Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 23:46

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 26 Iul 2010, 13:36 
Diva

buna dimineata fetelor!!!
mada ma bucur ca esti mai bine si ca intri sa stai de povesti cu noi...stai linistita ca incet incet o sa te obisnuiesti cu statutul de mama si cu sofia...majoritatea dintre noi am trecut prin asta...te asteptam sa mai povestim :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2010, 13:41 
Diva

anidaaa scrie:
buna dimineata! cred ca nu are rost sa mai discutam pt ca oricum nu o sa se schimbe nimic!

exact si oricum imi bat gura degeaba ca se intelege cu totul si cu totul altceva , nicidecum ceea ce am vrut sa spun exact :!:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2010, 14:31 
Diva

Citat:
:nlol: e hai si voi acum, ma refer strict la "buna dimi", "buna" nu obligat buna seara cutare , :nlol: oricum va multumesc

vroiam si eu un pic sa destind atmosfera :P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2010, 14:51 
Moderator Ghidul Miresei

Ayrun scrie:
exact si oricum imi bat gura degeaba ca se intelege cu totul si cu totul altceva , nicidecum ceea ce am vrut sa spun exact :!:

Eu cred ca am inteles perfect ce ai vrut sa spui si tu si Adina.
Iar mesajele "copilaresti" sau cum le-ai spus (ca nu mai stiu exact) nu sunt interzise nicaieri, nu pot sa le spun fetelor sa nu mai scrie mesaje tip jurnal sau cum sunt scrise. Exista diferente de varsta, de mentalitati intre noi si nu putem scrie toate pe acelasi ritm, chiar nu vad nimic deranjant in asta.

Adina, imi pare rau, dar topicul celalalt nu o sa-l sterg si nici nu o sa-l inchid, a fost deschis pentru fetele noi la cerere si asa ramane, oricum la inceput discutau doar ele...daca intre timp fetele de pe acest topic s-au dus sa scrie si acolo asta e. Daca doresti sa se inchida acel topic, vorbeste cu Corina, eu nu sunt in masura sa le spun la fete sa nu mai scrie acolo si sa scrie aici pentru ca altfel le inchid topicul.

Subiect inchis din partea mea. Daca aveti plangeri, va rog frumos sa-i spuneti Corinei sa interzica mesajele tip jurnal si sa inchida unul din topice.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2010, 15:22 
Diva

nu cred ca are nimeni treaba cu celalalt topic carlita cat sa trebuiasca sa fie inchis...doar nu e obligat nimeni sa citeasca :)

buna dimineata!

mada m-ai facut curioasa...ce discutie s-a creat din cauza numelui? nu vad pe cine ar putea deranja si de ce cum iti numesti tu copilul :wall: incearca sa te concentrezi pe bebe si o sa treci peste depresie...si eu am avut in primele 2 sapt dupa ce am nascut si e normal...baby blues le zice aici :)) m-au avertizat din maternitate...dar am trecut peste...m-a ajutat sa nu stau singura...l-am avut pe sot cu mine tot timpul :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2010, 15:30 
Diva

Bamba scrie:
nu cred ca are nimeni treaba cu celalalt topic carlita cat sa trebuiasca sa fie inchis...doar nu e obligat nimeni sa citeasca :)

buna dimineata!

mada m-ai facut curioasa...ce discutie s-a creat din cauza numelui? nu vad pe cine ar putea deranja si de ce cum iti numesti tu copilul :wall: incearca sa te concentrezi pe bebe si o sa treci peste depresie...si eu am avut in primele 2 sapt dupa ce am nascut si e normal...baby blues le zice aici :)) m-au avertizat din maternitate...dar am trecut peste...m-a ajutat sa nu stau singura...l-am avut pe sot cu mine tot timpul :)

sigur nu are treaba nimeni cu celalalt topic si nu tb inchis.Doar ca pt noi poate e distractiv cand vedem multe din discutiile de acolo.
Nu s-a creat nici o discutie pe seama numelui.Pur si simplu, multe nu l-am auzit.Eu cel putin nu am auzit numele Nectaria niciodata.Si am spus ca ma duce cu numele la nectarina.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2010, 15:33 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
sigur nu are treaba nimeni cu celalalt topic si nu tb inchis.Doar ca pt noi poate e distractiv cand vedem multe din discutiile de acolo.
Nu s-a creat nici o discutie pe seama numelui.Pur si simplu, multe nu l-am auzit.Eu cel putin nu am auzit numele Nectaria niciodata.Si am spus ca ma duce cu numele la nectarina.

