Ultima vizită a fost: Acum este 25 Iun 2025, 20:55

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 377 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu sunt pregatirile - vol III
MesajScris: 10 Mai 2006, 01:01 
Diva

Citat:
Tocmai am luat materialele pentru marturii si am o intrebare tehnica: marturiile trebuie facute cate una pentru fiecare invitat? Eu asa stiu, dar am auzit si variante de cate una pe cuplu...

Eu zic...ca fiecare sa aiba cate una.Cum ar fi sa se bata invitatii pe ele?Sa-i vezi cum incearca sa imparta 5 bomboane la 2..
Glumeam...:p
Asa-i frumos...fiecare cu bombonica lui/ei...lol

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 01:02 
Diva

Ce ai luat pt marturii si de unde?Cat sunt bomboanele la kg?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 13:39 
Diva

Citat:
Da 5 bomboane se pun. Eu am sa pun 11 pt ca mi se pareau prea putine 5, pare cam gol! Vreau sa mai fac niste cartonase mici pe care sa scriu ceva de genul: Bine ati venit! si sa pun o poza cu noi. Asta o sa le fac tot eu!
:D:D:D:D eu nu o sa pun nimik!!!!:p:p:p atata bataie de cap....si unii nici nu o sa stie ce sunt alea si de ce se dau!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 13:42 
Veteran

Citat:
:D:D:D:D eu nu o sa pun nimik!!!!:p:p:p atata bataie de cap....si unii nici nu o sa stie ce sunt alea si de ce se dau!!

nici eu nu o sa fac...plus ca dc le iau de-a gata sunt f scumpe...si ca sa le fac..nu am timp...:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 13:43 
Diva

Citat:
nici eu nu o sa fac...plus ca dc le iau de-a gata sunt f scumpe...si ca sa le fac..nu am timp...:mellow:
:D:D bine ca nu sunt singura mai iesita din tipare!!:lips::love::cool:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 17:14 
Diva

Citat:

eu cred ca o sa le iau de-a gata...firma care se ocupa de decoratiuni si alte cele pentru nunta noastra au si modele de marturii...in diferite feluri de cutii, in saculete de tul sau saten,cu cartonase sau fara ...cu 5 sau mai multe bomboane...si preturile sunt intre 1,5 - 3,5 lei ron...nu mi se pare chiar atat de mult pentru 100 de bucati...

nu cred ca o sa am rabdare sa le fac eu...m-as plictisi pe la 20...:) da' vreau oricum...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 17:16 
Veteran

Citat:

eu cred ca o sa le iau de-a gata...firma care se ocupa de decoratiuni si alte cele pentru nunta noastra au si modele de marturii...in diferite feluri de cutii, in saculete de tul sau saten,cu cartonase sau fara ...cu 5 sau mai multe bomboane...si preturile sunt intre 1,5 - 3,5 lei ron...nu mi se pare chiar atat de mult pentru 100 de bucati...

nu cred ca o sa am rabdare sa le fac eu...m-as plictisi pe la 20...:) da' vreau oricum...

100 da...da la mine 250 cel putin...nu:blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Mai 2006, 17:32 
Diva

Citat:

Daca as fi avut 100 mi-ar fi convenit si mie dar eu am 200:(( si parca nu-mi vine sa dau un sac de bani pe alea...:((

da...probabil as fi stat si eu sa ma gandesc..
dar asa...cam la cat ajungeti voi cu marturiile? ati facut un calcul?

apropo de marturii...eu vreau si carte de oaspeti...initial am zis nu dar acum vreau...stiu ca nu o sa scrie toata lumea...dar tot o sa scrie...si ce-o sa-mi placa sa citesc pe urma...imi placeau oracolele cand eram mica...:)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 377 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]