Citat:
Hai s-o vedem si p-asta .....o multime de mosi si babe invitati la nunta

, iar eu tin mortis ca petrecerea sa o deschidem pe " melodia noasta"

....care ....culmea... e un hit 50 Cent (sau in cazul rockerilor......e un rock gen AC / DC ). Ce ati face in situatia asta???? Sigur ca am vrea sa ne facem nunta dupa cum ne taie capul ...dar nu putem exagera .......parerea mea.

Nu e de exagerat, dar pana la urma e nunta voastra si macar dansul vostru sa fie al vostru... Ca in rest toata seara o sa fie tot felul de altele. Noi o sa dansam pe Nothing else matters (Metallica), pentur ca are mesaj asa cum vrem noi sa ne spunem in seara aia (si cum ne spune de ani buni), o sa fie si in varianta cu orchestra asa ca ce mai mult si-ar putea dori lumea (valsul e frumos, dar noi nu stim sa dansam, nici nu ascultam de obicei, si char daca am lua lectii de ce am vrea ca dansul nostru sa fie o melodie pe care nu am dansa in alte ocazii.... poate o sa incercam si un vals asa in caz ca nu se amuza lumea destul sa le oferim un fel de cascadorii rasului). Faceti cum va dicteaza inima si asa macar afla si o parte din invitatii vostri ceva despre voi....