Ultima vizită a fost: Acum este 08 Iul 2025, 15:13

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 109  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale V
MesajScris: 21 Ian 2010, 17:22 
Diva

lily scrie:
se spune ca dupa ce vei naste si vei tine minunea in brata o sa uiti prin ce ai trecut...mie mi-a fost la fel de rau dar dupa 3 luni si ceva mi-au trecut aceste stari...acum sunt ok...vad ca inca nu am avut parte de arsurii decat daca mananc anumite mancaruri...daca le evit ma simt super

ce super lily...sper din tot sufletul sa fie si la mine asa......sincer nu pot sa cred ca o tin 9 luni asa ca inebunesc......
uite tu mai ai putin si gata ai scapat :).....sper sa ai din tot sufletul o nastere cat mai usoara si un bb sanatos si cuminte

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2010, 17:24 
Diva

Ayrun scrie:
te inteleg! eu abia astept sa-mi treaca cm sa ne punem serios pe treaba si sper sa se intample cat mai repede :) :njump:

mie mi-au atras atentia gravida fiind , sa nu mai stau cu laptopul in brate/pe picioare :flowers:

serios? de ce? hai ca ma sperii.....ce se poate intampla?
anca iti doresc multa bafta si a2a sarcina sa fie mult mai usoara ca prima

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2010, 17:26 
Diva

elyt1000 scrie:

pastilele sunt contra gretei mai mult......varsaturi inca mai am.....mai ales cand simt vreun miros mai puternic,ragnesc ca o maimuta(sa ramanem in subiect) :nlol: ....am aruncat tot din wc,sa numai simt nici un miros cand merg la toaleta sau cand este nevoie sa ma cert cu el.....dar mergem inainte......sper sa fie bine intr-un final.....mi-am disperat si sotul cu starea mea de bine......pana si el a ajuns sa zica ca e unicul copil :nlol:

nici eu nu inteleg de ce vomiti daca nu mai ai greturi...ce pastile sunt alea, Ely?
Bamba...bine ai revenit! :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2010, 17:29 
Diva

lily scrie:
se spune ca dupa ce vei naste si vei tine minunea in brata o sa uiti prin ce ai trecut...mie mi-a fost la fel de rau dar dupa 3 luni si ceva mi-au trecut aceste stari...acum sunt ok...vad ca inca nu am avut parte de arsurii decat daca mananc anumite mancaruri...daca le evit ma simt super

pai esti exact in perioada in care majoritatea gravidelor se simt minunat.Sper sa te tina asa pana nasti :~* :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2010, 17:32 
Diva

elyt1000 scrie:

ce super lily...sper din tot sufletul sa fie si la mine asa......sincer nu pot sa cred ca o tin 9 luni asa ca inebunesc......
uite tu mai ai putin si gata ai scapat :).....sper sa ai din tot sufletul o nastere cat mai usoara si un bb sanatos si cuminte

nu o sa fie 9 luni asa, stai linistita :lol:
Ely, si eu stiu ca nu e bine sa tii laptopul in brate.Eu il tineam langa mine pe pat sau pe scaun.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2010, 17:32 
Diva

laura_sandu scrie:
nici eu nu inteleg de ce vomiti daca nu mai ai greturi...ce pastile sunt alea, Ely?
Bamba...bine ai revenit! :-*

ce legatura are greata cu varsaturile? nu ai varsat niciodata fara a avea greata? la mine se intampla,nu am greata,dar vars.....uite de ex.aseara am mancat mancare chinezeasca(pe care o ador),nu aveam absolut nimic....la 5 min am varsat toata mancarea.....nu am putut nici eu sa-mi explic cum a fost posibil si de la ce?
pastilele mele se numesc: EMESAFENE

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2010, 17:34 
Diva

laura_sandu scrie:

nu o sa fie 9 luni asa, stai linistita :lol:
Ely, si eu stiu ca nu e bine sa tii laptopul in brate.Eu il tineam langa mine pe pat sau pe scaun.

doamne ajuta sa nu fiu asa.........l-am pus pe scaun laptopul....chiar nu am stiut....oricum mersic ptr sfat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2010, 17:34 
Moderator Ghidul Miresei

