Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 02:13

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 345 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cununia Civila...vol II
MesajScris: 03 Apr 2006, 15:46 
Diva

Citat:
Ufff...si aici am probleme...
Am cununia civila pe 7 aprilie ( ne-am hotarat cu 12 zile inainte)...am o problema : e nevoie de buchete si la cununia civila???

eu stiu ca viitorul tau sot trebuie sa-ti ofere un buchet de flori. stiu ca este chiar o parte din "discurs" unde ofiterul starii civile spune ceva de genul "ofera-i primul buchet in calitate de sot"
:wacko: dar nu trebuie sa fie ditamai buchetul, cum e cel de mireasa, ci un buchet simplu... :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2006, 01:38 
Diva

Citat:

doar ca primaria are valoare legala nu biserica :) daca stai sa te gandesti civila e ceea ce e important nu cea religioasa. e drept ca fiind un popor crestin prin traditie se pune mai multa valoare pe ceremonia religioasa dar eu sunt de parere ca civila este la fel de importanta (si dpdv legal mai importanta) decat ceremonia religioasa.

cea religioasa e mai emotionanta, parca acolo simti mai tare ca te casatoresti..dar da, si primaria e importanta...mai importanta chiar...pacat ca e atat de sec acolo...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2006, 02:13 
Diva

Citat:

sincer eu cred ca voi fi mai emotionanta sa semnez cu noul nume decat sa il aud pe preot...dar nah, that's me! :)

da...si pe mine ma emotioneaza lucrul asta...abia astept sa fiu doamna lui...si sa-i port numele...mie imi place si renunt fara nici un regret la al meu...
sper sa nu ne incurcam si sa-l scriem tot pe al nostru...cum s-a intamplat cu o fata...si asa a ramas certificatul..:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Apr 2006, 02:31 
Diva

Citat:

eh nu cred ca eu deja il folosesc ca si pseudonim la cartile mele :)

deocamdata pseudonim...dar o sa devina numele tau...schimbi pseudonimul?

si eu fac o chestie...mi-am schimbat semnatura...a fost nevoie la banca pentru specimen...si acum cuprinde initiala numelui de familie a lui Marius...asa, sa nu trebuiasca sa schimb o gramada de acte dupa...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 345 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]