Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 01:11

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 28 Iul 2010, 15:19 
Diva

Ayrun scrie:
si te rog, lasa-ma!!! nu am nevoie de intermediari si nici sa aud ca te-au apucat nasterile din cauza mea, atata taimp cat subiectul nu te priveste, nu este treaba ta !!

auzi pe bune esti incredibila.....nu pot sa cred cat de acida te-a facut sarcina asta.....stai calma ca nu ma apuca durerile facerii din cauza ta.....dar e tipicul tau.....jigniri pe linie.....atata timp cat am o parere o voi spune,la fel ca si tine,direct.....
eu cred ca ar fi mai bine ca sa te calmezi ,pe bune

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 15:19 
Diva

Ayrun scrie:
si te rog, lasa-ma!!! nu am nevoie de intermediari si nici sa aud ca te-au apucat nasterile din cauza mea, atata taimp cat subiectul nu te priveste, nu este treaba ta !!

si gata !!

subiectl o priveste ca doar si ea face parte din comunitatea asta ori eventual vrei un topic special unde sa ai acces tu si cine mai doreste inimioara ta, pt ca se poate, adica facem o cerere la admini ca sa fii si tu impacata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 15:20 
Diva

amely85 scrie:
foarte bine poti sa faci si 10, ti-am zis nu e problemea mea, complexata nu am de ce sa fiu, te rog nu mai deduce tu cu mintea ta despre calitatile si defectele fetelor de pe aici, promit cand voi avea anumite complexe sa vin si sa imi descarc frustrarile aici, asa cum fac cateva dintre voi :\

pe mine nu ma mai intereseaza povestioarele astea, eu vreau sa-mi arati cum si pe cine barfesc eu separat da? ai facut niste acuzatii ! vino si cu dovada si daaa sar , pt ca e vb de mine !!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 15:21 
Diva

Ayrun scrie:
care e jignirea? vreau sa vad

puteti sa sariti toate, nu ma intereseaza, de acum am sa spun direct ce gandesc si cu asta basta

eu vreau sa vad jignirea, unde e?

arata-mi mesajele alea de 2 zile si daca sunt gravi nu are nicio legatura si nici nu ma intereseaza ca ai fost tu sau nu acida

"ma bucur ca ti-au dat calculele "
"tine de cultura generala, dar poate voi credeati ca o sarcina tine 9 saptamani, asa ca la pisici"

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 15:23 
Diva

elyt1000 scrie:

....dar e tipicul tau.....jigniri pe linie.....atata timp cat am o parere o voi spune,la fel ca si tine,direct.....
eu cred ca ar fi mai bine ca sa te calmezi ,pe bune

ce tipic draga mea? ca nu pup in :back: ? nu e genul meu sa fac asta, ca sa par altfel decat sunt

si era vb sa-mi arati jignirilea alea de vreo 2 zile incoace

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 15:23 
Diva

ayrun dovedesti ceva de nedescris, faptul ca te simti cu musca pe caciula, te-am nominalizat eu pe tine?? am zis eu ca ayrun barfeste fetele pe mess??
am vorbit la general si nu am sa vin eu acum sa nominalizez fetele care nu va suporta fitele astea ca asa vrei tu, daca ele vor sa spuna realitatea ca sunteti atat de rele si nesuferite e problema lor, nuam sa fac eu asta in locul fiecaruia :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 15:25 
Diva

corina1 scrie:
"ma bucur ca ti-au dat calculele "
"tine de cultura generala, dar poate voi credeati ca o sarcina tine 9 saptamani, asa ca la pisici"

pai astea le-am scris acum !
si da poate am intins coarda acum, dar in rest?

si gata ca nu mai are rost

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 15:27 
Diva

e furtuna pe forum :-`
ayrun, ai 3 facultati? wow! :ok:

dc imi permiteti, desi n-am citit tot, as vrea sa-mi asum responsabilitatea pb de gramatica pt ca de obicei eu "va trag de urechi". nu cred ca am mai "auzit-o" pe ayrun corectand pe cineva pana acum. si nu cred ca a fost cineva pana acum corectat pt vreo virgula...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 15:29 
Diva

amely85 scrie:
ayrun dovedesti ceva de nedescris, faptul ca te simti cu musca pe caciula, te-am nominalizat eu pe tine?? am zis eu ca ayrun barfeste fetele pe mess??
am vorbit la general si nu am sa vin eu acum sa nominalizez fetele care nu va suporta fitele astea ca asa vrei tu, daca ele vor sa spuna realitatea ca sunteti atat de rele si nesuferite e problema lor, nuam sa fac eu asta in locul fiecaruia :-`

eu nu ma simt cu nicio musca nicaieri, nu ai spus numele meu , ai spus :am impresia ca aici vreti toate sa pareti ceea ce nu sunteti, sunteti false pe ghid sunteti lugu lugu si in privat va barfiti intre voi de nu aveti aer deci, de unde stii tu ca ne barfim intre noi?

si ma lasa pe mine rece fetele care nu ne suporta "fitzele" cum spui tu. de fapt sunt fetele care sunt prea sensibile si fara lugu, lugu, pleaca sa planga si se simt date la o parte ca nu le spune nimeni, nimic frumos

