Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 23:44

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2403 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 121  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata - Vol. X
MesajScris: 04 Mai 2009, 14:29 
Diva

Citat:
si eu sunt pentru nasterea naturala..cumnata mea a nascut prima data normal,a doua oara cu cezariana..dar a zis ca nu ar mai face in viata ei cezariana..asa s-a chinuit dupa..taietura ramane.nici medicul ei nu a vrut sa-i faca cezariana,dar atata a insistat..acuma ii pare rau.

la cicatricea dupa operatie depinmde de medic. am vazut la o tipa care a nascut acum 2 ani nici nu se vedea ear o dunga mica si subtire..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2009, 14:31 
Diva

Citat:

am mai auzit dr care sunt impotriva cezarienei, dar nu inteleg de ce. mi se pare cea mai buna metoda de a naste.
eu clar voi face cezariana.

nu e adevarat nu e cea m'ai buna metoda de a naste... e recomandata in anumite situatii, dar cel m'ai bine e sa nasti natural m'ai ales acum poti sa'ti faci epidurala si nu m'ai ai asa dureri

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2009, 14:47 
Diva

Citat:
nu e adevarat nu e cea m'ai buna metoda de a naste... e recomandata in anumite situatii, dar cel m'ai bine e sa nasti natural m'ai ales acum poti sa'ti faci epidurala si nu m'ai ai asa dureri

ce e epidurala?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2009, 14:50 
Diva

Citat:
ce e epidurala?

este o injectie care ti'o face in coloana care iti face sa'ti amorteasca durerile pe care le ai in mod normal la nastere...
uite m'ai multe citesti aici despre asta http://www.desprecopii.com/info.asp?id=44

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2009, 15:00 
Diva

Citat:

la cicatricea dupa operatie depinmde de medic. am vazut la o tipa care a nascut acum 2 ani nici nu se vedea ear o dunga mica si subtire..

Draguto eu nu vreau sa te sperii dar eu am deja 3 taieturi pe burta nu e vb de cicatrici ca ale le fac medicii daca sunt buni de deabia le vezii dar sub cicatricii sunt f multe grupe de muschii si alte tesuturii taiate care nu se prind la loc batand din palme. Eu sunt deja 3 ani de cand am fost op dar si in zi de azi inca mai am urmarii ,bine nu grava dar cand vin durerii nu mi se mai pare nostim si de aceea stiu 100% ca nu vreau cezariana doar cum am zis daca sunt eu sau bebe in pericol
I rest epidurala e o solutie destul de buna, desi cu destule complicatii, ai si un pic dureri dar e mult mai usor si pt mine si pt bebe

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2009, 15:03 
Diva

Citat:

Draguto eu nu vreau sa te sperii dar eu am deja 3 taieturi pe burta nu e vb de cicatrici ca ale le fac medicii daca sunt buni de deabia le vezii dar sub cicatricii sunt f multe grupe de muschii si alte tesuturii taiate care nu se prind la loc batand din palme. Eusunt deja 3 ani de can am fost op dar si in zi de azi inca mai am urmarii ,bine nu grava dar cand vin durerii nu mi se mai pare nostim si de aceea stiu 100% ca nu vreau cezariana doar cum am zis daca sunt eu sau bebe in pericol
I rest epidurala e o solutie destul de buna ai si unpic dureri dar e mult mai usor si pt mine si pt bebe

mai bine nasc natural decat cu epidurala.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2009, 15:03 
Diva

Citat:
este o injectie care ti'o face in coloana care iti face sa'ti amorteasca durerile pe care le ai in mod normal la nastere...
uite m'ai multe citesti aici despre asta http://www.desprecopii.com/info.asp?id=44

oo,dar cred ca si cu asta e nasol,ca zice ca nu mai poti sa ajuti copilul,nu ai simt sa impingi..daca ne-ar auzi bunicile care saracele multe au nascut pe camp la sapa si au taiat buricul cu sapa..doamne ce a avansat medicina asta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2009, 15:04 
Diva

ce faceti, dragelor? mi-a fost dor de voi:-*:hug:
n-am patit nimic, ba chiar am intrat o data sa vad ce se mai intampla da' n-am avut timp sa scriu. am dat examenul de care va tot povesteam eu pe 30 (a fost ok si sper sa-l iau :npray:) si in plus o mica pb in familie care m-a cam dat peste cap asa ca acum sunt in perioada de recuperare:)
observ ca se continua discutiile despre copii;) frumos!:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2009, 15:05 
Diva

Citat:
ce e epidurala?

