Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 02:29

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 345 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cununia Civila...vol II
MesajScris: 11 Aug 2006, 14:45 
Veteran

Pe mine m-a pus nea primarul sa semnez si eu plina de elan am luat stiloul, iar el grabit, vazandu-ma asa disperata sa scap din sala: CU NOUL NUME!!! :D:D:D Bine ca a apucat sa zica... altfel tot cu vechiul nume ma semnam!

Nu va mai zic ce mutra ingrozita am facut cand mi-a perforat buletinul, ca eu nu stiam ca asa se face si am inceput sa carai! :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2006, 15:24 
Diva

Citat:

Nunta= prilej de bucurie si nu de imbogatire, parerea mea.
Daca ti-e atat de frica ca vei iesi in pierdere de ce nu dai o masa la restaurant parintilor si prietenilor apropiati? Ce rost are sa te complici cu aceasta "investitie"?!
In legatura cu "strigatul darului", de fapt un gest balcanic de ultima speta, mie personal mi se pare sinonim cuvantului "japca".
Nu mi-o lua in nume de rau, dar, nu mi-as dori sa vin la nunta ta daca as fi in locul cunoscutilor tai.:wokno:
Dar nu sunt...:flowers:

:wok: de acord cu tine! si referitor la principiul e mai sanatos cu strigatul darului...e deplasat! iti poti face o idee despre dar in functie de calitatea invitatilor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2006, 15:34 
Diva

Citat:
Fetelor am depus actele la primarie.... A fost tare simpatic (pentru mine). Am fost si cu viitorul socru care e mai de moda veche... Cand ne-a intrebat ce nume vom purta dupa nunta, al meu iubi a zis imediat numele lui de familie, dupa care eu (scorpie) am inceput ca nu stiu... as vrea sa-mi pastrez numele, ba chiar sa renunte iubi meu si sa poarte numele meu si tot felul de chestii d-astea. A facut o fata tata socru ceva ce n-am vazut. Si apoi am zis ca "lasa ca-mi sar in cap unele persoane"... :lol::lol::lol::lol:
Sunt tare scorpie, dar ma enerveaza persoanele care tin cu dintii de "obiceiuri". Care e domnule' problema daca am fi luat numele meu de familie. I-ar fi cazut proteza sau ce?????????

ce tare cu proteza:) eu mi l-am schimbat ca oricum nu-mi placea. dar mi se pare foarte ok sa ti-l pastrezi dc iti place! cu ce afecteaza asta relatia dintre voi?!
plus ca dupa aia tre sa te apuci sa-ti schimbi tot, bi, pasaport, permis...iar bi cica tre sa ti-l schimbi in 14 zile ca altfel primesti amenda...eu nu m-am incadrat in cele 14 zile ca eram in luna de miere dar nu m-a amendat nimeni..cred ca tine de sectie..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Aug 2006, 18:51 
Veteran

Citat:

Noi la civila cand ne-a pus tipa sa semnam, mi-a zis mie sa semnez cu numele sotului si el a inteles ca invers:D:D
Si eu am semnat cu BITERE (numele lui) si el a semnat cu FRATITA (numele meu):D:D
El asa apare in catastiful starii civile.
Oricum nu are nici o importanta.
Semanatura de domnisoara a mea a ramas neschimbata. Semnez actele la fel ca inainte, desi mi-am schimbat buletinul. Ce atatea formalitati in PLUS?!:-`

super tari ati fost nici eu nu voi semna altcumva dupa nunta poate doar in catastiful lor daca trebuie ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Aug 2006, 12:32 
Diva

antonela...felicitari...casa de piatra de pe acuma....si tot ce va doriti tu si sotul tau....eu mai am un pic...apropo cadourile acestea de care zici tu le-ai primit la cununia civila sau au venit oamenii pana in cununie acasa si vi le-au dat?ca nici nu stiu cum se face....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2006, 18:13 
Diva

voi avea la civila buchet de nuferi roz!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2006, 19:25 
Diva

Citat:

ce faci, scumpo? ai dat o tura scurta pe forum?:) gata pregatirile?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Aug 2006, 19:48 
Diva

Citat:

ce faci? cum te simti?
nu-i asa ca ai o stare de nervi?
si emotii? nu esti agitata?
eu mai am 3 saptamani si deja stau prost cu nervii.

daca nu mai intri si maine, eu iti urez sa ai o zi minunata, sa te simti bine, sa fii fericita si sa ai o nunta ca-n povesti!!!
vineri plec si eu la mare sa ma bronzez asa cum trebuie.

te pup,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2006, 13:25 
Diva

Citat:

ai grija cu bronzaatul. Am fost si eu acum 2 saptamani la mare tot asa ca sa imi bronzez decolteul. Acum umblu dupa crema bronzanta ca am stat mult in apa si m-am ars si ma cojesc. Am un decolteu acum de fugi:gun:

eu am mai fost sa ma bronzez, insa am fost si cu cainele si a trebuit sa stau numai dupa el. asa ca m-am bronzat cu urme.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 345 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]