Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 13:42

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 246 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buchetul/buchetele... si lumanarile
MesajScris: 28 Feb 2006, 18:11 
Diva

Citat:

Eu nu am fost niciodata la Gradina Botnica:~*

eh...poate te atrag mai mult animalutzele decat plantele (sunt sigura ca la Zoo ai fost)...si eu am ajuns din greseala..am fost la intalnire cu un tip si ma-m trezit la botanica...dar e superb.(mai ales primavara si toamna).pt. cele carora le place natura!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 18:20 
Diva

Citat:

La Zoo am fost. De mai multe ori:D

:rocker::D:D:D banuiam eu ce zici de trandafiri?? ai idee unde gasesc unii care sa miroasa?:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 18:32 
Diva

Citat:

Slabe sanse. Pe la florarii sunt din-aia crescuti pe banda care nu miros, totusi. Doar sa vorbesti cu vreo florareasa, dar nu.......minoritara, ca nu stiu daca te poti baza pe ea. Eu iti recomand sa intri la o florarie Iris si sa vb cu ele. Poate iti fac ele rost. Si chiar daca nu-ti faci lumanarile acolo (ca-s super scumpe), poti sa iei florile si sa le duci in alta parte.
Ti-am recomandat Iris pt ca eu am colaborat foarte bine cu fetele de-a lungul timpului.

mie mi-a adus o data acasa sotiorul un trandafir rosu....superb...mirosea el ..dar nu cine stie ce..se vedea ca era artificial crescut ...asta e...o sa renunt la pretentiile ciudate!:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Feb 2006, 18:44 
Diva

Citat:

Aveam un iubit in liceu care imi aducea flori des:p Si lua saracu niste trandafiri de erau morti a doua zi.
Frete-miu facea misto si zicea ca daca mai punea 10.000 imi lua unii noi:D

:p:p:D:D:p..cine stie de unde ii lua...pana la urma gestul conteaza!!:-`:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 13:11 
Diva

buchetele la civila trebuie sa fie din flori naturale sau artificiale? si la nunta religioasa ce fel de buchet sa-mi fac naturale sau artificiale. chiar nu stiu. vren sfat? numai bine!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 13:29 
Diva

Citat:
buchetele la civila trebuie sa fie din flori naturale sau artificiale? si la nunta religioasa ce fel de buchet sa-mi fac naturale sau artificiale. chiar nu stiu. vren sfat? numai bine!;)

Normal ca din naturale!! Doar va fi vara....cum sa fie artificial??(X):o:o:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 14:11 
Diva

Citat:

Normal ca din naturale!! Doar va fi vara....cum sa fie artificial??(X):o:o:o

stii de ce zic artificiale? pt ca eu am umblat pe la magazine din acestea cu rochii de mireasa,si o vanzatoare mi-a zis ca la cununia civila nu merg artificiale ca la cate flori o sa primesc nu e nevoie mai ales ca primul buchet il primesc de la ginere. nu stiu la cununia religioasa trebuie ca acolo sa am neaparat flori naturale sau pot sa am si buchet din flori artificiale?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 14:19 
Diva

Citat:

stii de ce zic artificiale? pt ca eu am umblat pe la magazine din acestea cu rochii de mireasa,si o vanzatoare mi-a zis ca la cununia civila nu merg artificiale ca la cate flori o sa primesc nu e nevoie mai ales ca primul buchet il primesc de la ginere. nu stiu la cununia religioasa trebuie ca acolo sa am neaparat flori naturale sau pot sa am si buchet din flori artificiale?

pana la urma ...depinde de ce vrei tu...daca tie iti plac artificiale....go on..fa-l din artificiale... si la civila asa e.. o sa ai un buchet de la ginere ...si restul le vei primi dupa ce zici da....de la cei de fata!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 14:22 
Diva

Citat:

pana la urma ...depinde de ce vrei tu...daca tie iti plac artificiale....go on..fa-l din artificiale... si la civila asa e.. o sa ai un buchet de la ginere ...si restul le vei primi dupa ce zici da....de la cei de fata!!

da ,ai dreptate ca pana la urma o sa fie vara si nu prea se potriveste sa am buchet din flori artificiale. cat mai costa un buchet din flori naturale? stiti cumva?(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 14:24 
Diva

Citat:

da ,ai dreptate ca pana la urma o sa fie vara si nu prea se potriveste sa am buchet din flori artificiale. cat mai costa un buchet din flori naturale? stiti cumva?(X)

pai ...fii atenta...la vara am auzit ca firul de trandafir poate ajunge si la 20 000 bucata...so...n trandafiri * 20.000 buc = vezi tu....cam 1000 000, cred ca te va duce!%%-:flower::flower::flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 15:52 
Diva

asa e sa stiti sunt frumoase dar daca va fi cum zice Gina atunci ati da 1000.000 sa zicem daca nu mai mult pt un buchet? eu una nu prea as da. sa vedem ce sa facem.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mar 2006, 15:57 
Senior

Daca nunta e vara, poate chiar spre toamna ar fi intr-adevar pacat sa nu luatzi flori naturale. Iar pentru trandafiri parfumatzi, de ce nu incercatzi in piatza, la femei care-si cultiva trandafirii in gradina ?!
Eu din piatza mi i-am luat, vorbisem cu femeia dinainte sa-mi tzina vreo 50 de trandafiri galbeni si in dimineatza nuntii am mers si i-am luat. Se cunostea ca erau crescuti in gradina pt. ca erau mai parfumatzi si mai delicatzi decat cei masivi din sere. In plus, am iesit super ieftin cu ei :ok:
Incercatzi prin pietze, pe la oamenii care au in general flori de gradina... trebuie sa aiba si trandafiri sau alte cele (crini, cale, etc):flowers:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 246 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]