Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 22:16

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 28 Iul 2010, 14:32 
Diva

corina1 scrie:
no bine,dar ce ti se pare asa schimbat?fetele tot alea sunt(cu cateva in plus)..intradevar,poze nu se prea pun la galerie..multe le pun in picasa,se comenteaza acolo si gata..dupa mine sunt putine fete noi care sunt preocupate de ce tine de nunta..si ma gandeam dupa ce se casatoresc si fetele de iulie,nu prea mai sunt fete care stau pe forum(din fetele noi).
erau certurile dintre fetele noi si laura..care acum lipsesc.mai destindea atmosfera. :nlol:

cum ce mi se pare schimbat? si cum fetele sunt tot alea? fetele nu mai sunt, iar tu nu te numarai printre ele , asa ca nu ai de unde sa stii despre ce vorbesc, ce legatura are picassa cu galeria ? nu inteleg, pune tu poze in picassa si comenteaza, eu vreau sa comentez la galerie, ai ceva impotriva?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 14:36 
Diva

amely85 scrie:
sa calmat laura ia luat locul ayrun :lol:
acum sincer nu vi se pare ciudat ca din cele cu vechime pe aici au ramas doar cateva, nici una nu e sa zicem mai noua in grupul vostru :blink:
asta pt ca cele care intra mai "noi" cum zic ceva sunt luate la misto, ba de sus, ba li se fac obs din orice :-`
oricum sunt convinsa ca daca nu erati atat de acide poate mai era ceva activitate pe forumul asta, ba chiar sunt curioasa ce se va intampla dupa ce vor termina fetele de iulie cu nuntile, cate dintre ele vor mai intra, de ce sa nu recunosc eu personal cred ca ele au adus un suflu nou pe forum :roll:

mai intai ia gramatica limbii romane, pana acum n-am deschis gura , dar de acum o deschid, nu ma mai abtin.

apoi, in ce fel i-am luat locul Laurei? fii mai explicita ce te deranjeaza? ca nu-mi convine mie in ce hal a ajuns site-ul? asta e problema ta? sau ca tie ti se pare normal ca o femeie sa nu-si cunoasca corpul, mai ales una care vrea copii sau urmeaza sa-i faca? tine de cultura generala, dar poate voi credeati ca o sarcina tine 9 saptamani, asa ca la pisici

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 14:39 
Diva

si da, imi lipsesc discutiile vechi de odata, de viata reala! dar poate unora nu va pasa pt ca traiti intr-un balon al vostru

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 14:42 
Diva

Ayrun scrie:

cum ce mi se pare schimbat? si cum fetele sunt tot alea? fetele nu mai sunt, iar tu nu te numarai printre ele , asa ca nu ai de unde sa stii despre ce vorbesc, ce legatura are picassa cu galeria ? nu inteleg, pune tu poze in picassa si comenteaza, eu vreau sa comentez la galerie, ai ceva impotriva?

din partea mea poti sa comentezi unde vrei.si chiar nu inteleg ce esti asa iritata?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 14:45 
Diva

corina1 scrie:
din partea mea poti sa comentezi unde vrei.si chiar nu inteleg ce esti asa iritata?

pai iritata nu sunt cu siguranta, dar cand nu stii despre ce e vb si nu ai inteles, mai bine nu vb. ok?

ce inseamna "se comenteaza acolo si gata?" comenteaza tu acolo

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 14:46 
Diva

adevarul, ayrun, e ca aici suntem la ore de gramatica si tu esti profesoara :eek:
cat despre ca i-ai luat locul laurei stii si tu prea bine la ce ma refer, ca esti f acida, da ma rog e fix problema ta si nu a mea :-`
cat despre cunostinte generale nu cred ca le cunosti tu pe toate fetele de aici si stii ce le poate capul, corina a spus clar ca nu cunoaste toate aspectele legat de o sarcina nu ca ar fi atat de simpla sa nu cunoasca chiar nimic legat de subiectul asta
am impresia ca aici vreti toate sa pareti ceea ce nu sunteti, sunteti false pe ghid sunteti lugu lugu si in privat va barfiti intre voi de nu aveti aer :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 14:50 
Diva

amely85 scrie:
adevarul, ayrun, e ca aici suntem la ore de gramatica si tu esti profesoara :eek:
cat despre ca i-ai luat locul laurei stii si tu prea bine la ce ma refer, ca esti f acida, da ma rog e fix problema ta si nu a mea :-`
cat despre cunostinte generale nu cred ca le cunosti tu pe toate fetele de aici si stii ce le poate capul, corina a spus clar ca nu cunoaste toate aspectele legat de o sarcina nu ca ar fi atat de simpla sa nu cunoasca chiar nimic legat de subiectul asta
am impresia ca aici vreti toate sa pareti ceea ce nu sunteti, sunteti false pe ghid sunteti lugu lugu si in privat va barfiti intre voi de nu aveti aer :eek:

nicicum nu ma vad vreo profesoara, dar uneori intreci masura!

