Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 03:47

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 381 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu sunt pregatirile - vol IV
MesajScris: 19 Iul 2006, 19:46 
Veteran

Citat:
am ales cofetaria pt tort ....si am o vaga idee unde vom face si buchetii dar nu am baloane le rog pe fetele care au decoratiuni inima si arcada din baloane sa-mi spuna de la ce firme sunt pt ca sunt prea multe astfel de firme si nu ma pot decide!:rolleyes: huse la scaune asigura restaurantul la 1 euro/ buc. dar mai lipseste ceva din peisaj totusi si am zis ca putine baloane ar face sala mai festiva.

eu d eexemplu nu pun deloc baloane..ar incarca prea mult restaurantul..avand el defa un aspect f placut...
as aca nu pun decat aranjamentele meslor si scaunelor si pe fiecare masa un aranjament florat .si pe masa mirilor..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2006, 20:34 
Diva

Citat:
eu d eexemplu nu pun deloc baloane..ar incarca prea mult restaurantul..avand el defa un aspect f placut...
as aca nu pun decat aranjamentele meslor si scaunelor si pe fiecare masa un aranjament florat .si pe masa mirilor..

bvbvbvbv asa fac si eu!!;););):wok::wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Iul 2006, 20:52 
Diva

Nici eu nu am baloane in decorul salii! nici la masini! doar la inceput o sa am o inima mare de balonase mititele ce vor cadea treptat, nu dintr-o data, atunci cand vom deschide nunta cu primul dans! atat!
In rest decorez cu flori!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2006, 12:48 
Diva

Citat:
normal ca am pus rochia pe mine s-o vada si ea. SUPERBA..... e tot ce pot sa va spun. si m-a vazut si tata care a ramas mut. Ma asteptam sa faca misto... cum face el de obicei...insa nu. Sunt tare mandra de mine. Cred ca parerea tatei este cea mai importanta pentru mine cand e vorba despre lucruri importante.

In concluzie ..... SUNT FERICITA!!!!

si poze??? :((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2006, 14:21 
Diva

fetele...as vrea sa stiu si eu cu cat timp inainte de nunta trebuie sa ne ducem pt certificatul prenuptial...si mai este nevoie sa ne facem analizele daca avem acel certificat?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2006, 15:04 
Diva

Citat:
Fetelor sunt FERICITA!!!!!!!!!

Am fost ieri pe la o plimbare prin magazine sa-mi caut pantofi.... si, din intamplare, am trecut si pe la magazinul cu rochia pe care mi-o alesesem. Cand am intrat sa-mi pice cerul in cap. Mai aveau o singura rochie pe alb din modelul pe care mi-l alesesem si mi-au zis ca nu pot sa-l retina daca nu dau un aconto... si nu aveam bani la mine. Am plecat acasa disperata, in pragul depresiei. Am sunat-o pe mama care, din fericire, era pe drum spre magazine sa caute si ea rochie. Am luat banii de acasa, m-am intalnit cu mama si mi-am cumparat rochia. Apoi am facut-o lata si mi-am cumparat si pantofi. Am tinut sa nu-mi iau chiar albi ca sa-i mai pot purta si altadata. Mi-am luat crem. Sunt superbi si merg nemaipomenit cu rochia. Urmeaza sa ma duc s-o scurteze.

Am uitat, pe langa rochie mi-am cumparat si jupon si crinolina.

Cand am ajuns acasa la ai mei, venise si sora-mea si normal ca am pus rochia pe mine s-o vada si ea. SUPERBA..... e tot ce pot sa va spun. si m-a vazut si tata care a ramas mut. Ma asteptam sa faca misto... cum face el de obicei...insa nu. Sunt tare mandra de mine. Cred ca parerea tatei este cea mai importanta pentru mine cand e vorba despre lucruri importante.

In concluzie ..... SUNT FERICITA!!!!

;)bravo!;)
eu am primit ieri cosuletul si pernuta pt verighete. :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2006, 19:33 
Junior

D.J poti sa imi spui si mie de unde ai luat tunurile de confeti...? si cat costa?Multumesc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2006, 19:39 
Junior

ce e chestia asta cu spovedania? Nu cred ca mi-ar putea cere un preot sa ma spovedesc? Eu m-am spovedit acum vreun an........al meu iubit niciodata deci nu cred ca as spune unui preot pe care nu il stiu pacatele mele:)) sa nu imi spuneti ca daca nu ma spovedesc nu ma mai casatoreste? Am mai auzit ca unii iti cer certificate de botez ( iar mi se pare ciudat ca la unii cer la altii nu)

Citat:
Am mai rezolvat ceva azi: am fost la biserica pentru confirmare si pentru programare la spovedanie; ne vom spovedi vineri seara. Si am dat comanda de piscoturi pentru sampanie si pateuri pentru cine va veni acasa dupa cununia civila.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2006, 20:14 
Junior

Habar n-am am gasit aici un mesaj cu programare la spovedanie:) Si am zis sa intreb:) ca cine stie ma duc la biserica si imi spune ala ca voi nu v-ati spovedit ,,,,,,,hai sa va spoveditia cum rapid si sa rezolvam problema:))mai ales ca am auzit ca s-a schimbat preotul bisericii unde avem noi cununia religioasa.. si nu stiu daca l-a anuntat cineva pe asta nou:)

Citat:
care-i faza cu spovedania? Scuze eu am revenit dupa o lunga absenta! Dar chiar nu inteleg, e obligatoriu???:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Iul 2006, 20:29 
Junior

OK multumesc pentru raspuns m-am linistit.....

Citat:
Din cate stiu nu e obligatoriu, adica depinde de preot, dar e bine ca inainte de cununia religioasa sa va spovediti.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 381 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]