Buna dimineata la toate!!!
V-am urmarit si eu discutiile. Referitor la petrecerile de Craciun, la mine la serviciu se organizeaza pe 21sau 22 decembrie. Este o petrecere unde poti veni insotit de familie. Anul trecut eu am fost impreuna cu iubitul meu si ne-am simtit foarte bine. El imi cunostea deja colegii si a fost frumos. In acest an nu stiu daca ma va insoti pentru ca nu stiu daca va fi acasa

El lucreaza in armata a urmat niste stagii de pregatire si nu stie sigur daca va fi liber in acea perioada. Daca nu vine voi merge singurica, nu-i nici o problema.
Eu doar incerc de cateva luni sa ma obisnuiesc cu lipsa lui. Din ianuarie el va fi in Constanta la postul lui iar eu in Craiova si ghiciti cine se ocupa de organizarea nuntii, mai mult singurica?? EU. Insa cred ca prin toamna lui 2008 ma mut si eu acolo cu el la Constanta ca doar asa-i sta bine nunui cuplu, impreuna.
Sa va mai spun ceva interesant. E un fel de joc pe care noi il jucam la serviciu in perioada sarbatorilor. Se numeste ingerasul

Fiecare din noi tragem un biletel pe care este scris numele unui coleg de-al nostru. Numele persoanei de pe biletel se numeste a fi protejatul celui ce a tras biletul. si asa mai departe astfel incat fiecare persoana trebuie sa aiba un ingeras dar sa fie si ingeras pt altcineva. Partea distractiva este ca tu nu-ti cunosti ingerasul, tu sti decat persoana pe care o protjezi. Stfel timp de o saptamana fiecare imparte cadouri protejatului sau si are grija de el. Dezvaluirea ingerasilor are loc in seara petrecerii de Craciun, unde fiecare trebuie sa-i pregateasca ingerasului sau ( care este anonim) un cadou.
Este un joc distractiv si in acest fel un prilej de a oferi mici cadouri si atentii colegilor. Eu am cam 24 de colegi in birou.
O zi buna tuturor va doresc!!!