Va doresc o dupa-amiaza si o seara placuta! Eu o sa dispar din peisaj, am putin de lucru :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2010, 17:35 
Diva

elyt1000 scrie:
ce legatura are greata cu varsaturile? nu ai varsat niciodata fara a avea greata? la mine se intampla,nu am greata,dar vars.....uite de ex.aseara am mancat mancare chinezeasca(pe care o ador),nu aveam absolut nimic....la 5 min am varsat toata mancarea.....nu am putut nici eu sa-mi explic cum a fost posibil si de la ce?
pastilele mele se numesc: EMESAFENE

eu sincer cand vomit ma simt si rau, mi-e si greata.Nu spun ca asa tb sa fie.Asa e la mine.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2010, 17:36 
Diva

carlita scrie:
Va doresc o dupa-amiaza si o seara placuta! Eu o sa dispar din peisaj, am putin de lucru :hap_w:

si eu plec la plimbare si apoi ma duc la un coafat..... :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2010, 17:38 
Diva

laura_sandu scrie:
eu sincer cand vomit ma simt si rau, mi-e si greata.Nu spun ca asa tb sa fie.Asa e la mine.....

de simtit ,ma simt si eu rau....iti dai seama ca sunt ca o leguma.....nici nu stiu ce sa mai mananc.....mai degraba vreau sa spun ca nici nu -mi mai vine sa bag ceva in gura,imi este si frica,pe cuvant

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2010, 17:53 
Diva

vai de mine elly....nashpa ca te simti asa rau sper sa iti treaca repede....o sa vina si vremea cand o sa te simti bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2010, 18:10 
Diva

laura_sandu scrie:
pai esti exact in perioada in care majoritatea gravidelor se simt minunat.Sper sa te tina asa pana nasti :~* :-*

pai si exista riscul sa imi apara acele arsurii sau sa-mi fie rau mai tarziu? acum de cand sunt acasa si stau mai mult in pat nici nu mai am durerile acelea de spate pe care le aveam inainte...sper din tot sufletul sa am o nastere usoara si un copil sanatos si cuminte...dr a zis ca o sa am un travaliu foarte scurt dar o sa vedem ce va fi pana la sfarsit

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2010, 19:19 
Diva

lily scrie:
pai si exista riscul sa imi apara acele arsurii sau sa-mi fie rau mai tarziu? acum de cand sunt acasa si stau mai mult in pat nici nu mai am durerile acelea de spate pe care le aveam inainte...sper din tot sufletul sa am o nastere usoara si un copil sanatos si cuminte...dr a zis ca o sa am un travaliu foarte scurt dar o sa vedem ce va fi pana la sfarsit

nu ma pot abtine. de ce scrii "arsurii"? in propozitia ta ar tb sa fie cu un sg i. nu? :)

si pt un msj de mai sus, nu mai stiu cine e autoarea. "sa stii" se scrie cu doi "i". la fel si "nu stii"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2010, 19:35 
Diva

lily scrie:

de unde stie doctorul ca o sa ai travaliu scurt?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2010, 20:10 
Diva

laura_sandu scrie:
de unde stie doctorul ca o sa ai travaliu scurt?

pt ca am uterul scurtat, iar bebelina are capul mult prea jos

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2010, 21:11 
Diva

buna seara fetelor. v-am citit sa ma actualizez. Ely, imi pare rau ca ti-e rau..poate ar trebui sa nu mai mananci mancaruri sofisticate, sa le zic asa..(cu multe mirodenii...pentru ca de obicei astea cam fac rau si unui ficat ok, d-apoi unul mai obosit si incercat de sarcina).
Adina, ai putea sa-i faci lui Marius cadou un calendar cu poze cu Nicholas. eu asta am primit cadou de ziua mea de la Andrei. si am mai primit si un voucher de masaj si spa. nu e o idee rea deloc, vorba lui Clarut.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2010, 22:05 
Diva

app de flacara violet ... :lol:
http://www.libertatea.ro/stire/balada-m ... 72989.html

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 00:49 
Diva

lily scrie:
pt ca am uterul scurtat, iar bebelina are capul mult prea jos

am inteles.....sper din tot sufletul sa iti fie asa, desi sincer nu am mai auzit.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Ian 2010, 09:45 
Diva

buna dimi fetele !

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2179 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 109  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]