Ultima vizită a fost: Acum este 07 Iul 2025, 22:37

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 435 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: salutare!
MesajScris: 12 Sep 2006, 13:20 
Diva

Citat:
am fost si eu (abia) azi sa vb la biserica si...stupoare! m-a luat femeia aia de la lumanari cu faze de genul "logodna aia stiti ce inseamna???? o binecuvantare, atata tot! aia inseamna ca va veti casatori! atat! dar dvs stiti ce faceti acum? preacurviti!!! asta e preacurvire!!! mai uitati-va la telenovele! n-ati vazut ce inseamna logodna? sa-i dea inelul si atat!nici nu ma exista asa ceva, preotul nu mai face logodna si n-o ia in seama!" ufff m-am intors super nervoasa... eu am vrut doar sa stiu daca au liber cand am eu nevoie si cu cat timp inainte sa mergem sa ne impartasim ... si i-am zis ca noi avem facuta logodna...ca sa-mi spuna cam cat va dura slujba, sa stiu daca se tine cont, ca asa auzisem... si ea m-a intrebat "doar nu traiti impreuna, nu?!" si a inceput! :zoombie::wacko::rolleyes: hello! wake up! suntem in sec XXI! sa se duca la alea de pe centura sa le tina morala! grrrr i-am zis eu raspicat ca preotul ne-a pus verighetele pe degete si le purtam si suntem casatoriti civil de doi ani si n-am stiut ca aceasta logodna nu exista si nu este luata in considerare, asa cum mi-a zis ea.

auzi fata?? tu te uiti in gura aleia?? Ai dat peste o baba cu gura spurcata...care cine stie ce cur*a a fost la viata ei...si care acu la batranete s-a pocait si tine morala la oamenii normali! Hai sa fim seriosi si sa le ia draq pe toate cotoharlele care isi dau cu parerea si baga bete in roate! C-acu mi-aduc si io aminte de scarbele de la ghiseele politiei si incep sa le spurc!!:D:D:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Sep 2006, 17:29 
Diva

Citat:
eu cand am fost sa stabilim data si ora pt biserica ,parintele ne-a intrebat dc avem logodna facuta ca asa ar fi fost mai scurta slujba si cum noi nu avem va dura vreo ora si un sfert (cica se putea si mai scurt totusi dar am zis ca o data in viata ne casatorim). Asa ca logodna se ia in considerare clar.

Am intrebat la biserica cat tine cununia si am primit un raspuns clar: o jumatate de ora! perfect! sa fiu sigura, am tras cu ochiul in registru si asa e! imediat dupa noi la interval de jumatate de ora, e o alta cununie! ok!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2006, 17:47 
Veteran

Axxyutza, m-am uitat intamplator la pozele tale... wow, ai slabit foarte mult si arati cu totul diferit! Felicitari!!! Imi place mult cum arati acum, iar rochia de mireasa te prinde. :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Sep 2006, 18:30 
Veteran

Citat:

multumesc anatea. dah, slabit vreo 13 kg si sper sa mai slabesc ceva pana la nunta (ca tot e rochia pe corset) . cu chiu cu vai, cu sport, dar ma bucur tare. :) :~*:~*:~*

E excelent. Totusi ai grija, nu te anemia, da? O sa ai nevoie de forta ca sa topai toata nunta. ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2006, 16:00 
Diva

Citat:
am grija. stai linistita ca nu am tinut nici o cura drastica. am slabit atat in aproape 5 luni ;)

bravo!esti un exemplu de urmat!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Sep 2006, 02:21 
Admin Ghidul Miresei

Va rog sa continuam discutiile aici:

https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... &mid=23750

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 435 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22

Ora este UTC + 2 [ DST ]