Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 23:51

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208 ... 261  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: buna dimineata
MesajScris: 13 Oct 2008, 23:02 
Diva

Citat:

unde o sa stati?

intr-o garsoniera in west side mahattan:D sunt asa nerabdatoare!!!:neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2008, 23:03 
Diva

Citat:
apropos de pb la nunti:) ce ziceti de asta? http://www.youtube.com/watch?v=KxSO1mdwI7w

tare rau :)))))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2008, 23:05 
Diva

Citat:

e lasa ca nu mai ai mult, o sa treaca repede
cand ai dpn-ul?

de la ce vine dpn?:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2008, 23:10 
Diva

Citat:
si ele isi aniverseaza tot 2 ani de casnicie...sper ca nu ma insel

eheee, acum am dat de mesajele voastre sapt trecuta cred ca am sarit pagina aceea!

Ramo ti-ai amintit bine, multumin frumos.

Multumim Laura si multe fericire si voua!:-*:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2008, 23:14 
Diva

Citat:

Nu ma pricep eu foarte bine la asta si sper sa nu gresesc, dpn=data probabila a nasterii:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2008, 23:24 
Diva

Citat:

aham. pai s-ar putea sa tb sa mai astepti putin. m-am uitat pe imdb la release date si pare destul de nou.
ah, mai vreau sa vad unul. se numeste the women. cred ca e d-asta usurel, ca de fete...dupa cum ii spune si titlul:D

L-am luat si eu (the women) sper sa il vad in seara asta. Ma chinui sa iau si blindness, dar se ia fff greu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2008, 23:56 
Diva

Citat:

-5 si -5.5 miopie cu astigmatism si inca ceva cu tensiunea in ochi. doctorul a zis ca e prea riscant pt mine naturala. si si mama lui cristi din cauza asta a avut mari probleme- nu i-a zis nimeni de riscuri si de atunci a avut mai multe operatii la ochi, cu unul abia vede.

si cred ca pt bebele meu e important sa aiba mama sanatoasa.

e bine ca tu poti naturala - e clar ca e mai bine asa daca nu exista riscuri. sa ai o nastere usoara. o colega a nascut acum 3 saptamani in 3 ore si jumatate - primul copil. si abia a durut-o - mai mult in timpul travaliului. dar si bebele a fost mai micut - aproape 3 kg.

da inteleg ce zici, la mine bebeul acum o sapt avea in jur de 3.700kg si mi-a spus ca e cam marisor si ca vom vedea in timpul travaliului cum vor decurge lucrurile si daca va fi nevoie de cezariana, iar de atunci nu mai am somn noaptea, mi-e frica de cezariana, dar la fel zic si eu, daca va fi nevoie asta e, o facem

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2008, 23:59 
Diva

Citat:
poate ai noroc si intri pe legea asta noua cu 85% din venituri - sa speram ca se finalizeaza

ati cumparat tot ce va trebuie pt bebe?

habar nu am cand intra aceasta lege si nici nu m-am interesat sincer. ce e cu ea?

iar pt bebe , este absolut totul cumparat, doar il asteapta sa vina acasa:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Oct 2008, 00:00 
Diva

Citat:

da, are dreptate Simona , dpn=data probabila a nasterii:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Oct 2008, 00:45 
Diva

Citat:

da, are dreptate Simona , dpn=data probabila a nasterii:)

buna seara, fetelor!
bine ai revenit Cris! iti sta ff bine cu burtica!
am sa caut si eu filmele de care vb voi si sa vad cand imi fac si timp sa le vad.million dollar baby l-am vazut si mi-a placut fff mult...trist dar frumos.
mi-a mai placut ff mult unsaid, nootebook.iar la cinema am vazut 27 rochii ultima data

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Oct 2008, 00:49 
Diva

Ayrun, multa sanatate si nu iti mai fa ganduri rele...vei avea o nastere usoara si esential e sa fiti voi 2 bine si snanatosi dupa indiferent de nasterea care o vei avea...dar sa dea Domnul sa fie naturala si fara pr!
la fel imi doresc si eu (nastere naturala) cand va fi momentul chiar daca mi-e frica de mooor! (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Oct 2008, 01:20 
Diva

Citat:

buna seara, fetelor!
bine ai revenit Cris! iti sta ff bine cu burtica!
am sa caut si eu filmele de care vb voi si sa vad cand imi fac si timp sa le vad.million dollar baby l-am vazut si mi-a placut fff mult...trist dar frumos.
mi-a mai placut ff mult unsaid, nootebook.iar la cinema am vazut 27 rochii ultima data

