Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 02:15

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 21  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia - vol.II
MesajScris: 15 Mar 2006, 18:16 
Diva

Citat:

La a mea nu se vede pentru ca peste chestia aia cu cercuri mai are pusa o fusta din tul apretat care sta umflat. Si rochia se sprijina pe tulul ala, nu direct pe cercuri:ok:

tot citesc pe aici ce probleme aveti cu cercurile...sau crinolina, cum se zice...toate vreti asa ceva pe sub rochie? eu stiu ca se mai poate si cu un fel de jupoane cu falduri...de ce ati ales cercurile? macar sa stiu si eu pe cand o sa ajung sa probez ceva...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 18:17 
Diva

Citat:

tot citesc pe aici ce probleme aveti cu cercurile...sau crinolina, cum se zice...toate vreti asa ceva pe sub rochie? eu stiu ca se mai poate si cu un fel de jupoane cu falduri...de ce ati ales cercurile? macar sa stiu si eu pe cand o sa ajung sa probez ceva...

eu doar am vazut...si mi-e oroare de cercuri ....nu vreau ..vreau d-ala cu falduri multe!! Aprorpo care e diferenta dintre crinolina si jupon?? Cercul??:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 18:28 
Diva

Citat:

eu doar am vazut...si mi-e oroare de cercuri ....nu vreau ..vreau d-ala cu falduri multe!! Aprorpo care e diferenta dintre crinolina si jupon?? Cercul??:o

asta e si intrebarea mea...nu e vb sa alegi intre rochie cu cercuri si rochie simpla...ci rochie cu cercuri si rochie cu jupon cu falduri...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 18:32 
Diva

Citat:

asta e si intrebarea mea...nu e vb sa alegi intre rochie cu cercuri si rochie simpla...ci rochie cu cercuri si rochie cu jupon cu falduri...

am ametit :wacko::wacko::wacko::wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 19:17 
Diva

Citat:

Crinolina face fusta mai ampla.
Orice ai face si oricate jupoane ai pune, nu o s-o faca asa de ampla ca o crinolina. Da nu poti sa-i pui prea multe jupoane pentru ca o face prea grea.
Asta e diferenta.
Acum depinde cum vrei tu: daca o vrei mai ampla sau mai pe langa tine.

Eu am probat rochia mea cu crinolina pe un cerc si apoi cu crinolina pe 2cercuri si am ales-o pe cea cu 2.

E foarte comoda, e usoara si am incercat sa ma asez, intai pe un scaun si a fost OK si apoi m-am asezat pe o canape foarte joasa si iar a fost OK.

Probati si, si inainte sa va hotarati.

:ok:

oricum trebuie sa probez si asta cu o zi inainte de nunta sa vad cum e cand ma asez.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 20:52 
Diva

noi am inceput sa batem apa-n piua si sa discutam discutii!! pana la alte noutati ...asta vom face!!ma gandesc sa lipsesc cateva zile de pe forum ...poate apare ceva nou!!:-`:-`:-`:-`:huh:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 20:54 
Diva

Citat:
noi am inceput sa batem apa-n piua si sa discutam discutii!! pana la alte noutati ...asta vom face!!ma gandesc sa lipsesc cateva zile de pe forum ...poate apare ceva nou!!:-`:-`:-`:-`:huh:

aoleu, nu!!!!! ca-ti simt lipsa!!! (X) :D sa stii ca mi se intampla sa nu pot intra o zi pe forum, iar cand reusesc uneori s-a vorbit atat de mult, ca ma simt rupta de toate... :(( asa ca stai aici si vorbeste ce-ti trece prin cap :D :D :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 21:06 
Diva

Citat:

aoleu, nu!!!!! ca-ti simt lipsa!!! (X) :D sa stii ca mi se intampla sa nu pot intra o zi pe forum, iar cand reusesc uneori s-a vorbit atat de mult, ca ma simt rupta de toate... :(( asa ca stai aici si vorbeste ce-ti trece prin cap :D :D :-`
:p:p:p:D:D:D ai dreptate la faza cu ce se vb ....cate 2 pagini trebuie sa dau inapoi sa pot fi la curent cu ultimele postari!!:D:D:D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 21  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]