eu respect doar ce ma intereseaza: primarie, biserica, decoratiuni flori-fara baloane- cadouri-simbol pt invitati (va fi chiar o surpriza originala:love:), DJ, tort, artificii si cam atat
Nu vreau: lautari, voal, lume care sa vina din obligatie (am o nunta mica 70-80 persoane: prieteni buni si cativa din fam)si nici sa ma fure cineva (poate totusi ma voi razgandi: sa ma fure poate ajung sa fac si un dus:lol:). Fara manele si ffffff putina muzica populara.
Voi arunca buchetul ca doar nu-l iau acasa sa-l mumific. Dar jartiera nu vreau- am vazut la prea multe nunti.
Acum fara suparare, asa imi doresc eu! Asta nu inseamana ca dispretuiesc parerea altora.

si n oi am nunta mica: 100 pers., nu vreau baloane...doar cateva...
nu vreau ca mesele sa fie f incarcate sa poate sta omul la masa, sa aiba loc.eu am formatie, dar in pauze vom avea dj.
da, asat este parerea ta!! eu am respectat cateva traditii, dar am facut-o cat de moderna am putut pt ca o organizez singura si atunci am propriile idei, fiin de meserie EVENT MANAGER.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 12:49 
Senior

Citat:
Pe mine chiar nu ma intereseaza acesta obiceiuri. Nuntile mi se par ca niste reluari la infinit ale aceluiasi film.
Prin urmare eu nu o sa respect nici un obicei. PREFER ORIGINALITATEA deoarece niciodata nu mi-am dorit o "nunta alba" si nici nu am visat.
As vrea ca toti sa se simta bine dar si eu sa ma simt in pielea mea.S-mi exprim personalitatea.
Prin urmare:
-nu am rochie alba ci gri-bej fildes
-nu imi pun voal de nici un fel, prefer o coafura elaborata
-nu pun flori in piept la invitati(saracii, cat am injurat si eu la alte nunti cand m-am vazut cu hainele gaurite)
- nu decorez masinile-nu imi plac
-nu copiez nimic
-cat despre gaini, brazi, barbierit etc, sorry but... traiesc in sec 21 si in Bucuresti nu la tara
Oricum respect gusturile altora dar nu le aplic si la nunta mea. Vreau ceva unic.
:rocker:

si noi vrem sa facem o nunta originala, dar eu voi avea rochie alba, pentru ca asa vreau eu! :p noi am fi vrut sa facem cununia pe plaja, dar se pare ca nu se poate cu preotul nostru, ci doar cu mai marele... vroiam sa renuntam la toate obiceiurile, dar au inceput parintii ca ar vrea si ei un obicei-doua acolo. cel putin mama mi.a spus ca vrea sa ma vada ca plec mireasa de la ea. :D cred ca e o mare mandrie. asa ca am spus sa alegem doar cateva obiceie si sa le adaptam la nunta noastra, si ramane sa facem petrecerea in sine putin mai deosebita. Va spun mai incolo la ce ne-am oprit si la ce am renuntat. de acum pot sa va spun insa ca nu voi avea nici un fel de lautar sau acordeonist, pentru ca mi se par afoni si fara pic de muzica in ei, nu va exista gaina, plic sau strigare si nici urma de manea...
va pup si succes la pregatirile pe ultima suta de metri. :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 13:02 
Senior

Citat:

Adica e o nunta fara dar?

yeap! parerea mea este ca toata lumea se cramponeaza de cat sa dea la nunta si mi se pare ca atat de mult s-a denaturat gestul asta. din ajutorul dat tinerilor casatoriti, a devenit licitatie, cheta, etc. eu am auzit persoane care isi fac calcule cu ce le iese de la nunta si doar la asta se gandesc. NU fac referire decat la persoane pe care le cunosc, si nu mi-a placut sa aud asta. Noi am vrea ca la nunta noastra lumea sa vina fara stresul de cat da la masa. daca le va face placere sa ne dea o atentie acolo, ok! altfel, e petrecere, nu tre' sa strea cu stres omu'...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 13:22 
Veteran

Citat:

yeap! parerea mea este ca toata lumea se cramponeaza de cat sa dea la nunta si mi se pare ca atat de mult s-a denaturat gestul asta. din ajutorul dat tinerilor casatoriti, a devenit licitatie, cheta, etc. eu am auzit persoane care isi fac calcule cu ce le iese de la nunta si doar la asta se gandesc. ....... e petrecere, nu tre' sa strea cu stres omu'...

