Ultima vizită a fost: Acum este 07 Iul 2025, 00:41

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 109  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale V
MesajScris: 15 Ian 2010, 11:17 
Diva

Ati vazut ca acuma au dezmintit ca actorul Toni Tecuceanu nu a murit de AH1N1,ca de fapt a facut infarct. :-S

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 11:37 
Diva

corina1 scrie:
Ati vazut ca acuma au dezmintit ca actorul Toni Tecuceanu nu a murit de AH1N1,ca de fapt a facut infarct. :-S

serios??eu nu am vazut.adevarul este ca moartea lui a facut nebunia asta in masa cu vaccinarea.acum poate si-au realizat scopul....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 11:53 
Diva

Romanii au o vorba: "//mortul de la groapa nu se mai intoarce". //Asa este, oricat de mult mi-as dori, nu il voi mai vedea niciodata pe fratele meu in aceasta lume. Acest gand este trist, dureros, sfasietor, insa trebuie sa-l accept. Si il accept, dar tot nu am liniste.** De cand fratele meu a parasit aceasta lume, imi vin in minte tot felul de intrebari… "De ce Toni nu s-a dus din timp la doctor?", "De ce, cand speram ca isi revine, a murit?", "De ce Dumnezeu a vrut sa-l ia de langa mine atat de devreme?".** Niciun raspuns…
>
> **Incerc sa fiu tare, insa sunt nelinistit. **Imi amintesc exact toate vorbele pe care medicii mi le-au spus in cele 11 zile in care Toni a fost internat la terapie intensiva, la Institutul "Matei Bals".** Ceva nu se leaga! Informatiile pe care le-am primit se bat cap in cap. Profesorul Adrian Streinu-Cercel afirma raspicat: **//"Toni Tecuceanu a murit de gripa porcina"//**. Degeaba, nu am liniste.**
>
> **Fratele meu a fost internat la spital in noaptea de 24 spre 25 decembrie 2009 in stare grava.** **Plamanii i-au fost afectati aproape in totalitate.** Doar varfurile plamanilor mai erau sanatoase. **Medicii au spun inca de atunci ca sansele de supravietuire sunt mici, iar dupa simptome erau convinsi ca este vorba de gripa porcina.**
>
> **I s-au facut doua teste, iar rezultatele au fost negative. Abia dupa ce i s-a luat a treia oara din secretie, rezultatul a fost pozitiv. Initial, medicii mi-au spus ca Toni avea virusul AH1N1 in organism **//de opt zile//**. Apoi, profesorul Adrian Streinu-Cercel a anuntat ca acest virus se instalase in organismul fratelui meu **//de trei zile.//** Mai mult, uneia dintre "bebelusele" de la Cronica Carcotasilor i s-a spus, de catre medici: **//"Toni Tecuceanu nu are gripa porcina"//**. **Ciudat, nu? Asta nu e tot! **Racit fiind, Toni a petrecut foarte mult timp alaturi de carcotasi. Oana Ionita chiar a mancat din mancarea lui. Au mancat unul dupa altul. Au respirat acelasi aer. Au mers in aceeasi masina. Totusi, niciunul dintre ei nu s-a imbolnavit, desi medicii au anuntat ca in lume este pandemie si ca gripa porcina are contagiozitate foarte mare. **In plus, cu cateva zile inainte de a fi internat la spital, Toni a acordat un interviu unui jurnalist de la Adevarul timp de trei ore. **Intalnirea a avut loc in casa fratelui meu, care nu se simtea deloc bine. Cu toate acestea, ziaristul respectiv nu a contractat nici el boala. Nimeni dintre cei ce au intrat in contact direct cu el, in perioada de trei zile de cand zicea profesorul Adrian Streinu-Cercel ca Toni contactase virusul, nu a fost infectat cu virusul AH1N1.**
>
> **Pe parcursul zilelor in care Toni a fost internat la terapie intensiva la "Matei Bals", medicii mi-au spus ca, in afara plamanilor, celelalte organe ale fratelui meu nu sunt afectate. Apoi, dupa necropsie, m-au anuntat ca toate organele i-au fost afectate.** Alta ciudatenie, nu? Si, totusi, **lucrurile bizare nu se opresc aici.** In ziua in care fratele meu a incetat din viata, **doctorii mi-au spus ca a murit, cel mai probabil, din cauza unui infarct**. Apoi, dupa efectuarea necropsiei, am intrebat: //"Care a fost cauza decesului?".// **Mi s-a raspuns ca inca nu se stie cu exactitate si ca in foile oficiale au trecut**// _"Insuficienta cardio-respiratorie acuta, bronhopneumopatie acuta bilaterala si obezitate-gradul II"_. A//m intrebat de infarct… //"Cauza decesului o puteti afla peste trei saptamani, dupa ce vom analiza totul la microscop. Daca a fost vorba de infarct, vom vedea la microscop",// a fost raspunsul, cel putin ciudat, care mi-a fost oferit.
>
> Acum, dupa moartea lui Toni, toti romanii dau navala la spitale pentru a se vaccina. Se vorbeste de "//Fenomenul Tecuceanu"//…**Oare e un fenomen sau doar o manipulare fara scrupule?** Nu stiu…
>
> **Profesorul Streinu-Cercel sustine ca vaccinul nu are efecte secundare. Eu am aflat, din surse medicale, ca acest vaccin nu este prea indicat, ca dupa un an incepe sa atace organismul. Probabil, nu voi primi niciodata raspunsuri la aceste nedumeriri, insa nu vreau ca moartea fratelui meu sa fie folosita in scopuri murdare.Eu nu am putere, insa sunt convins ca Bunul Dumnezeu va face lumina in acest caz.**

