Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 01:16

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 347 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: biserica...
MesajScris: 24 Ian 2006, 13:20 
Diva

si totusi...ce canta corul? au cantele speciale pentru nunti sau canta cantari bisericesti sau rugaciuni?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Ian 2006, 14:03 
Diva

Citat:
Pai sunt momente din timpul slujbei cand canta preotii care slujesc. Daca ar fi cor, momentul ar fi mai lung si s-ar auzi mai misto.

ok..asta am inteles...dar ce canta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Ian 2006, 22:38 
Diva

Citat:
eu zic ca el mai tare e sa ai cor la biserica, se aude super si lumea este impresionata ca nu multe biserici au cor si nu multi oameni au fost la nunti unde sa cante si un cor...
nu ma intrebati ce canta ca nu stiu...
gaby

biserica unde o sa facem noi nunta stiu ca are cor..e o catedrala la care am mers multi ani, in orasul natal...cred ca mi-ar placea sa cante dar as vrea mai intai sa aflu ce canta de obicei la nunti...daca canta ceva special pentru nunti e ok..dar daca canta chestii lalaite nu prea vreau.
n-am fost la nici o nunta cu cor si de aceea incerc sa aflu ce canta....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Ian 2006, 03:44 
Diva

Citat:
biserica unde o sa facem noi nunta stiu ca are cor..e o catedrala la care am mers multi ani, in orasul natal...cred ca mi-ar placea sa cante dar as vrea mai intai sa aflu ce canta de obicei la nunti...daca canta ceva special pentru nunti e ok..dar daca canta chestii lalaite nu prea vreau.
n-am fost la nici o nunta cu cor si de aceea incerc sa aflu ce canta....

Bineinteles ca nu vor lalai pentru ca nici preotul nu se lalaie cand face slujba; aceasta slujba este una speciala, numai pentru nunti de aceea si corul va canta tot cantece religioase specifice unei slujbe de cununie. Si stati linistite ca nu canta Prohodul!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Feb 2006, 12:35 
Junior

Eu am fost singura. Si nu ne costa nimic... E fosta capela de rugaciune a domnitorului Cuza, monument istoric... Sunt asa mandra. Am mai fost acolo la o cununie si am fost profund impresionata...
Au trecut cam 3 ani de atunci si visul meu a fost sa facem acolo cununia...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Feb 2006, 19:07 
Diva

Citat:
Eu am fost singura. Si nu ne costa nimic... E fosta capela de rugaciune a domnitorului Cuza, monument istoric... Sunt asa mandra. Am mai fost acolo la o cununie si am fost profund impresionata...
Au trecut cam 3 ani de atunci si visul meu a fost sa facem acolo cununia...

Am avut si eu un vis..pe care mi l-au naruit "slujitorii" din cadrul bisericii respective.....nu intru in detalii...:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2006, 01:32 
Nou Venit

Mai fetelor mai, astazi am fost la biserica si am achitat taxa care e 500 000 ROL. M-a intrebat preotul daca vreau cor , costa 2 500 000ROL si canta 40 de persoane. Ce suparare de taxe aveti voi pe acolo ca m-ati socat!!!!!!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Feb 2006, 23:45 
Diva

Citat:
Mai fetelor mai, astazi am fost la biserica si am achitat taxa care e 500 000 ROL. M-a intrebat preotul daca vreau cor , costa 2 500 000ROL si canta 40 de persoane. Ce suparare de taxe aveti voi pe acolo ca m-ati socat!!!!!!!!!!

Pe cand e nunta?

Si eu am fost azi la biserica (nasii nostri nu sunt in tara acum si am mers noi cu parintii mei, avand in vedere ca slujba o sa fie in orasul meu natal).
Mi-a spus ca pot sa intru in biserica la bratul tatalui meu, cu voal pe fata si ca poate sa fie cor daca ne dorim.Am stabilit ora si ne-a mai zis ca, dupa ce le cumparam, sa ne ducem la el cu verighetele si sa facem o fagaduinta de cununie...asta va fi in mai si tot atunci o sa ne ia si datele personale...plus adeverintele de la bisericile la care am fost botezati...deci cred ca e ok...imi place mult parintele acela...am fost la biserica aceea multi ani si m-a impresionat mult.
N-am discutat de bani...asta o sa discute nasii sau parinti...oricum acolo vrem sa facem cununia.
Plus ca parintele e de acord sa aduc o orga...mi-ar placea mai mult sa cante orga decat corul si daca reusesc chestia asta ar fi super.Dar daca nu, ramane corul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2006, 18:09 
Diva

Citat:

Corul acesta este al bisericii sau il aduc din alta parte (nu stiu daca "inchiriaza" este cuvantul potrivit)?
Intreb asta pentru ca si eu mi-as dori cor la cununia religioasa dar, din pacate, biserica noastra nu are asa ceva si nu stiu daca pot vorbi sa vina un cor de la o alta biserica.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2006, 18:44 
Diva

Citat:
Corul acesta este al bisericii sau il aduc din alta parte (nu stiu daca "inchiriaza" este cuvantul potrivit)?
Intreb asta pentru ca si eu mi-as dori cor la cununia religioasa dar, din pacate, biserica noastra nu are asa ceva si nu stiu daca pot vorbi sa vina un cor de la o alta biserica.

Eu tind sa cred ca e posibil..totul e sa faci rost de numarul de telefon al "sefului de cor " B)...spun asta ...caci am vazut ca, in Bucuresti cel putin, nu conteaza prea mult cine, ce, unde, cand,....daca ai dat banul(X)(X) poti sa ai si luna de pe cer la nunta...:blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2006, 21:04 
Diva

Citat:
Eu nu stiu in Bz nici un cor la vreo biserica. Tu stii de la ce biserica vrei corul?

Biserica Sfintii Ingeri (acolo iti faci tu nunta, nu?) are cor, eu cel putin asa am vazut la slujbe ... nu stiu daca cei care canta au studii de canto, nici nu ma intereseaza, dar pot fi si doar simpli voluntari si atunci nu stiu daca ei canta numai la slujbe, sau sarbatori sau si la ocazii deosebite, gen nunta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Feb 2006, 21:28 
Diva

Citat:
Biserica Sfintii Ingeri (acolo iti faci tu nunta, nu?) are cor, eu cel putin asa am vazut la slujbe ... nu stiu daca cei care canta au studii de canto, nici nu ma intereseaza, dar pot fi si doar simpli voluntari si atunci nu stiu daca ei canta numai la slujbe, sau sarbatori sau si la ocazii deosebite, gen nunta.

:ok:(!):ok:(!):ok::wok:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 347 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]