Citat:
Mai fetelor mai, astazi am fost la biserica si am achitat taxa care e 500 000 ROL. M-a intrebat preotul daca vreau cor , costa 2 500 000ROL si canta 40 de persoane. Ce suparare de taxe aveti voi pe acolo ca m-ati socat!!!!!!!!!!
Pe cand e nunta?
Si eu am fost azi la biserica (nasii nostri nu sunt in tara acum si am mers noi cu parintii mei, avand in vedere ca slujba o sa fie in orasul meu natal).
Mi-a spus ca pot sa intru in biserica la bratul tatalui meu, cu voal pe fata si ca poate sa fie cor daca ne dorim.Am stabilit ora si ne-a mai zis ca, dupa ce le cumparam, sa ne ducem la el cu verighetele si sa facem o fagaduinta de cununie...asta va fi in mai si tot atunci o sa ne ia si datele personale...plus adeverintele de la bisericile la care am fost botezati...deci cred ca e ok...imi place mult parintele acela...am fost la biserica aceea multi ani si m-a impresionat mult.
N-am discutat de bani...asta o sa discute nasii sau parinti...oricum acolo vrem sa facem cununia.
Plus ca parintele e de acord sa aduc o orga...mi-ar placea mai mult sa cante orga decat corul si daca reusesc chestia asta ar fi super.Dar daca nu, ramane corul.