Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 00:22

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 777 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 39  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Idiotenii si aberatii pe langa subiect!!
MesajScris: 26 Oct 2006, 15:06 
Veteran

Citat:
Hai ca am o bafta in perioada asta...
Tocmai m-a sunat doctorita sa imi spuna ca nu mi-au iesit analizele OK si sa mai facem inca 2 investigatii. Si una e cuprinsa in abonament (m-am si programat sa mi-o fac luni dimineata) iar celalta nu. Si nu e decat 2 200 000 ROL. Marfa.
Sper sa fie doar o mica infectie, cica asta ar fi varianta buna. Iar noi vroiam bebe cat mai repede...

DJ-itzo! Chiar imi pare rau si sper sa nu ai probleme majore. In ceea ce il priveste pe bebe...Doamne-ajuta sa vina curand! Asta imi doresc si eu. Sper sa-l fi proiectat in luna de miere. Zilele astea aflu. Apropos cand te-ai casatorit? Eu sunt un pic contrariata. Toti colegii ma privesc ciudat:abia te-ai casatorit si vrei si copii? Si cariera?... Ca de cariera nu mai puteam eu! In martie fac 27 de ani. Nu cred ca e chiar devreme pt copii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2006, 15:17 
Diva

Citat:
eu sunt dezamagita ....multe dintre miresele care au fost pe ghid inainte de a se casatori....acum pur si simplu au disparut! Cum s-ar zice ...interesul poarta fesul ....si-au facut nunta si acum pa si pussy! Ne-au intors :back:!!! Rushinica.....rushinica....rushinica!):():(

CHIAR FOARTE MULTE LIPSESC.
dar nu stiu de ce. eu intru cat pot de des, cu toate ca am o groaza de treaba la servici, ca nu se mai satura sefu' cu evenimentele lui.:gun:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2006, 15:22 
Diva

Citat:

CHIAR FOARTE MULTE LIPSESC.
dar nu stiu de ce. eu intru cat pot de des, cu toate ca am o groaza de treaba la servici, ca nu se mai satura sefu' cu evenimentele lui.:gun:

Voi dar nu toate gandesc asa! Ele vin sa invete de la cele mai vechi si dupa ce s-a terminat gata, nu mai vad rostul intrarilor pe site.Noi ne simtim bine una cu cealalta cu toate ca nu ne-am vazut fata-n fata(unele dintre noi).Dar mai sunt faze in care pe un asemenea site se leaga prietenii pe viata! Ata este, n-avem de ce sa le condamnam daca nu vad situatia in acelasi fel ca noi! Nu va mai suparati, ci doar simtiti-va bine....aici...printre discutii cu prietenele.:~*:nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2006, 15:38 
Diva

Citat:
am vazut mesajul tau si hop si eu..:nblink:
scriam mai de mult la subiectul "viitoare mamici"
ca ma duc la analize ca nu stiu de ce nu am ramas insarcinata si dupa testele de la doctor, se pare ca am o infectie luata tot din hoteluri, piscina etc si asta ar fi cauza pentru care nu am ramas.
Sper sa ne facem bine, eu deja am terminat antibioticele prescrise si peste ceva timp ma duc sa-mi repet analiza..
trecem noi si peste asta!:npray:
este imposibil sa nu trecem peste aceste mici "provocari." gandul la acei pui mici ne da putere. p.s. am acasa o droaie de hainute de nou-nascuti si de fiecare data cand ma uit la ele ma trece asa, un fior...ma umplu de bucurie:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2006, 15:40 
Diva

Citat:
Asta e deja masochism!:p
Eu vorbesc, care am o intreaga camera pregatita, doar patutul si bebe lipsesc...O:)
he he...mi-ai luat-o inainte...:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2006, 15:45 
Diva