Acum 2-3 pagini scria Adina ca nu intelege de ce trebuie sa fie doua topicuri, la chestia aceasta era si raspunsul meu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2010, 16:00 
Diva

eu am crezut ca a creat discutii in familie nu aici pe forum...imi aduc aminte de discutia de aici legata de nume care e un pic neobisnuit...dar eu am crezut ca in familie a avut discutii de aia nu intelegeam :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2010, 16:15 
Diva

carlita scrie:
Eu cred ca am inteles perfect ce ai vrut sa spui si tu si Adina.
Iar mesajele "copilaresti" sau cum le-ai spus (ca nu mai stiu exact) nu sunt interzise nicaieri, nu pot sa le spun fetelor sa nu mai scrie mesaje tip jurnal sau cum sunt scrise. Exista diferente de varsta, de mentalitati intre noi si nu putem scrie toate pe acelasi ritm, chiar nu vad nimic deranjant in asta.

din nou iti spun ca nuuu, nu ai inteles deloc ce am vrut sa spun, cat despre mesajele copilaresti ma refeream strict la tine, care ar trebui sa fii un exemplu ca de, esti moderator, pt ca pe nimeni nu am vazut sa faca asa postari. cum ti-am spus , nu am nimic cu tine, dar totusi avem o varsta, nu cred ca suntem de 15 ani si nici atunci

carlita scrie:
Adina, imi pare rau, dar topicul celalalt nu o sa-l sterg si nici nu o sa-l inchid, a fost deschis pentru fetele noi la cerere si asa ramane, oricum la inceput discutau doar ele...daca intre timp fetele de pe acest topic s-au dus sa scrie si acolo asta e. Daca doresti sa se inchida acel topic, vorbeste cu Corina, eu nu sunt in masura sa le spun la fete sa nu mai scrie acolo si sa scrie aici pentru ca altfel le inchid topicul.

Subiect inchis din partea mea. Daca aveti plangeri, va rog frumos sa-i spuneti Corinei sa interzica mesajele tip jurnal si sa inchida unul din topice.

iar aici iar nu ai inteles, nu cred ca cineva undeva a spus sa se inchida topicul cu mirese de iulie sau sa fie interzise mesajele tip jurnal(asa le-am numit eu), deci nu stiu de unde le scoti si dc te aprinzi asa.

eu am spus clar ca pt mine acest site a devenit mort, daca noi utilizatoarele care vb acum nu am mai vb, nu ar mai vb nimeni, pt ca nu am mai vazut decat vreo cateva, numarate pe degete care abia daca pun o intrebare.

site-ul nu are activitate, ii trebuie ceva nou, sa atraga

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2010, 16:23 
Diva

cum de ex merge prost si la galerie. am postat acest mesaj in data de 12 iulie

Subiectul mesajului: Re: Noul site Ghidul MireseiScris: Lun Iul 12, 2010 12:58 pm
imi spune la galerie ca sunt foto noi, dar mereu cand dau sa le vad nu apar, decat dupa vreo doua zile

dar nu s-a deranjat nimeni sa raspunda, pt ca nimeni nu se mai ocupa cum se ocupa odata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2010, 16:35 
Moderator Ghidul Miresei

Ayrun scrie:
cum de ex merge prost si la galerie. am postat acest mesaj in data de 12 iulie

Subiectul mesajului: Re: Noul site Ghidul MireseiScris: Lun Iul 12, 2010 12:58 pm
imi spune la galerie ca sunt foto noi, dar mereu cand dau sa le vad nu apar, decat dupa vreo doua zile

dar nu s-a deranjat nimeni sa raspunda, pt ca nimeni nu se mai ocupa cum se ocupa odata

Anca, acest lucru chiar nu tine de mine si nu am ce sa fac...si nu sunt nici raspunzatoare pentru ca acest site sau forum nu mai merge bine, cel putin nu ca altadata.

Referitor la mesajul de mai sus, prefer sa vorbim pe messenger atunci cand ai timp. Te-am accesat mai devreme dar nu mi-ai raspuns, probabil esti ocupata. Cand ai timp acceseaza-ma.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2010, 16:37 
Moderator Ghidul Miresei

Ayrun scrie:
iar aici iar nu ai inteles, nu cred ca cineva undeva a spus sa se inchida topicul cu mirese de iulie sau sa fie interzise mesajele tip jurnal(asa le-am numit eu), deci nu stiu de unde le scoti si dc te aprinzi asa.

Ma refeream strict la lucrul ca Adina a spus ca nu stie de ce trebuie sa fie doua topicuri deschise.