esti avocat? de unde stii tu cum si pe cine barfesc eu? cu ce tupeu vii si spui asta aici? adu dovezi draguta

daca sunt acida, exact e treaba mea, sunt acida cu cine vreau eu, iar legat de corina, mai citeste odata, era vb de cateva notiuni, nu de toate aspectele sarcinii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 14:52 
Diva

amely85 scrie:

pai sunt aici care se cred ca le stiu pe toate..bravo lor..bine ar fi sa fie asa.
ce sa faci daca noi suntem mai proaste. :really:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 14:55 
Diva

ce masura am intrecut eu??? de cate ori ai citit tu vreun comentariu de-al meu in care eram extrem de rautacioasa asa cum esti tu :blink:
de ce trebuie sa ma cenzurez eu ca sa aveti voi orgoliile intacte?? da recunosc ca asa este, va barfiti intre voi pe mess, pe oriunde altundeva si aici va cenzurati de nu se mai poate aveti impresia ca le stiti pe toate voi... stai linistita ca sunt mai realista de o mie de ori mai mult, nu traiesc intr-un balon, de ce sari ca arsa ca vai draga stiu eu pe cine barfesti tu??

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 14:55 
Diva

corina1 scrie:
pai sunt aici care se cred ca le stiu pe toate..bravo lor..bine ar fi sa fie asa.
ce sa faci daca noi suntem mai proaste. :really:

pai vezi, inca odata dati dovada ca nu intelegeti nimic, iar daca tu te consideri proasta, este strict problema ta, aici nu te-a facut nimeni proasta :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 14:59 
Diva

amely85 scrie:
ce masura am intrecut eu??? de cate ori ai citit tu vreun comentariu de-al meu in care eram extrem de rautacioasa asa cum esti tu :blink:
de ce trebuie sa ma cenzurez eu ca sa aveti voi orgoliile intacte?? da recunosc ca asa este, va barfiti intre voi pe mess, pe oriunde altundeva si aici va cenzurati de nu se mai poate aveti impresia ca le stiti pe toate voi... stai linistita ca sunt mai realista de o mie de ori mai mult, nu traiesc intr-un balon, de ce sari ca arsa ca vai draga stiu eu pe cine barfesti tu??

ma refeream la masura, privind gramatica :D

si sar pt ca nu ai niciun drept sa vii aici si sa acuzi fetele ca se barfesc, dovedeste

de unde stii tu cine cu cine barfeste pe cine pe mess? si mai ales eu, ca te-ai referit la mine

si inca ceva, rautacioasa eu dc? ca spun ce gandesc?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 15:01 
Diva

si am incheiat subiectul asta de rahat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 15:04 
Diva

Ayrun scrie:
pai vezi, inca odata dati dovada ca nu intelegeti nimic, iar daca tu te consideri proasta, este strict problema ta, aici nu te-a facut nimeni proasta :ok:

nu m-ai facut direct,dar asa s-a inteles..ca nu stiu nici macar atat..nu stiu ,pentru ca nu ma intereseaza..e vreo problema??

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 15:06 
Diva

subiect de rahat pt ca nu vedeti realitatea, aveti idee cate fete au renuntat pt ca voi pur si simplu le-ati facut in tot felul, oare chiar credeti ca voi sunteti perfecte si voi detineti dreptatea absoluta?
ayrun daca nu stiu gramatica e fix problema mea, vrei sa explici cu frumosul sa inteleg nu ma supar, nu e o rusine sa recunosti ca unele nu le stii, pe altele le-ai uitat si tot asa, dar de aici si pana la a sta tot timpul cu geana pe toate postarile si a aduce fel si fel de faze in atentia tuturor e cale lunga
sa iti mai zic si ceva, faptul ca ai 3 facult, ca stii gramatica, ca ai cunostinte generale din toate domeniile nu te face OM :really:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 15:07 
Diva

corina1 scrie:
nu m-ai facut direct,dar asa s-a inteles..ca nu stiu nici macar atat..nu stiu ,pentru ca nu ma intereseaza..e vreo problema??

