Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 08:47

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: buna dimineata
MesajScris: 28 Sep 2008, 00:31 
Diva

fetelor, am si eu o intrebare..voua va cade parul..acum, toamna? mai mult decat de obicei? mie de vreo 3 saptamani imi cade tare rau parul. cred ca niciodata nu mi-a cazut in asemenea hal. smocuri intregi cand ma spal pe cap si..cand imi prind parul ramane pe elastic ditamai pumnul de par. sunt atat de speriata si am inceput sa dezvolt tot felul de scenarii macabre. unde mai pui ca ma doare si pielea capului fix in crestet..de o saptamana, ca si cand am avut o coada din aia de cal prinsa in crestet (desi nu am avut). nu vreti sa stiti in ce hal de speriata sunt. poate e ceva normal (dupa vara, expunere la soare, vreme calduroasa, trecere brusca la frig...lipsa de vitamine dupa un an de munca fara concediu, reactie intarziata de la stresul nuntii, desi nu-mi amintesc sa ma fi stresat atat de tare); dar eu daca nu m-am mai confruntat cu asa ceva..sunt panicata. :((:sick::-s:cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2008, 14:57 
Diva

Citat:
fetelor, am si eu o intrebare..voua va cade parul..acum, toamna? mai mult decat de obicei? mie de vreo 3 saptamani imi cade tare rau parul. cred ca niciodata nu mi-a cazut in asemenea hal. smocuri intregi cand ma spal pe cap si..cand imi prind parul ramane pe elastic ditamai pumnul de par. sunt atat de speriata si am inceput sa dezvolt tot felul de scenarii macabre. unde mai pui ca ma doare si pielea capului fix in crestet..de o saptamana, ca si cand am avut o coada din aia de cal prinsa in crestet (desi nu am avut). nu vreti sa stiti in ce hal de speriata sunt. poate e ceva normal (dupa vara, expunere la soare, vreme calduroasa, trecere brusca la frig...lipsa de vitamine dupa un an de munca fara concediu, reactie intarziata de la stresul nuntii, desi nu-mi amintesc sa ma fi stresat atat de tare); dar eu daca nu m-am mai confruntat cu asa ceva..sunt panicata. :((:sick::-s:cry:

si mie mi-a cazut anul trecut dupa nunta parul foarte tare.cred ca din cauza stresului...alta explicatie nu am.A fost singura data can mi-a cazut parul.Eu am foarte mult par si firul foarte gros...si uneori ma gandesc ca ar ii bine sa mai cada dar nu am norocul asta.
Eu am facut un tratament la salonul unde umblu ,cu Joico.Si in 2 saptamani mi-am revenit.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2008, 20:22 
Diva

Citat:

si mie mi-a cazut anul trecut dupa nunta parul foarte tare.cred ca din cauza stresului...alta explicatie nu am.A fost singura data can mi-a cazut parul.Eu am foarte mult par si firul foarte gros...si uneori ma gandesc ca ar ii bine sa mai cada dar nu am norocul asta.
Eu am facut un tratament la salonul unde umblu ,cu Joico.Si in 2 saptamani mi-am revenit.

daria nu-ti face probleme.si mie imi cade la fiecare schimbare de anotimp.asa e .si in legatura cu durerea aia si eu o am.este de la factorii agresivi,de la poluare,de la pieptanat,ai pielea capului mai sensibila acum cand se schimba vremea.incearca sa se adapteze,iti trece de la sine cam in vreo luna,dar ia si niste vitamine.te pup si asteptam o ameliorare.%%-%%-%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2008, 23:54 
Diva

Citat:
daria nu-ti face probleme.si mie imi cade la fiecare schimbare de anotimp.asa e .si in legatura cu durerea aia si eu o am.este de la factorii agresivi,de la poluare,de la pieptanat,ai pielea capului mai sensibila acum cand se schimba vremea.incearca sa se adapteze,iti trece de la sine cam in vreo luna,dar ia si niste vitamine.te pup si asteptam o ameliorare.%%-%%-%%-

Bunaaaaa! Ce fac fetele? Ma bucur sa vad ca e toata lumea bine! La multi ani pentru Laura si Madutz! Casa de piatra Cora si ma bucur ca in sfarsit te-ai intors la noi... Ayrun? Amandoi bine, da? Va pup pe toate, sper sa imi mai fac timp, fie acasa, fie la serviciu sa mai intru pana sambata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2008, 02:05 
Diva

Citat:

Laura LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ncake si muuuulta fericire!!!
:ncake::ncake::champagne::flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2008, 02:32 
Diva

Citat:
Bunaaaaa! Ce fac fetele? Ma bucur sa vad ca e toata lumea bine! La multi ani pentru Laura si Madutz! Casa de piatra Cora si ma bucur ca in sfarsit te-ai intors la noi... Ayrun? Amandoi bine, da? Va pup pe toate, sper sa imi mai fac timp, fie acasa, fie la serviciu sa mai intru pana sambata.