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 15:31 
Diva

amely85 scrie:

da' de unde a inceput asta cu barfitul pe mess?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 15:32 
Diva

ah, si care e celalalt topic despre care vorbeati in paginile anterioare?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 15:32 
Diva

clarut scrie:
e furtuna pe forum :-`
ayrun, ai 3 facultati? wow! :ok:

dc imi permiteti, desi n-am citit tot, as vrea sa-mi asum responsabilitatea pb de gramatica pt ca de obicei eu "va trag de urechi". nu cred ca am mai "auzit-o" pe ayrun corectand pe cineva pana acum. si nu cred ca a fost cineva pana acum corectat pt vreo virgula...

buna Clara!

da 3 facultati :nlol: !!!!! am una acolo amarata ! si da cred ca astazi a fost prima oara cand am spus cuiva ceva de gramatica, nici macar nu a fost corectie la ceva! si nu mai continui ca iar se interpreteaza altfel

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 15:34 
Diva

Ayrun scrie:
ce tipic draga mea? ca nu pup in :back: ? nu e genul meu sa fac asta, ca sa par altfel decat sunt

si era vb sa-mi arati jignirilea alea de vreo 2 zile incoace

cred ca e mai bine sa mergi sa faci un dus rece ca sa te racoresti.....sper ca iti place cum a prins viata ghidul.....deci astfel de discutii preferi tu in detrimentul celor tip jurnal.....tot e ceva

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 15:34 
Diva

Ayrun scrie:

buna Clara!

da 3 facultati :nlol: !!!!! am una acolo amarata ! si da cred ca astazi a fost prima oara cand am spus cuiva ceva de gramatica, nici macar nu a fost corectie la ceva! si nu mai continui ca iar se interpreteaza altfel

salutare :)

aaah, eu credeam ca vb serios :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 15:35 
Diva

consideri ca a face cuiva un compliment e pupat in :back: ??
adica daca mie chiar imi place ceva la fete le perii sau ce le fac?? chiar daca nu mi-ar placea ceva ce rost ar avea sa vin eu sa ii dau in cap ca nu are gusturi si nu stie cum sa se poarte :blink:
consider ca nimic nu e universal valabil si fiecare are dreptul sa se comporte si sa se poarte a fost invatat, cum doreste :blink:
cat despre facult ti-am zis si o mai repet, nu iti tine de cald, nu te invata sa te porti si sa fii in viata reala om capabil sa porti o discutie, prosti cu facult cunosc o gramada si care se dau destepti :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 15:36 
Diva

clarut scrie:
da' de unde a inceput asta cu barfitul pe mess?

pai uite aici la doamna amely :

Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7Scris: Mie Iul 28, 2010 2:55 pm

da recunosc ca asa este, va barfiti intre voi pe mess, pe oriunde altundeva si aici va cenzurati de nu se mai poate aveti impresia ca le stiti pe toate voi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 15:42 
Diva

Ayrun scrie:
[
pai uite aici la doamna amely :

Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7Scris: Mie Iul 28, 2010 2:55 pm

da recunosc ca asa este, va barfiti intre voi pe mess, pe oriunde altundeva si aici va cenzurati de nu se mai poate aveti impresia ca le stiti pe toate voi...

da doamna Ayrun, ca banui ca stii si tu numele se scrie cu litera mare la inceput, imi mentin ideea, ce vreti sa va demonstrez. e realitatea pe care eu o vad si atat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 15:43 
Diva

amely85 scrie:
consideri ca a face cuiva un compliment e pupat in :back: ??
adica daca mie chiar imi place ceva la fete le perii sau ce le fac?? chiar daca nu mi-ar placea ceva ce rost ar avea sa vin eu sa ii dau in cap ca nu are gusturi si nu stie cum sa se poarte :blink:
consider ca nimic nu e universal valabil si fiecare are dreptul sa se comporte si sa se poarte a fost invatat, cum doreste :blink:
cat despre facult ti-am zis si o mai repet, nu iti tine de cald, nu te invata sa te porti si sa fii in viata reala om capabil sa porti o discutie, prosti cu facult cunosc o gramada si care se dau destepti :wall:

nu, nu consider ca a face cuiva un compliment este pupat in :back: , dar cand e dus in extrema da, iar atata timp cat cineva apare aici si cere o parere referitor la ceva, nu stiu o rochie, care mie personal nu-mi place si ii sta poate f urat, ce sa fac sa o perii? sa o lugu, lugu ca sa nu o supara si sa o las sa iassa asa ciumata pe strada? nu draga mea, nu sunt asa, prefer sa spun direct

cat despre facultate, depinde ce facultate si eu zic ca iti tine de cald si de foame

iar despre prostii care i-ai cunoscut tu.... ce sa inteleg? as putea sa inteleg ca ma dau desteapta , dar sunt o proasta nu? bine ca al meu creier inca functioneaza f bine cat sa proceseze si sa raspunda la astfel de chestii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 15:45 
Diva

proceseaza cum vrei, asa si corina a procesat ca ai facut-o proasta nu?? :eek:
fiecare se imbraca cum poate, cum crede, cum vrea si dupa cum are posbilitati,una e sa ii spui ca nu e pe gustul tau si alta sa ii spui ca arata ca o curca zapacita :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 15:52 
Diva

amely85 scrie:
da doamna Ayrun, ca banui ca stii si tu numele se scrie cu litera mare la inceput, imi mentin ideea, ce vreti sa va demonstrez. e realitatea pe care eu o vad si atat

demonstreaza, nu acuza aiurea!!!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]