Ultima vizită a fost: Acum este 16 Mai 2025, 19:53

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 360 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Animale de companie
MesajScris: 08 Noi 2006, 18:37 
Diva

Citat:

Sa-ti traiasca si sa fie sanatos...Si sa se joace cu ei si nepotii nostri:D

ce mortala esti!! :D... nu de alta, dar aseara spuneam ca l-am pierdut acum 2 ani... :D... dar ma bucur ca iti place :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Noi 2006, 18:56 
Diva

Citat:

Si eu am vrut musai motanel, nici n-am vrut sa aud de pisica...
Mie mi se pare ca poti sa te intelegi cu un motan, sa-i faci un pic de educatie, pe cand o pisica....te educa ea pe tine...Ele au o personalitate mult mai puternica si nu fac decat ce vor, cand vor...Si sunt si mai parsive...Motaneii sunt mai afectuosi...Al meu e asa de pupacios...Si cere mangaieri si atentie tot timpul...Eu n-am vazut pana acum nici o pisica la fel de afectuoasa ca un motan...

pisica mea era f independenta...dar acum se pare ca s-a mai calmat si a devenit f afectuoasa...am avut si motan si pisica...si sincer, nu e nicio diferenta!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Noi 2006, 18:59 
Diva

Citat:

Asa fac si eu in dorul Nerutzei mele. Acum m-am imprietenit cu cel mai psihopat catel de la bloc, care musca pe toata lumea. Dar eu ii dau de mancare, il mangai si-l iubesc si asa de tare se bucura cand ajung acasa de-mi inveseleste toata ziua :njump:

Ce frumosssssssss:napplause:.Nici eu n-am vrut catelusa datorita cateilor pe care i-ar fi putut face.Oricum si al meu e criminal de afectuos.Ne iubeste pe toti 3 la fel si este un jucaus.......:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Noi 2006, 19:03 
Diva

Citat:

Ce frumosssssssss:napplause:.Nici eu n-am vrut catelusa datorita cateilor pe care i-ar fi putut face.Oricum si al meu e criminal de afectuos.Ne iubeste pe toti 3 la fel si este un jucaus.......:D

pai, poti s-o sterilizezi!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Noi 2006, 19:50 
Diva

Citat:

ce nebuna esti:njump::njump: si la pisici faci discriminare:lol:
Pai ei sunt mai iubareti.....sora-mea are o persana,..o egoista si jumate! Las' ca stiu io ca motanii sunt ma scumpi!:drool:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Noi 2006, 20:14 
Diva

Citat:
Pai ei sunt mai iubareti.....sora-mea are o persana,..o egoista si jumate! Las' ca stiu io ca motanii sunt ma scumpi!:drool:

asa ziceam si eu!!!pana s-o am pe tinuta:love: cred ca depinde si de rasa..parca si eu auzisem ca persanele sunt mai rele...
dar eu cu maimutica mea facem alergari prin casa...doarme cu capul pe umarul meu, ma pupa dimineata..parca stie cand ma doare burtica si vine si se face covrig langa mine sa ma incalzeasca...vrea sa invete sa zboare si se arunca de pe dulap pe pat de pe usi pe jos...ma urmareste peste tot, chiar si in baie:):love: of...sunt atatea..imi vine sa plang:((imi lipseste asa tare...
si pisicuta birmaneza pe care o aveam acasa la cta mai avea o chestie..dc plangeam venea langa mine..si ma mirosea, se alinta..chiar imi treceau necazurile adolescentine:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Noi 2006, 15:59 
Diva

Citat:

Pestisorii mei au supravietuit. Plantele din acvariu sunt destul de bine.
Suntem bucurosi!

Ma bucur sa aud asta.
Am pus mai multe poze cu Elsa noastra la instrumente.Enjoy.Ce scumpa e!:nblink::nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Noi 2006, 21:11 
Diva

Citat:

E o scumpa...Sa-ti traiasca...
Ma gandeam ca daca acum vorbim asa despre copilasii patrupezi, cum o sa fie cand o sa avem copilasi bipezi?:ndance: Cred ca o sa se blocheze site-ul de atatea posturi:D

Pai o sa facem altul: ghidul mamicilor:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Noi 2006, 19:52 
Diva

Mi-a venit o idee de afacere! Sa infiintam un "parc" cu animale de companie ..si vizitatorii sa se poata juca in voie cu catei, pisici,hamsteri, caluti(ponei), etc etc etc. Io una simt uneori o dorinta acerba de a flocai o pisica...insa nu a cum sa tin una in apartament! Si cred ca nu sunt singura in situatia asta! Biletele sa fie pana in 50.000 Ron, ca sa avem cu ce cumpara mancare la animalute!:\:\:nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Noi 2006, 19:59 
Diva

Citat:
Mi-a venit o idee de afacere! Sa infiintam un "parc" cu animale de companie ..si vizitatorii sa se poata juca in voie cu catei, pisici,hamsteri, caluti(ponei), etc etc etc. Io una simt uneori o dorinta acerba de a flocai o pisica...insa nu a cum sa tin una in apartament! Si cred ca nu sunt singura in situatia asta! Biletele sa fie pana in 50.000 Ron, ca sa avem cu ce cumpara mancare la animalute!:\:\:nblink:

eu chiar as vrea..ma uitam aseara la pozele cu tinuta si mi s-a facut un mare dor s-o smotocesc:lol: da' sper sa nu fim singurii clienti..:blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Noi 2006, 20:00 
Diva

Citat:

eu chiar as vrea..ma uitam aseara la pozele cu tinuta si mi s-a facut un mare dor s-o smotocesc:lol: da' sper sa nu fim singurii clienti..:blink:

ei ........vom fi patroni!!!:D:D:p:neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2006, 15:21 
Diva

Citat:

Ma alatur si eu proiectului vostru. Si eu sunt in situatia de a nu putea tine un animalut in casa si tare mi-ar placea sa smotocesc ceva cu blana din cand in cand :cat: Asa ca...haideti sa adunam animalutele. Voi adunati pisicile, eu ma ocup de catei si de iepurasi. Se mai ofera cineva? :-`:p

m-as baga si eu... dar deja s-au epuizat animalele la care ma mai pricep cat de cat :D... asa ca, decat sa le fac ceva rau, mai bine raman printre cei care vor plati 5 RON sa se joace cu ele :D... ca, daca le fac ceva aiurea, treaba voastra :p... va spalati voi pe cap cu ele :nlol: :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2006, 15:28 
Diva

Citat:

m-as baga si eu... dar deja s-au epuizat animalele la care ma mai pricep cat de cat :D... asa ca, decat sa le fac ceva rau, mai bine raman printre cei care vor plati 5 RON sa se joace cu ele :D... ca, daca le fac ceva aiurea, treaba voastra :p... va spalati voi pe cap cu ele :nlol: :D

:nlol::nlol:Pai ce-ai putea sa le faci tu?Le ubesti,ingrijesti si cam asta.Eu ma bag cu flocosul de catel al meu pe nume PITIC:D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 360 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]