Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 01:12

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 289 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: o veste.....
MesajScris: 30 Iun 2006, 18:06 
Veteran

Citat:
Suntem alaturi de voi.:flowers:
Cand poti mai da-ne vesti...bune bineinteles.%%-%%-
am vorbit cu doctorita si mi-a zis ca pot iesi swa ma plimb,sa iau o gura de aer

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Iul 2006, 21:28 
Admin Ghidul Miresei

Citat:
am vorbit cu doctorita si mi-a zis ca pot iesi swa ma plimb,sa iau o gura de aer

Krysta, si NOI suntem alaturi de tine. Speram ca BBul e bine si ca totul se va rezolva. Fii optimista si doreste-ti ca totul sa fie nbine si o sa vezi ca asa va fi!

Sa ne anunti ce zice doctorul si despre bebitza!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 12:32 
Diva

Felicitari,krista pt sarcina...:lol::ok:
sa ai o sarcina usoara fara probleme...iti doresc sanatate multa...si sa fii cea mai frumoasa mireasa ....ma bucur asa de tare pt tine....
asteptam vesti de la tine sa ne zici cum decurge sarcina! te pup !:);):flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 14:54 
Veteran

Citat:
Felicitari,krista pt sarcina...:lol::ok:
sa ai o sarcina usoara fara probleme...iti doresc sanatate multa...si sa fii cea mai frumoasa mireasa ....ma bucur asa de tare pt tine....
asteptam vesti de la tine sa ne zici cum decurge sarcina! te pup !:);):flowers:
Vesti bune...copilasul a crescut...acum are 11 mm si inimioara ii bate de 2 ori mai mult decat a mea.Dumnezeu m-a ajutat iar voua va multumesc ca m-ati incurajat.Acum pot veni acasa.Aaaaaaa am intrat deja in a 8 saptamana.Va pup dulce pe toate si sper sa mai vb. curand:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 15:35 
Diva

Citat:
Vesti bune...copilasul a crescut...acum are 11 mm si inimioara ii bate de 2 ori mai mult decat a mea.Dumnezeu m-a ajutat iar voua va multumesc ca m-ati incurajat.Acum pot veni acasa.Aaaaaaa am intrat deja in a 8 saptamana.Va pup dulce pe toate si sper sa mai vb. curand:D:D

bvbvbvbvbvb BRAVOO!!! :lol::love::lips::lips::D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Iul 2006, 18:19 
Diva

Citat:

ma bucur mult de tot pentru tine...
ai grija de voi si numai bine...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 18:09 
Veteran

Citat:

bravooooooo.bun venit acasa, ca sa spun asa.:lol::lol::lol: multa multa sanatate celui mai mare din familie, iar tie o nastere usoara si mult %%-%%-%%-%%- pt pitic.il vom intampina cu surle si trambite:,:,:,:,:,:,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Iul 2006, 18:21 
Veteran

superrr ma bucur mult sper sa va fie bine mereu:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Iul 2006, 16:06 
Diva

Citat:

(X)(X)(X)BRAVOOOOOOOOOOOOO!!!!
felicitari!!! m-a im presionat starea prin care ai trecut. este groaznic...te inteleg perfect, dar uite ca ai scapat cu bine, iar bebe este bine. abia astept sa fiu insarcinata. imi doresc enorm un copil. dupa nunta, mai exact dupa luna de miere o sa renunt la pilule, o sa fac pauza care trebuie si o sa ma apuc de treaba pt vrem un BEBE!!!!
sa ai o sarcina usoara. sa fii o mireasa frumoasa si fericita.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Iul 2006, 12:17 
Veteran

Citat:

(X)(X)(X)BRAVOOOOOOOOOOOOO!!!!
felicitari!!! m-a im presionat starea prin care ai trecut. este groaznic...te inteleg perfect, dar uite ca ai scapat cu bine, iar bebe este bine. abia astept sa fiu insarcinata. imi doresc enorm un copil. dupa nunta, mai exact dupa luna de miere o sa renunt la pilule, o sa fac pauza care trebuie si o sa ma apuc de treaba pt vrem un BEBE!!!!
sa ai o sarcina usoara. sa fii o mireasa frumoasa si fericita.
multumesc la voi toate pentru tot...sunt deja in romania si ma simt destul de bine dar tot trebuie sa merg la medic.va pup