Subscriu si eu. Am exact aceeasi parere:rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 14:03 
Diva

Citat:

Subscriu si eu. Am exact aceeasi parere:rocker:

si eu sunt de aceeasi parere, pentru ca in ziua de azi nunta a devenit o afacere si ma enerveaza la cumlme chestia asta. unde sunt traditiile, unde este bucuria de a fi mire si mireasa? nu prea mai sunt pt ca omul este umbrit de dorinta de a castiga cat mai mult la nunta. ideea este ca trebuie sa iesim pe fix, adica sa nu mai dam din buzunar in plus la restaurant. important este sa ne simtim noi bine, sa fim fericiti, iar nuntasii sa raman cu o amintire frumoasa de la nunta noastra.
daca ne-am fi permis faceam o nunta fara plic...insa...nu prea merge.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 14:15 
Diva

Citat:
Subscriu, si noi am mers pe aceeasi idee. Oricum am facut socotelile si cam asa vom iesi, adica costul pe invitat e cam cat se da in medie la o nunta de persoana. Am facut socotelile astea mai mult ca sa vedem cati bani trebuie sa bagam noi in nunta si sa ne tinem cheltuielile sub control...

exact. avand in vedere ca alexandru nu se poate ocupa de nunta alaturi de mine din cauza programului foarte incarcat, eu sunt cea care alearga, se zbate, se agita, iar asteapta nota de plata(cum spune el). i-am facut o lista cu ce mai avem de cheltuit si atunci am stabilit ca important este sa vina lumea sa se simta bine si noi sa iesim bine, in ideea sa nu iesim in minus.
atat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 14:17 
Senior

Citat:
Subscriu, si noi am mers pe aceeasi idee. Oricum am facut socotelile si cam asa vom iesi, adica costul pe invitat e cam cat se da in medie la o nunta de persoana. Am facut socotelile astea mai mult ca sa vedem cati bani trebuie sa bagam noi in nunta si sa ne tinem cheltuielile sub control...

nu pot sa spun ca noi ne permitem prea mult, chiar o sa ne imprumutam de o parte din bani pt a face nunta. dar noi nu ne gandim deloc ca ar iesi vreun ban. nici macar pt acoperirea cheltuielilor.
si eu sunt constienta ca lumea va da bani, ca asa s-a obisnuit de-a lungul timpului!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 14:27 
Veteran

Cred ca pana la urma toata lumea asta vrea:sa scoata macar cati bani a bagat in nunta!Eu una as fi multumita si cu atat,pt ca sincer chiar nu vreau sa raman cu datorii de la inceput de drum!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Iul 2006, 14:29 
Veteran

Citat:

ideea este ca trebuie sa iesim pe fix, adica sa nu mai dam din buzunar in plus la restaurant. important este sa ne simtim noi bine, sa fim fericiti, iar nuntasii sa raman cu o amintire frumoasa de la nunta noastra.
daca ne-am fi permis faceam o nunta fara plic...insa...nu prea merge.

Ai dreptate. Indiferent cat de generosi, primitori sau 'bogati' am fi, tot nu ne convine sa cheltuim atatia bani fara sa ne gandim daca ii vom recupera sau nu. Mi-e rusine sa recunosc asat dar nu-mi place sa fiu ipocrita. Eu cheltuiesc cam 300 milioane cu nunta asta pt 70-80 de persoane. Acum, am facut o nunta mica in ideea de avea langa noi oamenii apropiati; daca vroiam sa am 'imbogatesc' chemam mult mai multi oameni. Dar mi se pare aiurea sa chem rudele pe care nu le-am vazut de ani de zile doar pt a face act de prezenta sau niste cunostinte care vor veni doar din obligatii.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 367 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]