Si chiar nu m-am aprins deloc, de felul meu sunt o persoana foarte calma, am lucruri mai importante de la care sa ma aprind si asta se intampla foarte rar.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2010, 16:40 
Moderator Ghidul Miresei

Ayrun scrie:
eu am spus clar ca pt mine acest site a devenit mort, daca noi utilizatoarele care vb acum nu a-m mai vb, nu ar mai vb nimeni, pt ca nu am mai vazut decat vreo cateva, numarate pe degete care abia daca pun o intrebare.

site-ul nu are activitate, ii trebuie ceva nou, sa atraga

Da, aici iti dau dreptate :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2010, 16:53 
Diva

carlita scrie:

Da, aici iti dau dreptate :flowers:

aaaa, ma bucur ca in sfarsit ma intelegi :flowers:

o sa te contactez cat de curand, am vazut ca mi-ai scris, dar imi trebuie ceva timp legat ca sa pot vb cu tine :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2010, 17:31 
Diva

buna fetele!!!
bine ai revenit mada pe site.....sper sa te simti bine curand si sa poti vb mai mult cu noi.....un pupic mare ptr Sofia

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2010, 09:29 
Diva

Buna dimineata fetelor !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2010, 09:38 
Diva

buna dimineata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2010, 11:10 
Diva

laura_sandu scrie:
buna dimineata

buna dimineata!
am citit si eu printre randuri,intr-adevar asa este,site-ul nu mai este ca inainte,nu stiu si la galerie,inainte erau f multe comentarii la poze,acum nu inteleg parca nu iti vine sa te mai uiti...trebuie ceva nou,cat despre mesaje copilaresti,intr-adevar sunt multe,dar de fiecare cu felul lui,eu nu am suportat niciodata,,pisiceala''(nu ma refer la cineva anume,vb in general)
si da,ayrun are dreptate nu prea mai discuta nimeni,ele sunt cele care mai au activitate,pe mine nu prea ma mai atrage si nu mai am nici timp cum aveam inainte,asa ca nu pun totul pe seama site-ului.In fine,va pup pe toate!
A..am mai intrat si eu din cand in cand si am avut parte de ignore...e asta e,cele care au timp si lucruri importante de discutat o fac!
a si mai mai deranjat ceva f tare,eu cand am aparut cu nunta in revista,nu s-a stresat nimeni sa imi trimita si mie o revista,nu era vb de 10 lei,dar asa mi se putea trimite si mie o revista,mi-am adus aminte ca am vazut ca o fata, simona parca, a aparut si i s-a trimis o revista..ma rog..daca am fost deplasata,imi cer scz!
O zi buna!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2010, 11:11 
Diva

krysstynna scrie:
buna dimineata!
am citit si eu printre randuri,intr-adevar asa este,site-ul nu mai este ca inainte,nu stiu si la galerie,inainte erau f multe comentarii la poze,acum nu inteleg parca nu iti vine sa te mai uiti...trebuie ceva nou,cat despre mesaje copilaresti,intr-adevar sunt multe,dar de fiecare cu felul lui,eu nu am suportat niciodata,,pisiceala''(nu ma refer la cineva anume,vb in general)
si da,ayrun are dreptate nu prea mai discuta nimeni,ele sunt cele care mai au activitate,pe mine nu prea ma mai atrage si nu mai am nici timp cum aveam inainte,asa ca nu pun totul pe seama site-ului.In fine,va pup pe toate!
A..am mai intrat si eu din cand in cand si am avut parte de ignore...e asta e,cele care au timp si lucruri importante de discutat o fac!
a si mai mai deranjat ceva f tare,eu cand am aparut cu nunta in revista,nu s-a stresat nimeni sa imi trimita si mie o revista,nu era vb de 10 lei,dar asa mi se putea trimite si mie o revista,mi-am adus aminte ca am vazut ca o fata, simona parca, a aparut si i s-a trimis o revista..ma rog..daca am fost deplasata,imi cer scz!
O zi buna!
uf...m-am cam repetat :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Iul 2010, 11:37 
Diva

buna dimineata fetele!!!
sincer krys eu nu cred ca ai fost ignorata.....imi amintesc ca ti-am scris un mesaj la care nu am primit nici un raspuns din partea ta,dar asta nu inseamna ca m-am suparat sau m-am simtit ignorata......uite asta era mesajul din 18 mai:
''buna krys......
felicitari ptr implinirea unui anisor de la casatorie ....cum a-ti petrecut?
inca ne esti datoare cu niste pozici de cand ai fost nasica.....cand avem onoarea de a le vedea?''

eu cred ca intotdeauna cand ai scris pe ghid(destul de rar in ultima vreme) ti s-a raspuns......este doar parerea mea
mie inca imi place ghidul,si la fel cum a spus Gabi(Bamba) face parte din rutina mea zilnica,trebuie sa il deschid si sa vad ce s-a mai scris zilnic
nu ma deranjeaza nici un mesaj copilaresc sau pisicios,fiecare cu caracterul ei....nu putem fi toate la fel si nici nu cred ca ar fi bine.......

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]