Citat:
am fost si eu (abia) azi sa vb la biserica si...stupoare! m-a luat femeia aia de la lumanari cu faze de genul "logodna aia stiti ce inseamna???? o binecuvantare, atata tot! aia inseamna ca va veti casatori! atat! dar dvs stiti ce faceti acum? preacurviti!!! asta e preacurvire!!! mai uitati-va la telenovele! n-ati vazut ce inseamna logodna? sa-i dea inelul si atat!nici nu ma exista asa ceva, preotul nu mai face logodna si n-o ia in seama!" ufff m-am intors super nervoasa... eu am vrut doar sa stiu daca au liber cand am eu nevoie si cu cat timp inainte sa mergem sa ne impartasim ... si i-am zis ca noi avem facuta logodna...ca sa-mi spuna cam cat va dura slujba, sa stiu daca se tine cont, ca asa auzisem... si ea m-a intrebat "doar nu traiti impreuna, nu?!" si a inceput! :zoombie::wacko::rolleyes: hello! wake up! suntem in sec XXI! sa se duca la alea de pe centura sa le tina morala! grrrr i-am zis eu raspicat ca preotul ne-a pus verighetele pe degete si le purtam si suntem casatoriti civil de doi ani si n-am stiut ca aceasta logodna nu exista si nu este luata in considerare, asa cum mi-a zis ea.
auzi fata?? tu te uiti in gura aleia?? Ai dat peste o baba cu gura spurcata...care cine stie ce cur*a a fost la viata ei...si care acu la batranete s-a pocait si tine morala la oamenii normali! Hai sa fim seriosi si sa le ia draq pe toate cotoharlele care isi dau cu parerea si baga bete in roate! C-acu mi-aduc si io aminte de scarbele de la ghiseele politiei si incep sa le spurc!!:D:D:D:D