Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 10:32

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 284 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: ce faceti pentru a fi cat mai frumoase atunci?
MesajScris: 06 Mar 2006, 20:41 
Diva

Citat:

Nu te mai plange ca nemultumitului i se ia darul. La cat esti de slaba normal ar fi fost sa-i ai si mai mici. Tu esti super nororcoasa. Si slaba si tatoasa:~*:wok:

mercic ..ma-i facut sa rad..esti :cool::lips::lips::lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mar 2006, 09:18 
Diva

Ma bag si eu in seama un pic...pt celulita din experienta mea proprie, sauna ajuta f mult pt ca prin transpiratie se distrug tesuturile de grasime de sub piele care cauzeaza celulita. Si in timp ce stai in sauna sa masezi partile cu celulita. Asta pe langa sport...ca totusi e grasime si asta...sper sa va ajute, eu incep sa scap de ea incetul cu incetul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Mar 2006, 21:22 
Diva

Citat:
Ma bag si eu in seama un pic...pt celulita din experienta mea proprie, sauna ajuta f mult pt ca prin transpiratie se distrug tesuturile de grasime de sub piele care cauzeaza celulita. Si in timp ce stai in sauna sa masezi partile cu celulita. Asta pe langa sport...ca totusi e grasime si asta...sper sa va ajute, eu incep sa scap de ea incetul cu incetul.

chiar voiam sa intreb ....pana la urma care e cel mai bun tratament impotriva monstrului celulitic????(?)(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 12:49 
Senior

Citat:

chiar voiam sa intreb ....pana la urma care e cel mai bun tratament impotriva monstrului celulitic????(?)(?)

gimnastica, masaj, sauna, un regim de viata echilibrat, fara cafea si tutun, fara dulciuri in exces ... dar toate impreuna, ca separat nu dau rezultate (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 13:13 
Diva

Citat:

Eu mi-am facut singura masaj cu o crema de la Avon si a dat rezultate. Da dupa ce m-am plictisit a aparut la loc:-`

nasol...:(:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 13:32 
Diva

Citat:

Da... Sunt cam lenesa. De-asta o sa incerc acum cu impachetari de-alea. Sunt placute, nu trebuie sa ma chinui eu acasa si poate rezulatele sunt mai de durata. Oricum, daca imi place o sa ma duc regulat:wok: Decat la sala...

Eu vreo 5 zile am avut acum niste probleme uriase cu apetitul...pur si simplu nu puteam manca nimik...acum iau vitamine...si mi-a revenit pofta de mancare!! Cred ca am dat 2 kg. jos..asa cat ai bate din palme!!:((:((:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 13:43 
Diva

Citat:

Fata tu esti nebuna!!!!!!!Cred ca de-aia esti asa de slaba!!!De unde naiba ai dat jos 2 kg? De pe coate(?)

eh....de pe picioare si fund....oscilez intre 45 si 47 uneori 48 de kg...niciodata mai mult!:((:((si totul e legat de sistemul digestiv...poate ca daca m-oi indopa cu vitamine(c=asa a zis doctorul) ..o sa ma mai ingras...am 3 feluri diferite:calciu efervescent, vitamina C, vitamax si glutamag...sper sa iasa ceva!!:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 13:44 
Diva

Citat:

Eu vreo 5 zile am avut acum niste probleme uriase cu apetitul...pur si simplu nu puteam manca nimik...acum iau vitamine...si mi-a revenit pofta de mancare!! Cred ca am dat 2 kg. jos..asa cat ai bate din palme!!:((:((:((

mai, gina, chiar esti rautacioasa :p ... noi ne chinuim sa mai dam jos si tu... :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 13:46 
Diva

Citat:

mai, gina, chiar esti rautacioasa :p ... noi ne chinuim sa mai dam jos si tu... :D

