carlita scrie:
Eu cred ca am inteles perfect ce ai vrut sa spui si tu si Adina.
Iar mesajele "copilaresti" sau cum le-ai spus (ca nu mai stiu exact) nu sunt interzise nicaieri, nu pot sa le spun fetelor sa nu mai scrie mesaje tip jurnal sau cum sunt scrise. Exista diferente de varsta, de mentalitati intre noi si nu putem scrie toate pe acelasi ritm, chiar nu vad nimic deranjant in asta.
din nou iti spun ca nuuu, nu ai inteles deloc ce am vrut sa spun, cat despre mesajele copilaresti ma refeream strict la tine, care ar trebui sa fii un exemplu ca de, esti moderator, pt ca pe nimeni nu am vazut sa faca asa postari. cum ti-am spus , nu am nimic cu tine, dar totusi avem o varsta, nu cred ca suntem de 15 ani si nici atunci
carlita scrie:
Adina, imi pare rau, dar topicul celalalt nu o sa-l sterg si nici nu o sa-l inchid, a fost deschis pentru fetele noi la cerere si asa ramane, oricum la inceput discutau doar ele...daca intre timp fetele de pe acest topic s-au dus sa scrie si acolo asta e. Daca doresti sa se inchida acel topic, vorbeste cu Corina, eu nu sunt in masura sa le spun la fete sa nu mai scrie acolo si sa scrie aici pentru ca altfel le inchid topicul.
Subiect inchis din partea mea. Daca aveti plangeri, va rog frumos sa-i spuneti Corinei sa interzica mesajele tip jurnal si sa inchida unul din topice.
iar aici iar nu ai inteles, nu cred ca cineva undeva a spus sa se inchida topicul cu mirese de iulie sau sa fie interzise mesajele tip jurnal(asa le-am numit eu), deci nu stiu de unde le scoti si dc te aprinzi asa.
eu am spus clar ca pt mine acest site a devenit mort, daca noi utilizatoarele care vb acum nu am mai vb, nu ar mai vb nimeni, pt ca nu am mai vazut decat vreo cateva, numarate pe degete care abia daca pun o intrebare.
site-ul nu are activitate, ii trebuie ceva nou, sa atraga