Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 03:24

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 302 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Torturile
MesajScris: 30 Iun 2006, 14:03 
Diva

Citat:

si eu sunt in dilema cu orele la care sa bag felurile de mancare.
inca nu stiu cum sa fac. noi am tgrecut pe invitatie ora 19.00, dar...
ma gandeam sa dam tortul pe la 2 - 3 noaptea. eu zic ca este bine asa. apoi vine voalul, buchetul...perinita...deci...
voi ce ziceti?
;)

eu sunt de parere ca stiu mai bine cei de la restaurant ce si cum ....doar au experienta a zeci de nunti in spate!!:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 14:04 
Veteran

Citat:

si eu sunt in dilema cu orele la care sa bag felurile de mancare.
inca nu stiu cum sa fac. noi am tgrecut pe invitatie ora 19.00, dar...
ma gandeam sa dam tortul pe la 2 - 3 noaptea. eu zic ca este bine asa. apoi vine voalul, buchetul...perinita...deci...
voi ce ziceti?
;)

:mellow::wacko::wacko: eu la chestiile astea eu nu ma pricep deloc. cine le face si cum se face.am mai fostacum spe ani la o nunta si am vazut chestiile astea dar nu mai stiu cum se fac. si intr-adevar chestiile astea ar lungi nunta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 14:13 
Veteran

Citat:

eu sunt de parere ca stiu mai bine cei de la restaurant ce si cum ....doar au experienta a zeci de nunti in spate!!:D

asa e cei de la restaurant isi dau seamadupa cum decurg lucrurile acolo.
de exemplu ne-a spus ca daca se pleaca la 3 de exemplu ei pun tortul la 1.30 dim pt ca le ia 1/2 ora sa puna tortul in farfurie( si o sa fie o feliuta de tort si deasupra 1-2 cupe de inghetata si frisca)plus inca o ora pana sa stranga de pe masa. ne-a mai spus ca exista cazul ca primul care a primit farfuria sa o termine si sa plece pana sa apuce ei sa dea tortul la toti si sa plece apoi, sau sa traga de tort mai mult timp.
inca ceva.
daca mai sunt oameni care mai vor o felie de tort.ce facem? sigur bunica o sa mai ceara ca iei nu-i ajunge nici pe o masea 100 gr de tort:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 14:15 
Veteran

Sigur pana la tort macar o persoana din cate sunt ,va pleca!!Asa ca portia respectivei persoane o poti da bunicii tale ,de exemplu!!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 15:25 
Veteran

Citat:
Sigur pana la tort macar o persoana din cate sunt ,va pleca!!Asa ca portia respectivei persoane o poti da bunicii tale ,de exemplu!!;)

a fost o gluma:p:p:p, dar nu neg ca bunica e ca un magnet in ceea ce priveste dulciurile si in special ca nu are voie dulciuri

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 15:32 
Diva

Citat:

a fost o gluma:p:p:p, dar nu neg ca bunica e ca un magnet in ceea ce priveste dulciurile si in special ca nu are voie dulciuri

in special cei in varsta nu rezista pana dimineata. deci portiile de tort o sa fie mai putine. este indicat sa se puna o portie relativ mica de tort pentru ca nu se prea mananca.:food::food:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 15:34 
Veteran

Asa e de multe ori tortul nu se prea mananca,dar din cate stiu ce ramane ti-l da acasa sau cum este in cazul meu mai servim din el a doua zi la ciorba de potroace, pe care o fac tot la restaurantul ala!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 15:35 
Veteran

Citat:

in special cei in varsta nu rezista pana dimineata. deci portiile de tort o sa fie mai putine. este indicat sa se puna o portie relativ mica de tort pentru ca nu se prea mananca.:food::food:

depinde si de tort si intr-adevar nu are cum sa placa acelas tort la toata lumea pt ca fiecare are gusturile lui, dar nu ne facem probleme daca ramanem cu tort ca are cine manca(hihihihi eu abea astept):):):)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 15:39 
Diva

Citat:

depinde si de tort si intr-adevar nu are cum sa placa acelas tort la toata lumea pt ca fiecare are gusturile lui, dar nu ne facem probleme daca ramanem cu tort ca are cine manca(hihihihi eu abea astept):):):)

si eu , dar ma gandesc ca dupa 2 zile o sa plecam in luna de miere si nu vraeu sa fiu cat o balenuta...(X):((
probabil nici n-o sa-mi arda sa mananc...dar la stress eu reactionez destul de ciudat...fie nu mananc si fumez de sting, fie bag in mine ca disperata...eu tortul vreau sa-l fac din ceva usor, sa nu fie gretos, ci sa fie racoros, cu fructe...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 15:52 
Diva

