Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 00:51

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 58 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nunta in 48 de ore!
MesajScris: 21 Mai 2007, 01:17 
Diva

Citat:
Din cate stiu sunt cateva perechi finaliste care sunt anuntate cu vreo 2 saptamani inainte, tocmai ca sa aiba timp sa depuna actele. Daca primesc sau nu banii afla insa cu 48 de ore inainte.

aaaa....de asta nu stiam.deci sunt anuntati.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2007, 21:10 
Diva

Oricum , emisiunea este :wokno::wokno::wokno:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Mai 2007, 23:56 
Diva

Citat:
Intr-o exprimare eleganta, da! O:)

Oooooooooooo(X)(X)(X)nunta in 48 de ore.Din partea mea este o .........dar nu spun, sigur va dati voi seama.Sa-mi explice ce e aia nunta in 48 de ore?Unde sunt emotiile pregatirilor, stresul, certurile cu toti pentru toate......si toate celelalte?Uf Doamne, eu n-as face asa ceva....(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2007, 00:12 
Diva

Citat:
Bine ai revenit! :lips::lips::lips:

Sper ca esti bine!

Iubita mea.......pot spune ca sunt.M-am indragostit:D:love:Sunt....praf, dupa cum spune un amic de-al meu.O:)Si merge foarte bine.Am si eu o intrebare: cand ati simtit voi ca cel pe care-l iubiti este THE ONE? Cum v-ati dat seama?:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2007, 13:31 
Diva

Citat:
Eu dupa vreo 2 luni, cand ma miram cum de ne putem potrivi atat de bine. Iar sigura ca e "The one" am fost dupa ce si-a anuntat rudele ca ne casatorim... si dupa fiecare gest neasteptat de frumos pe care il face!

Noi mergem pe 2 luni si vreau sa-ti spun ca nu stiu cand a trecut vremea.Si e cum nu se poate mai bine.E adevarat ca e mai mare ca mine si poate d-aia se si comporta asa pt ca stie.Ma rasfata si nu te gandi la bani ci la suflet:~*:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2007, 13:39 
Diva

Citat:
Cunosc senzatia, ca eu si acum sunt o rasfatata! Si, cum si mie imi place sa rasfat, suntem doi rasfatati pana va veni bebe care va fi al treilea rasfatat!

Toate cele bune, sa ne tii la curent si sa auzim de :ncouple:

Sincer?:~*Amandoi ne dorim acest lucru in sinea noastra.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2007, 13:42 
Diva

Citat:
Cunosc senzatia, ca eu si acum sunt o rasfatata! Si, cum si mie imi place sa rasfat, suntem doi rasfatati pana va veni bebe care va fi al treilea rasfatat!

Toate cele bune, sa ne tii la curent si sa auzim de :ncouple:

Si ma supar cand vad cat de greu trece timpul.De fapt nu ma supar insa.......mi-as dori ca acum sa fie relatia de peste 1 an si sa facem planuri si sa vb de toate cele.E devreme dar....cred ca toate ne-am facut asemenea ganduri candva:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2007, 14:05 
Diva

Citat:
Nu chiar toate. Eu nu mi-am facut planuri de casatorie; am fost mereu genul "eu nu ma marit, eu nu fac copii, cariera e mai importanta". Si viata m-a contrazis...
Adevarul e ca atunci cand esti cu cineva care stie sa te faca fericita si acel cineva mai e cautat si de toate fostele... ce recomandare mai buna pentru un barbat sa gasesti deca ca fosta sotie il suna destul de des, il contacteaza pe mess si nu numai, vrea sa vina in vizita si da mesaje penibile (sursa de amuzament mai ceva ca nunta in 48 de ore) cu toate ca divortul e pronuntat de ani de zile si mai si stie ca urmeaza sa va casatoriti....

Auciiii..........ce urat e! M a ierti te rog DJ dar femeile astea mi se par penibile.Scuze n-am vrut sa te super!O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mai 2007, 14:54 
Diva

Citat:
Nu m-ai suparat... in "Arta conversatiei" e o fraza care mie mi-a placut enorm "si viata trebuie sa te amuze, nu numai literatura"!

Bine, nu e singura fraza memorabila din cartea aceea, dar e una din cele care mi-au placut cel mai mult.

Trebuie doar sa stii cum s-o privesti ca sa te amuze.

Apropo, in seara asta e "Nunta in 48 de ore", pentru cine vrea sa puna in practica fraza de mai sus.
:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Iul 2007, 00:05 
Moderator Ghidul Miresei

Si noi ne uitam la emisiunea "Nunta in 48 de ore"
Imi place sa vad ce fac altii, cu ce se imbraca, ce flori aleg...etc

P.S. nu mi-ar placea niciodata sa fac o nunta in 48 de ore ;)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 58 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2 [ DST ]