Citat:
Nu trebuie sa te sperii! si eu am fost speriata destul de rau, dar daca urmam tratamentul corect, daca avem doctor bun..eu zic ca se rezolva toate. Si eu mai am un set de teste pe 4 noiembrie si dupa ce ies si analizele astea, ma duc, imi repet si prima analiza si sper ca se termina problemele!!
Oricum dupa tratament cresc sansele de a ramane insarcinata repede. Doamne ajuta:npray:
Multa multa sanatate!!
bafta. noi nu putem decat sa ne :npray::npray::npray::npray:. eu, din pacate, mai am de asteptat.in mai avem nunta si dupa nunta ne pregatim. dar mai e asa de mult......:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2006, 15:45 
Diva

Citat:
Am inteles ca s-ar putea sa fie ceva minor, de la apa, sters cu prosoapele din hotel etc. Sa speram ca asa e.
Noi am avut nunta pe 29 iulie. Dar am vrea sa facem bebeii sub 35 de ani (ai mei) si am deja 31. Deci cam e cazul.
Cariera nu fuge, o poti construi si dupa aceea si o poti relua de unde ai lasat-o. Si poate ca muncesti mai serios stiind ca ai acasa un pui (sau doi) mic (mici) care are (au) nevoie de atatea lucruri...

Da Dj-eitzo dar un bebic cere....multe chiar.Daca ai suport din spate (sot) in privinta carierei (si nu numai din partea sotului) este super okeiu.Asa ca.....fa bebici matzo!Iar cu ceea ce se intampla acum...o sa treaca, este poate doar o mica raceala! Pupici pentru fata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2006, 15:55 
Diva

Bravo fetelor!
Mi-ati urmat sfatul, ati scris ceva de cand n-am mai intrat pe site, ca acum nu reusesc sa recuperez!
Nici nu prea am putere sa va urmaresc, pt. ca, cum va spuneam am fost la un trainig si m-am ales cu o toxiinfectie alimentara de toata frumusetea cu spitalizare, perfuzii, etc. Acum sunt acasa, sunt mai bine, dar sunt f. slabita. As vrea sa citesc tot ce ati scris, sa mai scriu si eu, dar sunt atat de ametita!
:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2006, 16:12 
Diva

Citat:
Bravo fetelor!
Mi-ati urmat sfatul, ati scris ceva de cand n-am mai intrat pe site, ca acum nu reusesc sa recuperez!
Nici nu prea am putere sa va urmaresc, pt. ca, cum va spuneam am fost la un trainig si m-am ales cu o toxiinfectie alimentara de toata frumusetea cu spitalizare, perfuzii, etc. Acum sunt acasa, sunt mai bine, dar sunt f. slabita. As vrea sa citesc tot ce ati scris, sa mai scriu si eu, dar sunt atat de ametita!
:wacko:
pai pune mana si fa-te bine. stai in pat, mananca bine, odihneste-te.multa sanatate:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2006, 16:24 
Diva

Citat:
pai pune mana si fa-te bine. stai in pat, mananca bine, odihneste-te.multa sanatate:-*

Mersi mult pentru incurajari. De mancat as vrea eu, dar sunt la regim si sincer nu ma prea atrage mancarea asta. Da ma fac eu bine si revin cu forte noi. Desi sunt cam ametita, cum va spuneam, nu prea pot sa stau departe de voi.:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2006, 16:29 
Diva

Citat:
Am mama pensionata si care sta la 10 minute de noi. La cat s-a plans ca vrea nepoti... combinat cu faptul ca Victor zicea sa o mutam la noi cand apare bebe... m-am scos!:lol:

Ha! La mine e grea chestia! Soacramea d-abea asteapta bebici, a zis ca atunci cand voi ramane insarcinata se va lasa de munca, iar taica miu e turbat, acum are catelul care-i tine loc de joaca.Sa vezi belea cand or sa apara copii.Trebuie 2 unul la socrii si unul la parinti.(X):devil::rolleyes:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 777 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 39  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]