Buna Rox,

Da, 27 rochii super frumos filmul, l-am vazut si eu!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Oct 2008, 03:55 
Diva

Citat:

da inteleg ce zici, la mine bebeul acum o sapt avea in jur de 3.700kg si mi-a spus ca e cam marisor si ca vom vedea in timpul travaliului cum vor decurge lucrurile si daca va fi nevoie de cezariana, iar de atunci nu mai am somn noaptea, mi-e frica de cezariana, dar la fel zic si eu, daca va fi nevoie asta e, o facem

Nu are de ce sa iti fie frica de cezariana...eu am avut, m-am recuperat repede (la 3 sapt deja incepusem sa lucrez) si pt a doua sarcina cred ca tot pt asta o sa optez...taietura e ffff mica si este sub nivelul bikinilor asa ca nu te-ar deranja deloc...

pt a doua sarcina, doctorul mi-a spus ca trebuie sa astept minim un an...18 luni ar fi ideal...vecina mea acum e insarcinata iar, fetita lor are 15 luni...si ea vrea inca sa mearga pe nastere naturala acum la al doilea :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Oct 2008, 05:58 
Diva

Citat:

intr-o garsoniera in west side mahattan:D sunt asa nerabdatoare!!!:neyes:

super :)) unde ai gasit-o? nu m-am gandit niciodata sa inchiriez apartament in new york...totdeauna am stat la hotel...drept ii ca nu am stat mai mult de 2 nopti niciodata :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Oct 2008, 12:40 
Veteran

Citat:

Nu are de ce sa iti fie frica de cezariana...eu am avut, m-am recuperat repede (la 3 sapt deja incepusem sa lucrez) si pt a doua sarcina cred ca tot pt asta o sa optez...taietura e ffff mica si este sub nivelul bikinilor asa ca nu te-ar deranja deloc...

pt a doua sarcina, doctorul mi-a spus ca trebuie sa astept minim un an...18 luni ar fi ideal...vecina mea acum e insarcinata iar, fetita lor are 15 luni...si ea vrea inca sa mearga pe nastere naturala acum la al doilea :)

Subscriu si eu.Eu am taietura verticala(bebe a fost bolnavioara si a fost ffff mare)si se spune ca e mult mai grea si dureroasa.Pai mai usor decat atat la cezariana nu imi pot imagina,ca a 3-a zi am stat in curte la cafea si tigara cu iubi de la 3 pana la 10 noaptea.....am cam suferit in noaptea aia dar nu atat de rau incat sa iau vreun calmant.Ziua in care am facut cezariana a fost cea mai frumoasa zi.Am facut rahie si e tare de tot ce se simte cand umbla prin tine:rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Oct 2008, 12:42 
Veteran

Nu mai e nimeni miresica de Bucuresti sa treaca pe la zonal?Sunt singura acolo?Si la copii e activitate foarte low.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Oct 2008, 12:48 
Diva

adina, bamba - multumesc de incurajari

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Oct 2008, 12:53 
Diva

Citat:

hmm....ciudat si cu nasterea asta.chiar zilele acestea vorbeam cu 2 prietene care au nascut de curand.ambele natural.si spuneau ca al doilea copil vor sa il nasca clar prin cezariana.si ca le pare rau ca nu au nascut si prima oara tot prin cezariana.
eu nu fug de cezariana.cel putin acum, in necunostinta de cauza este varianta pe care o iau serios in calcul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Oct 2008, 13:21 
Veteran

Citat:

am auzit si eu ca e tare bun.
mai vroiam sa ma ui la ceva in perioada asta.ati vazut prison brake?ma tot rog de fratele meu sa imi aduca seria 2,3 si 4, pt ca am vazut doar seria 1.si asta de un an cred.si inca nu am reusit sa il vad.tin minte ca atunci cand am vazut prima serie ma culcam la 4,5 dimineata , asa mult mi-a placut.

super serialul prison break, am vazut toate seriile, mai putin asta ultima

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Oct 2008, 13:22 
Veteran

Citat:

ayrun, chiar vroiam sa intreb de tine.
hmm...nu e prea nerabdator sa fac ochisori baietelul asta al tau.

parca stie ce este pe afara si poate din cauza asta nu prea vrea sa iasa

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 5215 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208 ... 261  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]