Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 00:25

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 37  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia de mireasa - vol V
MesajScris: 18 Ian 2008, 22:15 
Diva

Puteti fi sigure ca voi veni cu pareri, opinii si mai ales cu povestea experientei. Am emotii la idee:nblink:Sper sa nu intervina nimic si sa o pot fura pe mama la un tur general:npray:doar sa nu fie la lucru!:-`
Va pupacesc si va doresc un week-end minunat! Fug la tren acum si sper sa gasesc noul numar al revistei ca intru in disperare!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2008, 02:03 
Diva

no fetele...:ndance:i-am facut surpriza lui mamica mea:-*am intrebat-o ce program are si ne-am facut planuri pt intreaga dimineata numai noi doua...din pacate am dat numai de magazine inchise:nlol:dar unul era deschis, chiar daca nu avea nimic s aimi placa din contra...dar este vorba de idee:Dacum trebuie doar sa incep sa umblu si singurica...

apropos, vorbeam cu o verisoara sambata ca ea inca are rochia ei si imi tot arunca apropouri ca e d evanzare si c an-o vreau si daca mi-am luat deja...si acu nu am scapat ca eram numai noi doua si i-am zis ca intr-adevar avu rochie super frumoasa dar pt ea si nu vad sa mi se potriveasca...ea e si mai inalta decat mine si e si mai bine organizata...:nblink:nu sunt slaba deloc din contra -parerea mea- dar ea e mai osoasa decat mine...in fine ideea e cum va povesteam avu rochie tare frumoasa si ea a fost foarte frumoasa in ea dar era pt ea nu pt mine si am incercat s aii explic ca nu am reprezinta...:~*si facu o fata ca ce vreau eu nu imi va sta bine etc...ideea e ca eu in primul rand imi doresc alba. erg pe ideea ca un crem un auriu pot sa mai port pe viitor cu diferite ocazii dar alb...eventual camasa de noapte...:nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2008, 14:49 
Diva

dragelor

sa va zic de rochia mea

initial vroiam si eu un model extrem extrem de simplu, din satin... dar am fost la o nunta unde mireasa avea ceva asemanator si parca nu mi s-a parut la fel de spectaculoasa cum imi imaginam eu ca va fi

in aceeasi seara, intr-o revista din Franta, mi-au cazut ochii pe rochiile tip printesa

bun

am cautat pe internet - o perioada am vrit sa imi comand rochie din Canada de unde e matusa mea.

apoi, intr-un salon de la noi am gasit ROCHIA PERFECTA - nici impopotonata, dar nici total simpla. Are un corset simplu, doar cu cateva cristale Sw, si o fusta ampla, dintr-un material care se cheama manga parca, si care e atat de fin si de usor incat pare ca pluteste. stiu ca in ea ma voi simti speciala - si dna de la salon mi-a recomandat sa nu o probez acasa (acolo am probat-o, normal!), pt ca se poate murdari daca tot umbli la ea, si cica a avut cliente care au venit sa le schimbe rochia ca se plictisisera de ea.

a doua zi am cumparat-o impreuna cu mama. si el nu a vazut-o inca: amandoi am fost de acord ca ar fi mult mai frumos sa ma vada mireasa doar in ziua cu pricina, cand vine sa ma ia de acasa.

sincer: sper din tot sufletul sa ramana "gura casca" - sa se vada pe el ca ii place. nu doar rochia - totul la un loc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2008, 21:35 
Diva

As fi tare curioasa cum e:Dpromit ca nu iti fur modelul:Dsi cat a costat? - daca nus utn indiscreta:nblink: sutn curioasa de cum e fusta, adica materialul acela...n-ai undeva pe uns ite un model asemanator? daca nu te superi...daca nu vrei sa ne arati decat dupa:nwink:eu nu ma supar:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Ian 2008, 12:14 
Diva

Citat:
As fi tare curioasa cum e:Dpromit ca nu iti fur modelul:Dsi cat a costat? - daca nus utn indiscreta:nblink: sutn curioasa de cum e fusta, adica materialul acela...n-ai undeva pe uns ite un model asemanator? daca nu te superi...daca nu vrei sa ne arati decat dupa:nwink:eu nu ma supar:D

nu am poze cu ea din nefericire si salonul nu are site - o sa caut sa vad daca gasesc ceva asemanator

intr-adevar a fost cea mai scumpa rochie din salon - 20 mil lei vechi - dar am primit voalul, crinolina si jartiera din partea casei.

