Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 20:28

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Rochia - vol.II
MesajScris: 28 Feb 2006, 16:17 
Senior

Citat:

Da, stiu ca sunt sutiene cu bretele din plasic (toate), dar nu vreau sa stau cu o bucata de plastic pe spate toata noaptea, ca oricum se vede.
Eu vorbeam de unele care le au foarte jos.
Am auzit-o pe una la televizor o data. Vb despre sutiene speciale pt rochii fara spate.

Exista intr-adevar astfel de sutiene pentru rochii cu spatele gol dar n-as putea sa-ti zic unde gasesti. Eu am vazut intr-o revista de moda nemtzeasca si ar trebui sa fie si la noi.
Daca nu, ai putea masca snurul din spate al sutienului, transformandu-l intr-un sirag de perlutze, de ex :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 16:21 
Senior

Citat:

Chiar am pe mine unul d-ala:D
Da nu merge.:huh:

iata: http://sutien.lx.ro/

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 16:41 
Diva

Citat:

Sunt super astea. Am vazut ca adusese si gacica aia la care ma duc eu sa-mi cumpar de-astea.

Da a incercat cineva? Ca n-as vrea sa le testez chiar la nunta.

Stiu ca sunt cam cusurgioaica:~*

Multumesc:lips:

normal ca esti cusurgioaica :D. doar vrei ca nunta sa fie perfecta, nu sa te apuci sa scoti sutienul de cine stie unde. asa ca, daca nu gasesti pe cineva care sa-l fi incercat, eu zic sa-ti cumperi si sa-i faci o proba inainte de nunta. ca si asa... la cate cheltuieli sunt, ce mai conteaza un sutien? unde merge mia, merge si suta, nu? :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 16:42 
Senior

Citat:

Sunt super astea. Am vazut ca adusese si gacica aia la care ma duc eu sa-mi cumpar de-astea.

Da a incercat cineva? Ca n-as vrea sa le testez chiar la nunta.

Stiu ca sunt cam cusurgioaica:~*

Multumesc:lips:

Voi testa eu unul peste vreo 2 saptamani cand imi va veni coletul si-o sa-ti spun B)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 16:53 
Diva

Citat:

:lips::lips::lips:
Am vazut cu 800.000. Daca e bun, cred ca merita.

cine stie cum va sta pe san...din ce vad in poze...il cam tzuguie...ca sa zic asa...zici sa sunt sani de capra:p:p:p(asta in cazul in care capra are sani):p:p:p:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 17:53 
Diva

Citat:

Depinde de san, iti dai seama. Poate aia din poza asa ii are de la natura.

ok...am inteles, e un sutien minune...in poza arata super dar, totusi, cum se prinde? adica doar se lipeste de sani? n-am eu incredere in asa ceva...

fetelor...daca ajungeti sa purtati unul...as vrea sa stiu si eu cum se comporta...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 17:59 
Diva

Citat:

Se prinde in fata. Si poti sa-l pui in mai multe feluri si ti-i ridica sau aduna, etc....

am probat eu niste sutiene de la Jolidon....si in loc sa mi-i adune...mai rau mi-ai imprastiau....se inchideau la spate sutienele respective si-mi turteau sanii (mi-i taiau in doua) impingadu-mi-i spre subsuoara!:x:x:x:x:x M-am enervat in ziua aia ...ca-mi venea sa le tai cu foarfecele):():():():(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 18:07 
Diva

Citat:

Se prinde in fata. Si poti sa-l pui in mai multe feluri si ti-i ridica sau aduna, etc....

bine, bine, se prinde in fata....adica se inchide in fata...da' n-are nici o banda la spate, n-are bretelute...cum sta? doar se lipeste? asta e dilema mea...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 18:09 
Diva

Citat:

bine, bine, se prinde in fata....adica se inchide in fata...da' n-are nici o banda la spate, n-are bretelute...cum sta? doar se lipeste? asta e dilema mea...

da doar se lipeste..ca m-am benoclat si eu la el..cam ciudat....cica da volum sanilor si ii ridica...:ermm:asa....fara nici o bretea...fara nici un scripete :ermm:ii "ridica" :-`:ninja:trebuie probata chestia asta live...:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 18:26 
Diva

Citat:

Pai se lipesc de sani. Probabil e acelasi principiu ca la ciorapii cu banda.

da...diferenta e ca, ciorapii cu banda se sustin doar pe ei, sa nu alunece in schimb sutienul...are ce sustine,trebuie sa sustina si...poate?
imi amintesc ca am vazut la tv ceva reclama cu sutienul asta...dar stiti ce ma gandesc eu? e prea ieftin ca sa fie ceva intr-adevar bun...poate pentru unica folosinta...sper sa ma insel si sa fie o descoperire senzationala...dar, daca ar fi asa, ar fi pline magazinele de ele...si eu n-am vazut nicaieri...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 414 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]