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 12:26 
Diva

buna dimineata fetelor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 12:45 
Diva

am citit si eu ce a spus fratele lui Tecuceanu...s-a spus de prima data ca aceasta gripa slabeste imunitatea si ataca persoanele cu anumite probleme medicale, printre care si obezitate. nu se moare din cauza gripei ci datorita complicatiilor medicale ale acesteia.
pana la urma declaratiile contradictorii ale medicilor sunt de cand lumea si pamantul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 12:55 
Diva

anidaaa scrie:
am citit si eu ce a spus fratele lui Tecuceanu...s-a spus de prima data ca aceasta gripa slabeste imunitatea si ataca persoanele cu anumite probleme medicale, printre care si obezitate. nu se moare din cauza gripei ci datorita complicatiilor medicale ale acesteia.
pana la urma declaratiile contradictorii ale medicilor sunt de cand lumea si pamantul.

asa este..si din pacate circul de la noi este intotdeauna acelasi, indiferent de ce subiect este vorba. noi facem o intreaga isterie. asa am facut si cu gripa, apoi cu vaccinul si cu toate. nu sunt nici pro nici contra vaccin. dar stiu doar ca m-am intoxicat de cate opinii am auzit despre acest vacci. si in fiecare zi vine cinvea care sustine altceva. acum, ieri la stiri un baiat tanar, saracu a facut infarct la munca (avea vreo 19-20 de ani) si cica ar fi facut vaccinul inainte. cand au difuzat intreaga stire...stai ca de fapt nu se stie daca a facut vaccinul, ca nu i l-a facut asistenta, i-a dat doza acasa sa i-o faca altcineva. dar nu zice nimeni ca i-a facut-o, doza nu o mai gaseste nimeni...care e adevarul pana la urma? si de ce cream o asemenea isterie?? la noi problema e ca facem din tantar armasar. asta e exact vorba care ni se potriveste. de-am fi facut asa in toate domeniile si intr-un sens bun..dar din pacate nu facem.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 13:35 
Diva

carlita, dc mai ai nevoie de hotel la paris am o colega care mi-a recomandat un hotel ieftin si bun, aproape de arc de triomphe: http://hotel-chalgrin.com/

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 13:55 
Diva

am citit si eu acum cateva zile ce a spus fratele si colegii lui Teo despre moartea lui.... se pare ca au obtinut ce si-au dorit sa obtina si acum pot sa spuna adevaratul motiv al motii sale...daca stam sa ne gandim gripa tot timpul a cauzat moarte la pacienti cu o imunitate scazuta si care nu s-au tratat corespunzator numai ca acum se face mai mult tam-tam pt a speria lumea si pt a castiga uni o gramada de bani

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 14:15 
Diva

lily scrie:
am citit si eu acum cateva zile ce a spus fratele si colegii lui Teo despre moartea lui.... se pare ca au obtinut ce si-au dorit sa obtina si acum pot sa spuna adevaratul motiv al motii sale...daca stam sa ne gandim gripa tot timpul a cauzat moarte la pacienti cu o imunitate scazuta si care nu s-au tratat corespunzator numai ca acum se face mai mult tam-tam pt a speria lumea si pt a castiga uni o gramada de bani

pai nu-i mai dati si voi asa multa importanta...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 14:19 
Diva

ce faci Clarut? pauza de munca? :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 14:31 
Diva