seamana cu rochiile de la Deme....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Ian 2008, 11:37 
Diva

am vazut la expo in cluj o rochie care seamana foarte mult cu a mea

e normal sa ma supar?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2008, 11:32 
Diva

Eu consider ca nu ai de ce sa te superi deoarece in noaptea aceea doar tu o sa fii imbracata cu ea.Asa ca nu fii suparata, si foarte putine mirese dau pe rochie asa de mult, pentru ca o imbraca odata si apoi sta uitata intr-un colt al casei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2008, 12:23 
Nou Venit

Citat:
Eu consider ca nu ai de ce sa te superi deoarece in noaptea aceea doar tu o sa fii imbracata cu ea.Asa ca nu fii suparata, si foarte putine mirese dau pe rochie asa de mult, pentru ca o imbraca odata si apoi sta uitata intr-un colt al casei.

Ai dreptate, si eu consider ca nu merita sa dai un pumn de bani si apoi sa nai ce face cu ea, desigur daca iti permite buzunarul sa cumperi o rochie de 1000euro, sau mai scum , iti cumperi
:ncouple: Rochia poate foarte simpla dar tu sa arati in ea ca o regina...ea trebuie sa stea perfect pe tine, sa te simti confortabil si sa ai o tinuta de nota 10 :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2008, 13:28 
Diva

Citat:

Ai dreptate, si eu consider ca nu merita sa dai un pumn de bani si apoi sa nai ce face cu ea, desigur daca iti permite buzunarul sa cumperi o rochie de 1000euro, sau mai scum , iti cumperi
:ncouple: Rochia poate foarte simpla dar tu sa arati in ea ca o regina...ea trebuie sa stea perfect pe tine, sa te simti confortabil si sa ai o tinuta de nota 10 :ok:

a mea nu a fost exagerat de scumpa - fata de altele de pe piata. in plus, cristi a vrut sa am o rochie cat mai speciala. si probabil a fost si tare fericit ca nu-l mai bat la cap cu rochia, asa ca am cumparat-o.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Ian 2008, 21:08 
Diva

Citat:

a mea nu a fost exagerat de scumpa - fata de altele de pe piata. in plus, cristi a vrut sa am o rochie cat mai speciala. si probabil a fost si tare fericit ca nu-l mai bat la cap cu rochia, asa ca am cumparat-o.

Ce frumoooooooos:love:eu l-am bazait intr-una pe viitorul sotior ca imi voi lua o rochie transparenta si scurta si lila cu verde:nlol::nlol::nlol:dar nu vrea sa ma creada!!! zice ca are baza in viitoarea soacra:nwink::nlol::nlol::nlol:

Cristina eu te inteleg ca te-a trecut o mica suparare pt ca fiecare dintre noi isi doreste sa fie ea cea mai si el din start e cel mai si nunta sa fie cea mai!!!:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2008, 10:34 
Diva

Citat:

Ce frumoooooooos:love:eu l-am bazait intr-una pe viitorul sotior ca imi voi lua o rochie transparenta si scurta si lila cu verde:nlol::nlol::nlol:dar nu vrea sa ma creada!!! zice ca are baza in viitoarea soacra:nwink::nlol::nlol::nlol:

Cristina eu te inteleg ca te-a trecut o mica suparare pt ca fiecare dintre noi isi doreste sa fie ea cea mai si el din start e cel mai si nunta sa fie cea mai!!!:nwink:

ma bucur ca ma intelege cineva

oricum, el a incercat sa ma calmeze si zice ca indiferent cine o cumpara pe cealalta nu va fi ca mine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Feb 2008, 11:25 
Diva

Vezi tu o sa fii cea frumoasa indiferent daca mai are cineva rochie ca a ta.Cel mai important este faptul ca viitorul tau sot pe tine te vedea cea mai frumoasa imbracata in rochia aceea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Feb 2008, 17:42 
Diva

cine a fost la probat in week-end si ce a gasit?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Feb 2008, 23:03 
Diva

Citat:
cine a fost la probat in week-end si ce a gasit?

