Salutare fetelooor! ce mai faceti voi? Ati intrat pe ultima suta de metri, ce putin mai aveti pana la nunta!!! Eu mai am 3 luni, dar am avansat mult cu pregatirile..
Intai de toate, vreau sa va anunt ca AM ROCHITA! E cea de care ma indragostisem de prima data, n-am mai gasit nimic sa imi placa la fel de mult... Modelul 1508 de la Maya Fashion, colectia 2008/2009, e ivoire

E muuult mai frumoasa in realitate decat in poze
Am gasit si costum pentru iubi, exact nuanta pe care ne-am dorit-o - ceva gen cacao cu lapte...Vestuta si lavaliera sunt ivoire
Am cumparat si cocarde, si marturii...Cocardele sunt trandafirasi din voal ivoire, iar marturiile sunt niste statuete micute, mire si mireasa, care vor veni atasate pe saculeti de organza albi
De asemenea, mi-am luat si figurina pentru tort...Simpluta dar foarte frumusica, si cu mire blond...cat am cautat

O sa fac poze sa va arat!
Mi-am luat si diadema...am cautat mult sa gasesc ceva auriu, dar nu am gasit nimic sa-mi placa, si pana la urma am ales un model foarte dragut, pe argintiu, dar cu tente aurii la soare...
Am gasit modelul de verighete care ne place, ceva in genul fotografiei atasate, numai ca era pe fond lucios, nu pe mat...Din pacate, nu am gasit marimea potrivita pentru degetelul meu, iar pe comanda nu se poate face. Mai cautam, daca nu gasim, vom merge pe modelul asta, cu fond mat...Dar mi-a ramas intiparit modelul asta in minte si altceva nu mai vreau, tot ce am mai vazut dupa el, nimic nu mi-a mai placut
Mai am de luat voal, pantofiori si pt mine si pt iubi, invitatii si carduri de masa (am vazut si din alea ceva modele, dar nimic sa ma dea pe spate) Mai cautam... Si mai avem de luat destule, dar nu-mi vin acum pe creier
Vreau sa felicit si eu fetele care au intrat in posesia rochitelor!Sa le purtati cu cea mai mare bucurie si sa va simtiti unice, printese in ele!!!
Ely, camera bebelului e superba, amenajata cu foarte mult bun gust, iar tu esti o super scumpica mamica!
Nico, ma bucur ca tatal tau s-a facut bine!!!
Luna viitoare intram si noi in zugraveli si curatenie generala...Uf, asa mi-e urat de toata nebunia de atunci...
Va pup pe toate, cu mare drag, si scuze de absenta prelungita! Dar am fost harnica, intre timp, dupa cum vedeti