Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 10:46

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 83 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: melodia voastra
MesajScris: 22 Mar 2006, 17:30 
Veteran

Citat:

hai sa facem liste cu ce melodii ne dorim. stim cu toate ca DJ-ul ne intreaba de anumite melodii care sa le puna neaparat. voi , aveti lista? eu am adunat vreo 70 dar vreau sa vad ce idei geniale aveti si voi...deci? :)

credeam ca exagerez eu ca fac liste cu toate cele si una cu ce muzica vreau la nunta in pauzele formatiei cum aud o melodie draguta o trec pe lista si in pauze tot ei vor pune muzica dar pe langa ce au ei mi-ar place sa am un cd cu ce-mi place mie:p de ex nu concep sa nu fie Meneaito ceea ce formatia nu stiu daca va avea ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 17:38 
Veteran

Citat:

nu nu exagerezi iar Meneaito e in "lista de nunta" la orice DJ. noi avem doar DJ ca eu nu sufar formatiile, nah asta e :) manelele nu imi place nici mie dar nu am incotro si cateva tot vor fi, dar din alea finute (fara pe la spate si alte porcarii)...populara nu imi place ...ma rog sunt cateva care le stiu de pe vremea cand faceam actorie si noroc ca toate sunt "de nunta"...se mai pune rock'n'roll (e o colectie de 30 min cu toate cele), f mult latino si alta muzica de dans.

eu imi doresc f mult cateva melodii f noi , de ex akcent cu jokero...nu sunt eu fan accent dar piesa prinde f bine. dc nu are el duc eu ca am calculatoru plin de muzici. de ex imi place leonard cohen -dance me to the end of love...muuultteee altele

da manele astia nu canta(ii stiu de la o nunta) canta in schimb populara asta e.ebuna la petrecere si tre sa suplinesc cumva muzica usoara decat sa puna ei ce le vine la mana ca nu sunt tineri de 20 ani mai bine pregatesc ceva ce stiu ca merge la distractii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 17:48 
Veteran

Citat:

e nasol ca tb sa faci tu pe DJ-ul adik sa le zici ce sa puna. de obicei cand iei formatie te trezesti cu te miri ce..in pauze. am fost la o nunta cu formatie si in pauza punea muzica de ambianta. ok, e superba, dar adorm invitatii la masa...sincer! dc vrei lasa un mesaj pe privat si iti trimit pe mail listuta mea de pana acum...:)

pai iti dau in mesaj lista mea bine nu e fff mare si apoi imi trimiti tu asta incerc sa fac un cd cu toate astea ca sa nu conteze ce pica toate sa fie pe gustul meu ca ei nu se pricep la toate:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 17:48 
Diva

Citat:

e nasol ca tb sa faci tu pe DJ-ul adik sa le zici ce sa puna. de obicei cand iei formatie te trezesti cu te miri ce..in pauze. am fost la o nunta cu formatie si in pauza punea muzica de ambianta. ok, e superba, dar adorm invitatii la masa...sincer! dc vrei lasa un mesaj pe privat si iti trimit pe mail listuta mea de pana acum...:)

v-ati facut deja lista cu melodii?(X);)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 18:05 
Diva

Citat:
Sincer, eu as fi fost de acord cu tine si daca ii dadeai lista completa cu ce melodii sa puna (in ordine) pana dimineata! Pana la urma e nunta ta si faci cum vrei tu.
Eu ii las liber, dar are sanse sa ii vin pe cap si sa ii spun sa schimbe daca nu imi place ce melodii pune. Poate mai bine fac eu lista completa! :p

apropo cine are deja lista de melodii ce se pun la o nunta,sa-mi dea si mie lista pe privat. va rog....mersi.(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Mar 2006, 18:16 
Diva

o lista are cineva de melodii care se canta de obicei la o nunta.pls...(X)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 83 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]