nu tot timpul poti sa faci cezariana. daca mama vine in travaliu si este dilatata nu se mai poate face cezariana.
Mai exact, anestezia epidurala consta in injectarea spatiului epidural (in jurul maduvei spinarii) cu un lichid, o combinatie de anestezic local cu un narcotic, de catre medicu anestezist sau a unei asistente specializate. Acest lucru produce anestezierea nervilor care aduc senzatiile de la uter si canalul nasterii. Din acest motiv, gravidele vor avea muschii pelvieni si picioarele amortite insa, ajutate, se vor putea misca. Anestezia epidurala este efectuata de medicul anestezist in doua etape, in functie de intensitatea si evolutia durerii. Viitoarelor mamici li se vor pune perfuzii si atat ele cat si bebelusii vor fi monitorizate nonstop.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2009, 15:08 
Diva

Citat:
oo,dar cred ca si cu asta e nasol,ca zice ca nu mai poti sa ajuti copilul,nu ai simt sa impingi..daca ne-ar auzi bunicile care saracele multe au nascut pe camp la sapa si au taiat buricul cu sapa..doamne ce a avansat medicina asta.

Eu am vb cu doctorita mea din vreme si mia zis ca cel mai bine e sa ajungi deja la contractii si doar in momentul cand incepe sa sa iasa bebele sa primesti anestezia. E adevarat ca e mai dureros dar se pare ca cea mai mare durere e atunci cand iese..
Eu ma gandesc si la nasterea in apa dar ma am 6 luni si ceva sa ma hotarasc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2009, 15:09 
Diva

Citat:

pt a putea naste cu anestezie epidurala trebuie sa aveti un medic bun pt ca in acest caz medicul face toata treaba pt ca mama nu mai poate colabora din cauza anesteziei

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2009, 15:10 
Diva

Citat:

esti ok? fara greturi and stuff, sper!:-*
de ce n-ai face epidurala?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2009, 15:12 
Diva

Citat:
esti ok? fara greturi and stuff, sper!:-*
de ce n-ai face epidurala?

pt ca nu mai ai contril asupra muschilor. iar copilul poate fi scos cu forcepsul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2009, 15:13 
Diva

Citat:
ce faceti, dragelor? mi-a fost dor de voi:-*:hug:
n-am patit nimic, ba chiar am intrat o data sa vad ce se mai intampla da' n-am avut timp sa scriu. am dat examenul de care va tot povesteam eu pe 30 (a fost ok si sper sa-l iau :npray:) si in plus o mica pb in familie care m-a cam dat peste cap asa ca acum sunt in perioada de recuperare:)
observ ca se continua discutiile despre copii;) frumos!:love:

ce examen ai dat?
sper ca nu au fost probleme grave.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2009, 15:16 
Diva

Fetelor e adevarat ca au vrut sa inchida granitele cu gripa asta sau a vb lumea aiurea? Ca eu vreau sa vin acasa si ma trezesc a raman blocata pe acolo.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2009, 15:20 
Diva

Citat:
Fetelor e adevarat ca au vrut sa inchida granitele cu gripa asta sau a vb lumea aiurea? Ca eu vreau sa vin acasa si ma trezesc a raman blocata pe acolo.

eu nu am auzit nimic.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2009, 15:24 
Diva

Citat:

la noi nu cred ... probabil ca in mexic nu aici...nu cred sa ai vreo problema sa vii in tara sau sa pleci poti sa stai linistita

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2009, 15:45 
Diva

Citat:

pt ca nu mai ai contril asupra muschilor. iar copilul poate fi scos cu forcepsul.

la asta nu m-am gandit niciodata:( chiar priveam epidurala ca singura alternativa la cezariana:(( of...mie una mi-e f frica:nbump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2009, 15:48 
Diva

Citat:
la asta nu m-am gandit niciodata:( chiar priveam epidurala ca singura alternativa la cezariana:(( of...mie una mi-e f frica:nbump:

si mie...si cred ca tuturor femeilor le e groaza de nastere.:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Mai 2009, 15:50 
Diva

Citat:
ce examen ai dat?
sper ca nu au fost probleme grave.

pai ca sa pot avea un contract pe perioada nedeterminata aici tb sa trec un asa zis concurs care consta in 3 etape (examene) si care dureaza aproximativ 1 an. dupa asta pot aplica pt joburi pe perioada nedeterminata. examenul pe care l-am dat acum a fost abia prima proba:lol:

problemele...o sa trec eu peste ele:haltere:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2403 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 121  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]