Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 10:29

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. VII
MesajScris: 23 Sep 2008, 15:43 
Diva

Citat:
eu una sunt foarte friguroasa nu cred ca o sa renunt la blanita, pana cand nu ajung la restaurant si nu incepe nunta.
daca apuca sa ma ia frigul, greu ma mai incalzesc

da, tu ai dreptate..la voicred ca e si mai frig in perioada asta. dar sa stii ca exista sanse foarte mari sa nu simti ABSOLUT nimic de genul frig sau cald. cred ca vei uita de tot si vei fi cea mai fericita si in al noualea cer. la noi dimineata a fost soare, cald, la prans s-a innorat si pe la 5 a inceput sa picure. a continaut sa picure si dupa ..la 6 cand am intrat in biserica ploua snatos si era racoare 9desi era 26 iulie). iar cand am iesit din biserica pe la 7 era un soare si totul uscat. si cald. dar eu nu am simtit nici cel mai mic disconfort meteo. nitel trista cand am vazut ca incepe sa picure..dar nepotica mea de 4 ani m-a incurajat: "nasha, o sa iasa soalele, pomit eu da' sa nu plangi." asa ca m-am topit toata si nu m-am mai gandit la ploaie. asa veti fi si voi, si tu maria, si alinuta, si lili...nu veti simti disconfort ci doar fericire. mare si frumoasa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Sep 2008, 15:56 
Diva

Citat:

da, tu ai dreptate..la voicred ca e si mai frig in perioada asta. dar sa stii ca exista sanse foarte mari sa nu simti ABSOLUT nimic de genul frig sau cald. cred ca vei uita de tot si vei fi cea mai fericita si in al noualea cer. la noi dimineata a fost soare, cald, la prans s-a innorat si pe la 5 a inceput sa picure. a continaut sa picure si dupa ..la 6 cand am intrat in biserica ploua snatos si era racoare 9desi era 26 iulie). iar cand am iesit din biserica pe la 7 era un soare si totul uscat. si cald. dar eu nu am simtit nici cel mai mic disconfort meteo. nitel trista cand am vazut ca incepe sa picure..dar nepotica mea de 4 ani m-a incurajat: "nasha, o sa iasa soalele, pomit eu da' sa nu plangi." asa ca m-am topit toata si nu m-am mai gandit la ploaie. asa veti fi si voi, si tu maria, si alinuta, si lili...nu veti simti disconfort ci doar fericire. mare si frumoasa.

iti multumesc frumos si sper dint tot sufletul sa fie totul bine.
cred ca o sa-mi iau o capa din blanita sau sa vad ce gasesc ca nu mai am timp sa-mi fac ceva acum. nu ma asteptam sa se faca asa frig dintr-o data mai ales ca a fost foarte cald. era normal sa se racoreasca putin ca doar este toamna dar nu asa frig. nu cred ca o sa-mi fie frig decat in biserica si la foto in rest in restaurant o sa ma incalzesc cu siguranta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Sep 2008, 16:27 
Diva

iti multumesc frumos pentru incurajari, si sper ca doamne doamne nu o sa vrea sa ploua in ziua respectiva, sau daca vrea sa ma lase si pe mine sa ajung la restaurant.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Sep 2008, 16:36 
Diva

Citat:
Buna dimineata fetelor.
Lily eu am fost la o nunta acum si am vazut ca mireasa avea un sacou alb la care a renuntat pe motiv ca se incalzise de la emotii :ndance:.
Serene super tare situl,eu m-am amuzat copios la majoritatea pozelor.

da si eu m'am amuzat ... am dat de el din greseala...daria ma bucur ca ai revenit cu bine si ca te'ai distrat in luna de miere:hap_d: ... lili si maria stati linistite ca veti vedea ca totul va fi bine in ziua nuntii... nu lasati voi un pic de frig sa va sperie :nblink:
app ce se mai intampla cu cristina, bibi si cory ca nu au mai dat nici un semn de viata ?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Sep 2008, 17:51 
Diva

buna fetele!am intrat si eu pe site sa ma binedispun.voi ati votat?:nblink:si daca da pe cine?daria bine ai revenit,ce as mai vrea si eu o luna de miere,undeva unde e cald eventual :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Sep 2008, 18:45 
Senior

Tare situl dar nu am votat.
Maria.Alina,Lily nu va stresati,bucurati-va de fiecare clipa pana la nunta,sunt momente unice,iar in ziua nuntii sa radiati de fericire, sa zambiti mereu!!!
Asteptam sa revina si celelalte fete!!!