Eu:food:dar nu am cu ce ma lauda, nu am probat nimic...saraca pretenela mea tot zicea uite asta poate? eu NU!NU!NU! si asa am tinut-o...la una am zis da e draguta...dar nu pt mine:~*
dupa am mers si am stat 2 ore la o cafeluta:nlol::nlol:
saraca fata cand ne-am despartit o zis ca data viitoare nu scap neprobataO:)

Cristina chiar ieri vorbeam cu cea care ne va orna sala si mi-a aratat filmare d el aei si imi zicea ca atunci cand au iesit de la cununia civila trebuia sa stea cu spatele sa nu vada alta mireasa dar abia s-a abtinut ca era asa curioasa,ca oare e mai-mai decat ea? de l-a pus pe nas sa i-o descrie pe cealalta:Ddeci stai lini cred ca e general valabil, cred ca as fi distrusa sa vad alta mireasa mai frumoasa de ziua care e numai a mea(!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2008, 11:52 
Diva

Citat:

Eu:food:dar nu am cu ce ma lauda, nu am probat nimic...saraca pretenela mea tot zicea uite asta poate? eu NU!NU!NU! si asa am tinut-o...la una am zis da e draguta...dar nu pt mine:~*
dupa am mers si am stat 2 ore la o cafeluta:nlol::nlol:
saraca fata cand ne-am despartit o zis ca data viitoare nu scap neprobataO:)

Cristina chiar ieri vorbeam cu cea care ne va orna sala si mi-a aratat filmare d el aei si imi zicea ca atunci cand au iesit de la cununia civila trebuia sa stea cu spatele sa nu vada alta mireasa dar abia s-a abtinut ca era asa curioasa,ca oare e mai-mai decat ea? de l-a pus pe nas sa i-o descrie pe cealalta:Ddeci stai lini cred ca e general valabil, cred ca as fi distrusa sa vad alta mireasa mai frumoasa de ziua care e numai a mea(!)

imi imaginez ca sunt mirese mai frumoase ca mine - frica mea e sa nu fie una la fel

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2008, 13:12 
Diva

stai tu linistita nu mai fi asa de complexata.in ziua aceea tu esti unica asa ca.si ce daca mai este una la fel tu considerate mai frumoasa ca ea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2008, 15:46 
Diva

Citat:
stai tu linistita nu mai fi asa de complexata.in ziua aceea tu esti unica asa ca.si ce daca mai este una la fel tu considerate mai frumoasa ca ea.

eu cel mai mult imi doresc sa vad ca lui ii place - rochia, machiajul, tot.

daca lui ii place o sa fiu fericita

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2008, 17:24 
Diva

Citat:

Eu sunt convinsa ca o sa-i placa tot...o sa te soarba din priviri:nblink::neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2008, 20:30 
Diva

Citat:

pai pana la urma dupa asta ne ghidam...

ma distram dumineca seara -nu cred ca vi-am pove- ca zicea o fosta miresuca uitandu-ne la filmare ca ea avea niste emotii si mirele o intrat in camera o pupat-o si gata...nimic, nici o reactie...dup-aia o aflat ca de fapt ca sa isi calmeze emotiile ii dadu nasu inainte sa beau vreo 4 paharele de tuica:nlol::nlol::nlol::nlol::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2008, 12:53 
Diva

Citat:

pai pana la urma dupa asta ne ghidam...

ma distram dumineca seara -nu cred ca vi-am pove- ca zicea o fosta miresuca uitandu-ne la filmare ca ea avea niste emotii si mirele o intrat in camera o pupat-o si gata...nimic, nici o reactie...dup-aia o aflat ca de fapt ca sa isi calmeze emotiile ii dadu nasu inainte sa beau vreo 4 paharele de tuica:nlol::nlol::nlol::nlol::nlol::nlol:

la cristi al meu i-am zis de pe acuma sa bea cat mai putin. mai bine un mire emotionat decat unul ametit:wacko::wacko:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 733 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 37  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]