:):D:p:D:p:( daca as vrea sa dau jos nu cred ca as reusi....uneori as vrea sa fiu grasa..dar nu am ce sa fac..asa sunt eu facuta...anemica...vai de :back:meu...credeam ca pic din picioare!!:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 13:48 
Diva

Citat:

Da, astea o sa aiba efect. Da ai incercat s mergi si la nutritionist? Ca nu e suficient sa mananci mult. Trebuie sa-ti spuna cineva ce si cum sa mananci.
Incearca! O sa vezi ca n-o sa-ti para rau:ok:

pai nu mananc mult...pe langa ciuguleala obisnuita ..completez " meniul" cu vitaminele astea...sa ma tina in viata!!:D:D:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 13:59 
Veteran

fetelor, io m-am bagat intr-un abonament - impachetari + sauna + masaj anticelulitic + electro..
pana acum am facut impachetari, bagat la saunasi masajul - care ...doare fratilor, al naibii de tare...pacatele mele..
fir-ar sa fie ea de cola...nu credeam sa doara atat de tare mostru' asta celulitic....dar, e bine ca nu m-am invinetit...stiu fete care "au patit-o"..si nu e bine, cica..
ati mai facut vreuna astfel de tratamente??
cu toata suferinta mea - cu toata "prajeala" de la sauna si chinul de la masaj - vreau sa va spun ca dupa, am o senzatie tare misto..parca-s fulg O:):~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 14:12 
Diva

Citat:
fetelor, io m-am bagat intr-un abonament - impachetari + sauna + masaj anticelulitic + electro..
pana acum am facut impachetari, bagat la saunasi masajul - care ...doare fratilor, al naibii de tare...pacatele mele..
fir-ar sa fie ea de cola...nu credeam sa doara atat de tare mostru' asta celulitic....dar, e bine ca nu m-am invinetit...stiu fete care "au patit-o"..si nu e bine, cica..
ati mai facut vreuna astfel de tratamente??
cu toata suferinta mea - cu toata "prajeala" de la sauna si chinul de la masaj - vreau sa va spun ca dupa, am o senzatie tare misto..parca-s fulg O:):~*

cel putin ...se vede vreo schimbare??i mean ...fizic....palpabil...(?)(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 14:28 
Veteran

Citat:
cel putin ...se vede vreo schimbare??i mean ...fizic....palpabil...(?)(?)

eh, stai ca abia sunt la a doua sedinta :D - da' maseauza...cia..hai ca incepe...ce-o incepe..nu stiu...da' zic si io ca ea are okiu' format...ca sa nu cad in extrema ailalata si sa zic ca face misto de mine (X)
..intreaba-ma pe la a 10 sedinta :-`
sincer...parca incepe sa se intareasca carnissa....sau o fi efectu' optic??:p:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 14:35 
Diva

Citat:
eh, stai ca abia sunt la a doua sedinta :D - da' maseauza...cia..hai ca incepe...ce-o incepe..nu stiu...da' zic si io ca ea are okiu' format...ca sa nu cad in extrema ailalata si sa zic ca face misto de mine (X)
..intreaba-ma pe la a 10 sedinta :-`
sincer...parca incepe sa se intareasca carnissa....sau o fi efectu' optic??:p:D

cred ca dai o caruta de bani pe chestiile astea...sper sa isi faca efectul si sa nu dai banii aiurea!!%%-:love:%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Mar 2006, 14:42 
Veteran

sa va zic si de mine.am 1,58m si 50 kg,toti imi zic pitic mic.Parca am eu ceva celulita,dar in fiecare seara am program de alergat in parca cu pantalonbasii anticelulita,apoi dupa ce imi fac baie imi dau cu o crema anticelulita,apoi crema de corp pentru tonificarea pielii...si sunt tare multumita.Aici in Italia nu am timp pentru a pleca la un centru de infrumusetare si nici nu-mi place ideea de a da o caruta de bani pentru asa ceva.Aici e foarte costisitor asa ceva.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 284 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]