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 13:05 
Diva

Citat:
multumesc la voi toate pentru tot...sunt deja in romania si ma simt destul de bine dar tot trebuie sa merg la medic.va pup

bine ai venit acasa...:)
ne bucuram mult ca te simti bine...spor la pregatiri...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iul 2006, 15:29 
Veteran

Citat:

bine ai venit acasa...:)
ne bucuram mult ca te simti bine...spor la pregatiri...:)
merci mult desi sincers sa fiu abia acum a inceput sa ma doara capul si pe mine.mai am cam 3 saptamani si eu sunt in urma rau cu pregatirile...dar oricum le scot eu la capat intr-un fel:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2006, 18:58 
Junior

Citat:
o cat esti de draguta...inep deja sa ma obisnuiesc mai ales cand il vad si pe cris din ce in ce mai incantat.Pana la urma e fain...sper sa nu se vada burta la nunta:D

Si daca se vede burtica la nunta ce? :-`
E un copil dorit, sunteti fericiti, sa fiti sanatosi, iar daca cineva comenteaza, fugi in bucatarie, ia un polonic si :mellow::mellow::mellow::mellow:
Important e sa va distrati la nunta. Ce-i drept, sa nu te stresezi prea tare ca intr-adevar, bebe simte tot.

Apropo, MULTE MULTE MULTE FELICITARI.
Sa fie ce vrei tu (fata, baiat)si sa-l cresteti cu multa dragoste :love:
Bravo voua.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2006, 19:00 
Junior

Citat:
waw ca m-am inselat...am fost la medic si el mi-a zis ca am 6 sapt. si ca e normal sa ma simt asa mai "lata":D

Nu-ti mai fa griji pentru nunta. Nu stii ca se spune ca gravidele au o frumusete a lor aparte? Sunt mai stralucitoare, mai radiante, mai fericite.
Adica mai frumoase.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2006, 19:02 
Junior

Citat:
fetelor rugativa pentru mine.Pentru 2 saptamani nu cred ca voi mai veni pe la munca.Speram sa fie totul bine dar nu e asa.Atunci cand vreti sa aveti un copil trebuie sa aveti si grija de voi.Incetati orice activitate si ce e mai important evitati stresul.Eu nu am stiut de la inceput ca sunt insarcinata si munceam ca nebuna de la 7 dimineatas pana la 7 seara si bineinteles si acasa .Am ajuns acum sa fiu nevoita sa stau mai mult in pat decat in picioare pentru ca bebelusul desi are 7 saptamani inima nu-i bate si abia are 2,5mm ceea ce inseamna ca e foarte mic.Acum ma aflu in saptamana decisiva...daca nu-si revine,daca nu incepe sa-i bata inima pana luni atunci nu e nimic de facut.va rog sa-mi tineti pumnii si aveti grija de voi.Pupici la toate:lips:

Fereasca Dumnezeu de vesti rele!!! (X)(X)(X)

Multa sanatate pentru voi doi si sa va faceti bine. Odihneste-te mult.:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2006, 19:05 
Junior

Citat:

;);););););)(X)(X)(X)(X):ok::ok::ok::love::heart::heart::heart:;);););)

YUPPPPPYYYYYYYYYY Ce bine. Bravo voua. AI MARE GRIJA DE ACUM INAINTE!!

Multa sanatate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Aug 2006, 19:06 
Junior

Citat:

bravooooooo.bun venit acasa, ca sa spun asa.:lol::lol::lol: multa multa sanatate celui mai mare din familie, iar tie o nastere usoara si mult %%-%%-%%-%%- pt pitic.il vom intampina cu surle si trambite:,:,:,:,:,:,

Cam departe momentul, dar asteptam poze cu el (bbul). Dar mai inainte de el, cu tine cu burtica :p. Mie imi plac in primul rand gravidutzele si apoi copiii. :p:love::love::love:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 289 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]