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: felicitari Prdo Tv
MesajScris: 23 Sep 2008, 22:09 
Diva

Fetelor, eu cred ca e o realizare pt Romania ca Pro Tv a luat Premiul Emmy,nu?In sfarsit auzim ceva de bine in afara hotarelor despre Romania!
Eu m-am emotionat cand am vazut stirile.Chiar m-am bucurat.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: felicitari Prdo Tv
MesajScris: 23 Sep 2008, 22:17 
Diva

Citat:
Fetelor, eu cred ca e o realizare pt Romania ca Pro Tv a luat Premiul Emmy,nu?In sfarsit auzim ceva de bine in afara hotarelor despre Romania!
Eu m-am emotionat cand am vazut stirile.Chiar m-am bucurat.

A luat ProTv Emmy? n-am avut rabdare sa ma uit pana la sfarsit la ceremonie...:) bravo lor!

PS ce award au luat ca m-am uitat acum pe lista completa de awards si nu i-am vazut?

Acum am gasit ceva...a fost nominalizata..dar nu am gasit ca a luat Emmy

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Sep 2008, 22:24 
Diva

Citat:

A luat ProTv Emmy? n-am avut rabdare sa ma uit pana la sfarsit la ceremonie...:) bravo lor!

PS ce award au luat ca m-am uitat acum pe lista completa de awards si nu i-am vazut?

Premiul Emmy pt cele mai bune stiri de televiziune.
A fost o companie despre copii abandonati de parintii plecati la munca in strainatate care ia ajutat la nominalizare.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Sep 2008, 22:40 
Diva

Citat:

Premiul Emmy pt cele mai bune stiri de televiziune.
A fost o companie despre copii abandonati de parintii plecati la munca in strainatate care ia ajutat la nominalizare.

M-ai pus sa fac research acum in loc sa lucrez :)) Au fost anuntati ca au castigat dar ceremonia de decernare o sa fie in noiembrie...imi programez tv sa inregistreze sa nu cumva sa uit sa ma uit :)

Am incercat sa gasesc documentarul online dar n-am avut noroc pana acum...chiar ma intereseaza sa il vad ca eu dintotdeauna am judecat parintii care si-au lasat copiii acasa si au plecat cu anii...am avut aici un caz...plecata 7 ani de acasa...s-a intors acum de cateva luni si era suparata ca de ce nu ii zice copilul mama....duh...pai daca nu ai fost acolo cand a crescut? cum sa iti zica? :((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Sep 2008, 22:45 
Diva

buna seara fetelor!

si eu m-am bucurat pt premiu! bv lor :hap_w::napplause::napplause::napplause:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Sep 2008, 22:51 
Diva

Citat:

M-ai pus sa fac research acum in loc sa lucrez :)) Au fost anuntati ca au castigat dar ceremonia de decernare o sa fie in noiembrie...imi programez tv sa inregistreze sa nu cumva sa uit sa ma uit :)

Am incercat sa gasesc documentarul online dar n-am avut noroc pana acum...chiar ma intereseaza sa il vad ca eu dintotdeauna am judecat parintii care si-au lasat copiii acasa si au plecat cu anii...am avut aici un caz...plecata 7 ani de acasa...s-a intors acum de cateva luni si era suparata ca de ce nu ii zice copilul mama....duh...pai daca nu ai fost acolo cand a crescut? cum sa iti zica? :((

hmmm..ma bucur ca ti-am atras atentia cu ceva.
Cine nu ii judeca?unii spun ca sunt nevoiti sa plece tocmai pt copii lor.Sa le faca o viata mai buna.Dar ce viata e aceea fara parinti langa tine?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Sep 2008, 22:55 
Diva

Citat:

hmmm..ma bucur ca ti-am atras atentia cu ceva.
Cine nu ii judeca?unii spun ca sunt nevoiti sa plece tocmai pt copii lor.Sa le faca o viata mai buna.Dar ce viata e aceea fara parinti langa tine?