draga mea nu te-a facut direct proasta, ci ti-a dat de inteles ca esti, asa cum stiu ele sa procedeze, mai bine ar spune direct si cu asta basta :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 15:08 
Diva

anca una e sa spui ce gandesti si alta e sa jignesti....asta faci tu de vreo 2 zile incoace....jignesti pe cine are curaj sa-ti raspunda la vreun mesaj.....inteleg ca esti gravida si eu sunt dar nu am fost in astea 34 saptamani niciodata asa de acida....nu stiu ce vrei sa dovedesti?...sunt sigura ca nu le stii chiar pe toate,mi se pare tare urat cum i-ai raspuns corinei vizavi de sarcina,nu se face asa ceva......exact cum au spus si fetele,nu ne cunoastem personal sa stim ce fel de persoane suntem cu adevarat si atunci hai sa spunem toate ce gandim si sa ne jignim ca la usa cortului....mai lipseste sa folosim cuvinte urate si gata am dat viata ghidului.....
cat despre gramatica limbii romane sunt sigura ca nici tu nu o cunosti in intregime iar daca e asa bravo tie.....sunt de acord sa ne corectam cate un cuvant scris de prea multe ori gresit,dar sa stam si la fiecare virgula sa ne corectam e prea de tot.......in plus nu spune nimeni sa te abtii de la comentarii dar fa-le mai diplomat......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 15:10 
Diva

amely85 scrie:
subiect de rahat pt ca nu vedeti realitatea, aveti idee cate fete au renuntat pt ca voi pur si simplu le-ati facut in tot felul, oare chiar credeti ca voi sunteti perfecte si voi detineti dreptatea absoluta?
ayrun daca nu stiu gramatica e fix problema mea, vrei sa explici cu frumosul sa inteleg nu ma supar, nu e o rusine sa recunosti ca unele nu le stii, pe altele le-ai uitat si tot asa, dar de aici si pana la a sta tot timpul cu geana pe toate postarile si a aduce fel si fel de faze in atentia tuturor e cale lunga
sa iti mai zic si ceva, faptul ca ai 3 facult, ca stii gramatica, ca ai cunostinte generale din toate domeniile nu te face OM :really:

draga mea, nu faci decat sa dai dovada ca esti complexata de niste lucruri.
niciodata n-am urlat pe aici ca eu le stiu pe toate si ca sunt cea mai desteapta, , iar faptul ca am 3 facultati, da dovada ca am creier,
mai stii poate sunt pisica

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 15:12 
Diva

elyt1000 scrie:
anca una e sa spui ce gandesti si alta e sa jignesti....asta faci tu de vreo 2 zile incoace....jignesti pe cine are curaj sa-ti raspunda la vreun mesaj.....inteleg ca esti gravida si eu sunt dar nu am fost in astea 34 saptamani niciodata asa de acida....nu stiu ce vrei sa dovedesti?...sunt sigura ca nu le stii chiar pe toate,mi se pare tare urat cum i-ai raspuns corinei vizavi de sarcina,nu se face asa ceva......exact cum au spus si fetele,nu ne cunoastem personal sa stim ce fel de persoane suntem cu adevarat si atunci hai sa spunem toate ce gandim si sa ne jignim ca la usa cortului....mai lipseste sa folosim cuvinte urate si gata am dat viata ghidului.....
cat despre gramatica limbii romane sunt sigura ca nici tu nu o cunosti in intregime iar daca e asa bravo tie.....sunt de acord sa ne corectam cate un cuvant scris de prea multe ori gresit,dar sa stam si la fiecare virgula sa ne corectam e prea de tot.......in plus nu spune nimeni sa te abtii de la comentarii dar fa-le mai diplomat......

care e jignirea? vreau sa vad

puteti sa sariti toate, nu ma intereseaza, de acum am sa spun direct ce gandesc si cu asta basta

eu vreau sa vad jignirea, unde e?

arata-mi mesajele alea de 2 zile si daca sunt gravi nu are nicio legatura si nici nu ma intereseaza ca ai fost tu sau nu acida

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 15:16 
Diva

elyt1000 scrie:

si te rog, lasa-ma!!! nu am nevoie de intermediari si nici sa aud ca te-au apucat nasterile din cauza mea, atata taimp cat subiectul nu te priveste, nu este treaba ta !!

si gata !!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 15:17 
Diva

foarte bine poti sa faci si 10, ti-am zis nu e problemea mea, complexata nu am de ce sa fiu, te rog nu mai deduce tu cu mintea ta despre calitatile si defectele fetelor de pe aici, promit cand voi avea anumite complexe sa vin si sa imi descarc frustrarile aici, asa cum fac cateva dintre voi :\

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]