Citat:
Si eu reactionez la fel; acum sunt in stadiul fumat la greu si mancare cat sa nu lesin. Daca as si slabi ar fi chiar excelent.
Asa o sa am eu tortul, o crema diplomat cu fructe si va fi imbracat in fondant, ca sa aiba si amatorii de foarte dulce ce sa manance.

eu m-amn gandit ca dupa toata mancarea care se serveste in noaptea aia, numai de tort f dulce cu ciocolata si greu o sa le arda invitatilor. si o risc sa vad cum isi bat joc de frumusete de tort.
asa ca am ales varianta fresh.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 15:54 
Veteran

Problema este ca mie nu-mi place tortul diplomat si asa ca trebuie sa ma gandesc ce tort vreau!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 15:57 
Diva

Citat:
Problema este ca mie nu-mi place tortul diplomat si asa ca trebuie sa ma gandesc ce tort vreau!!

o sa gasesti. cel mai bine sfatuieste-te cu cineva de la cofetarie de unde o sa-ti tortul.
ele stiu mai bine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 16:09 
Veteran

Oricum vreau sa fie imbracat in martipan alb!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 16:11 
Diva

Citat:
Oricum vreau sa fie imbracat in martipan alb!!

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
deja imi lasa gura apa..yammy.
excelenta idee.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 16:16 
Veteran

Citat:
Si eu reactionez la fel; acum sunt in stadiul fumat la greu si mancare cat sa nu lesin. Daca as si slabi ar fi chiar excelent.
Asa o sa am eu tortul, o crema diplomat cu fructe si va fi imbracat in fondant, ca sa aiba si amatorii de foarte dulce ce sa manance.

fi atenta sa nu faci vre-o cadere ceva si sa nu dai in altele. :-`:-` ai grija si de tine nu te neglija.mai bine sa fi o miresica zdravana(sanatoasa, puternica si vioaie) decat una bolnavioara:flowers::flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 16:19 
Diva

Citat:

fi atenta sa nu faci vre-o cadere ceva si sa nu dai in altele. :-`:-` ai grija si de tine nu te neglija.mai bine sa fi o miresica zdravana(sanatoasa, puternica si vioaie) decat una bolnavioara:flowers::flowers:

CRED CA TOATE TRECEM PRIN STARILE ASTEA. eu abia am iesit din licenta :lol::lol::lol::lol: care m-a daramat bine de tot. inca am impresia ca am de invatat. vinerea trecuta am scapat, iar de luni m-am apucat de nunta: distribuit invitatii, intalniri cu firma care decoreaza restaurantu'...etc
iar de mine nu mai am timp si nici chef sa ma ocup. sunt prea obosita seara.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 16:20 
Veteran

Citat:

si eu , dar ma gandesc ca dupa 2 zile o sa plecam in luna de miere si nu vraeu sa fiu cat o balenuta...(X):((
probabil nici n-o sa-mi arda sa mananc...dar la stress eu reactionez destul de ciudat...fie nu mananc si fumez de sting, fie bag in mine ca disperata...eu tortul vreau sa-l fac din ceva usor, sa nu fie gretos, ci sa fie racoros, cu fructe...

si eu optez tot pentru un tort usor si racoritor, pt mine cel de ciocolata este f greu.:x si la nunta mea vreau un tort pe care sa pot sa-l mananc(mai ales ca ne ramane si acasa) nu sa stau si sa vad cum altii, iubi, sauai lui mananca si acasa si eu stau sa ma uit.pai da mie ce-mi iese:((nici macar tortul miresiisa nu-l pot manca:((:(( nu-i corect.
desigur in seara aia nu prea o sa mananc decat ceva asa fugar ca sa nu zic ca nu am mancat.si la cata dantuiala o sa fie, sigur o sa dam jos tot ce am mancat pana atunci:):)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 16:22 
Veteran

Citat:

CRED CA TOATE TRECEM PRIN STARILE ASTEA. eu abia am iesit din licenta :lol::lol::lol::lol: care m-a daramat bine de tot. inca am impresia ca am de invatat. vinerea trecuta am scapat, iar de luni m-am apucat de nunta: distribuit invitatii, intalniri cu firma care decoreaza restaurantu'...etc
iar de mine nu mai am timp si nici chef sa ma ocup. sunt prea obosita seara.

felicitari pentru licenta;);):,:,:lol::lol: e bine ca ai mai scapat de o povara si poti sa te ocupi in liniste de nunta.
mult spor in continuare:):):)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2006, 16:26 
Diva

Citat:

felicitari pentru licenta;);):,:,:lol::lol: e bine ca ai mai scapat de o povara si poti sa te ocupi in liniste de nunta.
mult spor in continuare:):):)

merci mult. si tie!!!
spor la treaba in continuare!!!:lol::lol::lol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 302 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]