Poate ca ideea de la origine ii asta...sa mearga sa faca bani ca sa aiba o viata mai buna...dar la un moment dat ideea aia se pierde si raman mai mult pt ei decat pt copii...eu n-as putea sa fac asa ceva...nu concep sa ma despart de alexia nici macar o noapte...daramite ani...si sa pierd toate momentele importante din viata ei :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Sep 2008, 00:21 
Diva

Citat:

Poate ca ideea de la origine ii asta...sa mearga sa faca bani ca sa aiba o viata mai buna...dar la un moment dat ideea aia se pierde si raman mai mult pt ei decat pt copii...eu n-as putea sa fac asa ceva...nu concep sa ma despart de alexia nici macar o noapte...daramite ani...si sa pierd toate momentele importante din viata ei :(

Buna fetelor, asta voiam si eu sa zic: pleci sa iti faci o viata mai buna, dar voi ati putea sa plecat de langa copilul vostru cu anii? Nici eu nu vreau sa judec, dar punandu-ma in situatia fericita de a avea un copil, nu as pleca. Am o cunostinta care e plecata de 5 ani. Copilul ei a intrat in clasa I iar ea nu era in tara. Acum e clasa a 6-a. Sa nu fiu eu alaturi de copilul meu in prima lui zi de scoala??? Pai m-as duce vanzatoare in piata numai sa fiu cu el, sa-l tin de mana...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Sep 2008, 01:32 
Diva

Citat:
Buna fetelor, asta voiam si eu sa zic: pleci sa iti faci o viata mai buna, dar voi ati putea sa plecat de langa copilul vostru cu anii? Nici eu nu vreau sa judec, dar punandu-ma in situatia fericita de a avea un copil, nu as pleca. Am o cunostinta care e plecata de 5 ani. Copilul ei a intrat in clasa I iar ea nu era in tara. Acum e clasa a 6-a. Sa nu fiu eu alaturi de copilul meu in prima lui zi de scoala??? Pai m-as duce vanzatoare in piata numai sa fiu cu el, sa-l tin de mana...

am vazut fiecare reportaj aproape din campania celor de la stirile protv. foarte impresionante...intr-unul dintre reportaje era o familie de vreo 6 copii, ramasi acasa doar cu tatal, undeva la tara. diferentele de varsta intre copii erau de la 2 pana la 12 ani. iar cel mai mic avea 3 ani parca si ii zicea mami surorii de 8 ani. cutremurator cum se uita fetita de 8 ani incurcata la reporter si spunea ca asa ii spune sora ei, mama...dar ea stie ca nu e mama ei.
pe de alta parte, nu as vrea sa judec pe nimeni. niciodata sa nu spunem niciodata..pentru ca nu stii cand esti nevoit sa faci un lucru si sa te trezesti in fata unei decizii de care te-ai ferit sau pe care ai judecat-o toata viata. roata asta a vietii este atat de plina de surprize....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Sep 2008, 01:40 
Diva

Citat:

da alina, asa e ai dreptate..si eu daca ne va ajuta Dumnezeu sa avem un copil, sanatos si voios,nu as vrea sa ma despart de el. si ma rog sa ii fim aproape la cele mai importante si frumoase momente..si si la cele mai neinsemnate, chiar, pentru ca pana la urma viata e facuta si din momente mici si din cele grandioase.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Sep 2008, 02:27 
Diva

Citat:

e cu doua taisuri....probabil noi spunem asa pt ca avem o situatie buna.
dupa ce am citit acum ce spuneati voi...ma gandeam ca poate daca am fii nevoite sa plecam, pt ca din 5 mil nu ne putem intretine copilul nu am sta pe ganduri.
Problema nu e ca pleci...problema e ce faci dupa ce ajungi.cat de des vii sa iti vezi copilul...de ce nu incerci s il duci cu tine....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Sep 2008, 02:31 
Diva

Citat:

am vazut fiecare reportaj aproape din campania celor de la stirile protv. foarte impresionante...intr-unul dintre reportaje era o familie de vreo 6 copii, ramasi acasa doar cu tatal, undeva la tara. diferentele de varsta intre copii erau de la 2 pana la 12 ani. iar cel mai mic avea 3 ani parca si ii zicea mami surorii de 8 ani. cutremurator cum se uita fetita de 8 ani incurcata la reporter si spunea ca asa ii spune sora ei, mama...dar ea stie ca nu e mama ei.
pe de alta parte, nu as vrea sa judec pe nimeni. niciodata sa nu spunem niciodata..pentru ca nu stii cand esti nevoit sa faci un lucru si sa te trezesti in fata unei decizii de care te-ai ferit sau pe care ai judecat-o toata viata. roata asta a vietii este atat de plina de surprize....

gand la gand daria.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Sep 2008, 11:26 
Diva

Citat:

gand la gand daria.

buna dimineata, fetelor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Sep 2008, 11:43 
Diva

buna dimineata
in bacau este asa de frumos, parca este primavara.acuma sa vedem cat o sa tina.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]