Ultima vizită a fost: Acum este 07 Iul 2025, 22:31

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 50 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nunta Anului - Iri si Monica!
MesajScris: 16 Aug 2006, 14:49 
Junior

Citat:
(X)(X)(X) am gasit eu pe net un ziar ...jurnalul....vezi ca am dat linkul mai sus! Mihaela a citit articolul si a postat comentariul la el!:p:p:p:p:lips:

psst... psst... :~*

ma cheama MARIANA :wacko:

de c e toata lumea imi spune mihaela? :((

pe un place card la o nunta tot asa mi-au scris numele :((

fratilor, va cer miei de paste, nu mai cumpar eu :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2006, 04:47 
Junior

Citat:
Eu nici nu m-am uitat la nunta secolului...a anului, pardon. nu imi plac personajele si nu am fost nici macar curioasa sa le vad nunta.
:D

credeam ca sunt singura. stiti ce ma intreb? la urma urmei, daca se stia gravida, mai ales in primul trimestru, de ce nu au organizat o nunta in aer liber? ca aveau unde... pe una din proprietatile lui...dar... fiecare cu ale lui. Nu vreau sa fiu rea nici eu... Ce aveti cu faptul ca el e mai mic decat ea? Ajunge exact unde trebuie cu nasul...:p:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2006, 09:48 
Veteran

Mie mi s-a parut o nunta facuta la repeazeala care a iesit pana la final o simpla petrecere mondena unde lumea a baut,a mancat si a discutat.Atat!Fitze cat cuprinde.....era de asteptat.Bosorogi.....cat cuprinde.Fete tinere care ink nu stiu ce vor de la viata.....again,cat cuprinde.Iar Madame Monik cand s-o trezi.........cu un bosorog la usa si un copil facut la o varsta prea frageda....wow,abia astept!!!Cred ca copilul asta vafi crescut de bona pana la 20 de ani.Si o sa-i zica lu ma-sa "sor-mea"....Ea cred ca nu isi da seama:cariera ei s-a dus pe apa sambetei si viata ei asta va fi.Adik petreceri plictisitoare,copil urlator si sot gelos.......:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2006, 13:01 
Diva

Citat:
Mie mi s-a parut o nunta facuta la repeazeala care a iesit pana la final o simpla petrecere mondena unde lumea a baut,a mancat si a discutat.Atat!Fitze cat cuprinde.....era de asteptat.Bosorogi.....cat cuprinde.Fete tinere care ink nu stiu ce vor de la viata.....again,cat cuprinde.Iar Madame Monik cand s-o trezi.........cu un bosorog la usa si un copil facut la o varsta prea frageda....wow,abia astept!!!Cred ca copilul asta vafi crescut de bona pana la 20 de ani.Si o sa-i zica lu ma-sa "sor-mea"....Ea cred ca nu isi da seama:cariera ei s-a dus pe apa sambetei si viata ei asta va fi.Adik petreceri plictisitoare,copil urlator si sot gelos.......:-`

fata!! ce se intampla cu tine??? Ai inceput sa pui punctul pe I!:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2006, 19:21 
Nou Venit

Asa este!...ai dreptate!
Si eu ma asteptam mai mult in legatura cu rochia. Si mi s-a parut de prost gust ca si-a dat jos voalul si si-a schimbat rochia de mireasa cu cea mov...oare alta culore nu putea sa aleaga...,dar in fine a fost nunta de bogatasi!!
Locatia si aranjamentul ei mi s-a parut spectaculos...in schimb meniul mi s-a parut prea incarcat...totusi 11 feluri de mancare...este exagerat de mult!
Si eu cred ca aceasta nunta a avut loc din cauza faptului ca Monica era insarcinata!!!
Rochia nu a fost cine stie ce ...mi-a placut doar partea de sus ...corsetul..restul ..sucks! Prea mult tambalau ( ma refer la nebunia de lumini artificii ...- chiar 20 de minute sa te benoclezi pe cer ...nu mi se pare chiar asa mortal - faci scurta la gat)...si tind sa cred ca au facut nunta numai din cauza ca era hormonik bortoasa ..ca altfel...;
trecand peste .... servirea a fost ireprosabila (doar era staff-ul de la Crowne Plaza)...mi-au placut aranjamentele meselor....de prost gust au fost fetele/ fitzele/ gesturile Monikai in biserica....de parca era o tortura slujba aia de cununie...asa se stramba! in ...rest ...no comment- o nunta de bogatasi...la ce altceva va asteptati??

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2006, 19:23 
Nou Venit

Citat:
Asa este!...ai dreptate!
Si eu ma asteptam mai mult in legatura cu rochia. Si mi s-a parut de prost gust ca si-a dat jos voalul si si-a schimbat rochia de mireasa cu cea mov...oare alta culore nu putea sa aleaga...,dar in fine a fost nunta de bogatasi!!
Locatia si aranjamentul ei mi s-a parut spectaculos...in schimb meniul mi s-a parut prea incarcat...totusi 11 feluri de mancare...este exagerat de mult!
Si eu cred ca aceasta nunta a avut loc din cauza faptului ca Monica era insarcinata!!!
Iar muzica super plictisitoare....nu mi-a placut decat DJ Project...si am observat ca toata lumea a dansat cand au cantat ei.
Rochia nu a fost cine stie ce ...mi-a placut doar partea de sus ...corsetul..restul ..sucks! Prea mult tambalau ( ma refer la nebunia de lumini artificii ...- chiar 20 de minute sa te benoclezi pe cer ...nu mi se pare chiar asa mortal - faci scurta la gat)...si tind sa cred ca au facut nunta numai din cauza ca era hormonik bortoasa ..ca altfel...;
trecand peste .... servirea a fost ireprosabila (doar era staff-ul de la Crowne Plaza)...mi-au placut aranjamentele meselor....de prost gust au fost fetele/ fitzele/ gesturile Monikai in biserica....de parca era o tortura slujba aia de cununie...asa se stramba! in ...rest ...no comment- o nunta de bogatasi...la ce altceva va asteptati??

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2006, 19:49 
Diva

[quote][/quote]

dar nu stiti cum se spune? putin de mov ca la cu..e:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2006, 22:15 
Diva

Citat:

Nu ca as vrea sa mai prelungesc subiectul asta supra-apreciat, dar nu m-am putut abtine sa nu-mi pice fatza cand am auzit de 11 feluri de mancare !!!:wacko: Eu nu m-am uitat la nunta lor, dar spuneti-mi, au adus macarale ca sa-i mai ridice pe oameni de la masa, sau cum?(X)
11 feluri de mancare... :zoombie:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 50 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2 [ DST ]