Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 00:38

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 250 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: gravari pe verighete
MesajScris: 02 Mar 2006, 21:04 
Diva

Citat:

Prietenele mele ma tot bat la cap sa o aduc la Bucuresti, da cred ca n-as mai da-o jos de pe mine:)
Si la fel si cu verighetele. Eu nu vreau sa le port de-acum. Am stat fara pana acum, o sa mai pot si pana la toamna:rocker:

exact la asta ma gandeam eu ...daca le luam..pot sa o port?? Dar...am stat si am reflectat mai bine..si am zis nu !! Si-asa o s-o am pe mana toata viata ..sa ma mai bucur de astea 6 luni fara!!:D:DB)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Mar 2006, 19:59 
Diva

Citat:

Eu am zis ca din momentul in care am semnat si ne-a pus parintele pirostriile pe cap, sa purtam si verighetele si sa ne simtim cu adevarat casatoriti, ca pana acum si asa am facut treaba doar pe jumate:D, daca mai si purtam verighetele 6 luni inainte de nunta....nu se mai intelege nimic.....:)

se bulverseaza tot...sentimente ..obiceiuri..traditii...vax..:-`:gun::-`:gun:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Mar 2006, 20:37 
Diva

Citat:

exact la asta ma gandeam eu ...daca le luam..pot sa o port?? Dar...am stat si am reflectat mai bine..si am zis nu !! Si-asa o s-o am pe mana toata viata ..sa ma mai bucur de astea 6 luni fara!!:D:DB)

pai gandeste-te ca, daca ai luat rochia de mireasa, o porti pana la nunta? :p asa si cu verighetele, le porti incepand de atunci... o viata intreaga :D :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Mar 2006, 20:21 
Diva

Citat:

Eu am zis mai sus, undeva: si asa le-am facut pe toate dinspre coada spre cap:D, macar p-asta s-o facem cum trebuie.

Verighetele nu le purtam pana la nunta!!!!:mellow::mellow::mellow:

Parca vad ca de maine sunt cu ea pe deget:~*
Am glumit. Eu o sa rezist;);)

ne-au adus verighetele!!!!!!! (X) (X) (X) (X) in sfarsit, ca aveam emotii!!! si inca imi plac :p
daca vreti sa le vedeti, le-am pus la instrumente, cred ca inca sunt in curs de aprobare... sunt foarte simple, doar ca sunt patrate... si lucesc asa frumos! :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mar 2006, 12:42 
Diva

Citat:

ne-au adus verighetele!!!!!!! (X) (X) (X) (X) in sfarsit, ca aveam emotii!!! si inca imi plac :p
daca vreti sa le vedeti, le-am pus la instrumente, cred ca inca sunt in curs de aprobare... sunt foarte simple, doar ca sunt patrate... si lucesc asa frumos! :love:

da..le-am vazut si eu ...sunt super!(X);););):~*:love::cool::lips: bravo!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mar 2006, 16:56 
Diva

Citat:

da..le-am vazut si eu ...sunt super!(X);););):~*:love::cool::lips: bravo!!

multumesc frumos, ma bucur ca-ti plac si tie, ca eu sunt innebunita dupa ele (X)
faza mai tare a fost cu prietenul meu, care ieri a purtat-o toata ziua prin casa (cica sa se obisnuiasca cu inel pe deget:-`). si e tare fericit ca sunt f simple si comode; cred ca se temea, saracu', sa nu-l pun sqa poarte cine stie ce model incarcat, feminin... :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mar 2006, 17:52 
Diva

felicitari gina pt verighete ma duc si eu acuma sa le vad,inca o data felicitari. si la voi toate fetele de pe forum la multi ani,fericire si implinirea tutror dorintelor si sa aveti o nunta ca-n povesti!:lol:
vroiam sa va intreb ,verighetele la cununia civila trebuie sa le luam si pe ce deget le va pune preotul in biserica ?(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mar 2006, 18:59 
Diva

Citat:
felicitari gina pt verighete ma duc si eu acuma sa le vad,inca o data felicitari. si la voi toate fetele de pe forum la multi ani,fericire si implinirea tutror dorintelor si sa aveti o nunta ca-n povesti!:lol:
vroiam sa va intreb ,verighetele la cununia civila trebuie sa le luam si pe ce deget le va pune preotul in biserica ?(X)

nu stiu daca la civila vei avea nevoie de verighete...mai degraba la religioasa el joaca un rol important!!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 250 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]