Ayrun scrie:
fetelor, deci am ramas blocata, priviti acest filmulet daca puteti http://www.youtube.com/watch?v=VPOF7nlVWaY

buna fetele!!!
doamne fere,nici nu am putut sa ma uit pana la sf la filmuletul asta.......sigur nu e trucat? nu pot sa-mi imaginez ca poate sa faca asa ceva cu un bebelus,ce ticniti......astia numai parintii nu sunt
ramo imi doresc din tot sufletul sa ne spui ca esti gravida si ca te simti super.....nu,ca mine,care de azi dimineata zac ca o leguma in pat.....absolut tot ce am mancat ,am varsat.......
cat despre vaccin nu stiu ce sa mai zic......parintii mei si l-au facut miercuri si mama avea o mana umflata si o durea de numa nu.....de ce oare? si-a pus saraca comprese......sa vedem azi cum se mai simte........tata nu a avut nimic,pe el intr-ul fel l-a obligat dr lui sa-l faca,tinand cont care are diabet ,imunitatea e mai scazuta ......aici a trecut nebunia"gripa mexicana",nu am facut nici un vaccin si nici nu voi face

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 14:33 
Diva

elyt1000 scrie:
doamne fere,nici nu am putut sa ma uit pana la sf la filmuletul asta.......sigur nu e trucat? nu pot sa-mi imaginez ca poate sa faca asa ceva cu un bebelus,ce ticniti......astia numai parintii nu sunt
ramo imi doresc din tot sufletul sa ne spui ca esti gravida si ca te simti super.....nu,ca mine,care de azi dimineata zac ca o leguma in pat.....absolut tot ce am mancat ,am varsat.......
cat despre vaccin nu stiu ce sa mai zic......parintii mei si l-au facut miercuri si mama avea o mana umflata si o durea de numa nu.....de ce oare? si-a pus saraca comprese......sa vedem azi cum se mai simte........tata nu a avut nimic,pe el intr-ul fel l-a obligat dr lui sa-l faca,tinand cont care are diabet ,imunitatea e mai scazuta ......aici a trecut nebunia"gripa mexicana",nu am facut nici un vaccin si nici nu voi face

Ely dc scrie jos la tiker your text is 6 ......, pune si tu My baby is .... suna ciudat asa cum e trcut acum : :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 14:40 
Diva

Ayrun scrie:
Ely dc scrie jos la tiker your text is 6 ......, pune si tu My baby is .... suna ciudat asa cum e trcut acum : :D

mersic anca ptr sugestie ....am sa incerc sa schimb

ps:gata s-a rezolvat :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 14:49 
Diva

Ayrun scrie:
ce faci Clarut? pauza de munca? :D

astept sa vina o colega sa ma ia la masa :food:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 14:52 
Diva

clarut scrie:

astept sa vina o colega sa ma ia la masa :food:

uuuu pofta buna. cam ce se mananca pe acolo?! adica ceva ce nu gasesti neaparat aici si tie iti place acolo? :) :drool: deja mi se face foame numai cand ma gandesc la scoicile pe care le-am mancat in Bruges....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 15:03 
Diva

elyt1000 scrie:

ps:gata s-a rezolvat :ok:

eeee asa e super :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 15:13 
Diva

Ayrun scrie:
fetelor, deci am ramas blocata, priviti acest filmulet daca puteti http://www.youtube.com/watch?v=VPOF7nlVWaY

doamne ce dobitoci :wall: ....deci cand a inceput sa'l invarte in aer n'am m'ai putut sa ma uit la el :curse:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 15:58 
Moderator Ghidul Miresei

clarut scrie:
carlita, dc mai ai nevoie de hotel la paris am o colega care mi-a recomandat un hotel ieftin si bun, aproape de arc de triomphe: http://hotel-chalgrin.com/

Multumesc Clarut, o sa ma uit si pe acest site.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 16:05 
Diva

logodnica scrie:
uuuu pofta buna. cam ce se mananca pe acolo?! adica ceva ce nu gasesti neaparat aici si tie iti place acolo? :) :drool: deja mi se face foame numai cand ma gandesc la scoicile pe care le-am mancat in Bruges....

eee, la pranz mananc la cantina. nu e cine stie ce...pai cred ca in plus fata de noi au fructe de mare si tot felul de preparate pe baza de carne de vaca. mie nu mi se pare extraordinara bucataria belgiana. de fapt nici nu-mi place. :-` in schimb ador bucataria franceza si cum suntem aproape de franta mai gasim si preparate frantuzesti. :food:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Ian 2010, 16:05 
Diva

carlita scrie:

Multumesc Clarut, o sa ma uit si pe acest site.

nu m-am uitat dc are review-uri bune. dar poti sa te uiti tu pe tripadvisor.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 109  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]