Daaaaaa suntem bine amandoi, asteptam sa ne cunoastem !:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2008, 02:34 
Diva

Buna seara fetelor

si La Multi Ani Laura, multa sanatate, fericire, iubire si tot ce-ti mai doresti tu sa ti se implineasca !

LA MULTI ANI :ncake::champagne::nparty::flower::flower::flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2008, 02:36 
Diva

Alinaaaa, ce putin mai ai :hap_w: !!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2008, 11:47 
Diva

Citat:

Alinaaaa, ce putin mai ai :hap_w: !!!!

Buna dimineatza fetelor:flower:...va mai salut si eu din cand in cand ....
Si acum sa incep cu urarile:D
Laura, la multi ani!Norocul sa iti zambeasca in fiecare zi, sanatatea sa te acopere si fericirea sa-ti mentina zilnic zambetul pe buze!
:ncake::flower::champagne::-*
Lily, felicitari si casa de piatra! abia astept sa vad poze:hug:
Cora, casa de piatra!ai fost o miresica superba ,imi place foarte mult poza in care razi....sa pui mai multe poze:hug:
Alinuta iubita, mai ai putin ....sa ai parte de-o nunta frumoasa ,asa cum iti doresti si apoi o viata lunga si minunata alaturi de cel pe care-l iubesti:hug::-*
Ayrun, nastere usoara ai si sa vii cat mai repede sa ne faci si noua cunostinta cu Sabin...abia astept:hug::-*
Madutz, la multi ani cu intarziere, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?
:hug::-*
nu stiu daca mi-am amintit toate evenimentele, sper ca n-am omis nimic...le salut si pe restul fetelor Daria,Clarut, Raluca,Bibi, Miha , serene, Simo, Adelina:hug::-*:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2008, 12:00 
Diva

:Dam omis un eveniment....Maria ,felicitari si casa de piatra! probabil acuma esti prin luna de miere:-*
Vio si Cristina, va salut....nici voi nu intrati prea des:hug::-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2008, 12:07 
Diva

Multumesc fetelor pentru urari.din pacate, azi trebuie sa muncesc, chiar daca este ziua mea.nu ma scuteste nimeni.:cry::cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2008, 14:36 
Diva

Citat:
Multumesc fetelor pentru urari.din pacate, azi trebuie sa muncesc, chiar daca este ziua mea.nu ma scuteste nimeni.:cry::cry:

la multi ani!!!! sa fii sanatoasa si fericita:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2008, 14:56 
Diva

Citat:

la multi ani!!!! sa fii sanatoasa si fericita:-*

multumesc , clarut

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2008, 17:36 
Diva

LA MULTI ANI,Laura!imi pare rau ca trebuie sa muncesti de ziua ta...:-*Cora,intru si eu la galerie sa te vad :flower:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Sep 2008, 00:30 
Diva

Citat:
LA MULTI ANI,Laura!imi pare rau ca trebuie sa muncesti de ziua ta...:-*Cora,intru si eu la galerie sa te vad :flower:

ramonelle si alina va multumesc din suflet pentru urari,dar sa nu uit de laura!!!!!!!!!!!la multi ani,sa fii sanatoasa si fericita!!!!!!!pupici balantica mica!!!!!!!!:hap_d::champagne::champagne::champagne::ncake::ncake::ncake:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Sep 2008, 00:31 
Diva

Citat:

Ayrun, nastere usoara ai si sa vii cat mai repede sa ne faci si noua cunostinta cu Sabin...abia astept:hug::-*

mrs Ramo, mrs mult, urmeaza sa se intample in sapt asta, cel trz viitoare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Sep 2008, 00:34 
Diva

Buna seara fetelor!

La Multi Ani Laura, asteptam sa ne spui cum ti-ai petrecut ziua de nastere !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Sep 2008, 01:33 
Diva

Citat:

multumesc , clarut

LA MUUULTI ANI LAURA!!!!!! sa ne traiesti multi ani, sa ai parte de sanatate si bucurii mereu. sa va iubiti ca-n prima zi si sa deveniti trei cat mai curand. :-*:-*:-*:champagne:%%-%%-:flowers::flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Sep 2008, 01:43 
Diva

Citat:

mersi mult de incurajari. sambata mi-am pus ulei de masline si am stat toata noaptea asa. sper sa imi revin usor usor.
pupici laura si madut :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Sep 2008, 01:50 
Diva

Citat:

LA MUUULTI ANI LAURA!!!!!! sa ne traiesti multi ani, sa ai parte de sanatate si bucurii mereu. sa va iubiti ca-n prima zi si sa deveniti trei cat mai curand. :-*:-*:-*:champagne:%%-%%-:flowers::flowers:

multumesc mult de tot fetelor.
m-am distrat farte bine de ziua mea.m-am chefuit pana la urma.3 zile...
am pus cateva poze la galerie.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]