Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 08:55

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 76  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (VI)
MesajScris: 15 Oct 2010, 10:22 
Diva

carlita scrie:
Mai fetelor spuneti-mi si mie....cand mergi la botez trebuie sa duci flori sau cadou daca oricum se cinsteste? :)

Nu mai imi amintesc daca am dus si ceva cadou la ultimul botez la care am fost sau am dat doar bani :eek:

eu am dus tot timpul cadou pt bebelus...i-am luat ceva de imbracat sau ceva jucarii pt varsta lui...la noi flori nu se duc la botez...nu am vazut pe nimeni ducand...acum nu este obligatoriu sa duci cadou dar de obicei cei apropiati ii ia ceva...si eu am primit cadouri la botez

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 10:29 
Diva

multumesc frumos......pt urari.....sper sa fie bine...adik stiu ca o sa fie bine ca luim i-am mai cantat:)) dar nu de fatza cu toti asa....am emotii:D
carlita cat despre cadou nu cred ca trebuie sa ii duci ceva....doar daca este apropiat...parca ai zis o nepotzica nu?ai vazut-o de cand s-a nascut?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 10:30 
Diva

La multi ani scumpului tau sot Puff :ncake:
Carli noi la botez ducem flori mamei si bani sau cadou...de la caz la caz(ultima data am dat 400 ron) :ok:
Pup Lily,Nico mami :flowers:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 10:31 
Moderator Ghidul Miresei

lily scrie:
eu am dus tot timpul cadou pt bebelus...i-am luat ceva de imbracat sau ceva jucarii pt varsta lui...la noi flori nu se duc la botez...nu am vazut pe nimeni ducand...acum nu este obligatoriu sa duci cadou dar de obicei cei apropiati ii ia ceva...si eu am primit cadouri la botez

Stiu ca acum 3 ani cand am fost la botezul unei alte nepoate i-am dus si cadou ...i-am luat ceva set de hainute cu 2 pantalonasi, bluzita, vestuta, pulover, caciulita si ceva jucarie de aia ce face galagie :)) ....dar acum 2 ani am mai fost la un botez si nu mai imi amintesc daca am dus ceva sau nu.

Adevarul e ca acum o luna am fost la ea si i-am luat o multime de cadouri (jucarii, paturica, ceva hainute) ....nu stiu ce sa fac, ca azi nu prea am vreme de umblat si nici nu as stii ce sa-i iau ca are cam de toate. Cred ca nu o sa-i mai iau nimic de data asta, oricum punem la botez 5 mil, sa-si cumpere ea ce are nevoie :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 10:31 
Moderator Ghidul Miresei

puffy_is scrie:
multumesc frumos......pt urari.....sper sa fie bine...adik stiu ca o sa fie bine ca luim i-am mai cantat:)) dar nu de fatza cu toti asa....am emotii:D
carlita cat despre cadou nu cred ca trebuie sa ii duci ceva....doar daca este apropiat...parca ai zis o nepotzica nu?ai vazut-o de cand s-a nascut?

daaaa....am vazut-o de 2 ori :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 10:32 
Diva

puffy_is scrie:
ce dragutza ai fost nico:)):)):)) azi e vineri da...vine weekend-ul....
azi e ziua sotului meu .......ma pregatesc sa ii cant astazi ceva:)):)):)) la el acasa de fatza cu toata lumea :wacko:
sa imi tineti pumnii:))\
aaaa...si inca nu stiu ce sa ii cant:D

la multi ani sotului tau si bafta astazi cu cantatul

carlita, depinde cat de apropiata este de familia respectiva si de zona, la noi se duce plocon inainte de botez ( hainute pt copil, o bautura dulce - cherry, visinata etc pentru mama si tort sau prajitura) iar la botez sa dau bani

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 10:33 
Moderator Ghidul Miresei

SimoBobo scrie:
La multi ani scumpului tau sot Puff :ncake:
Carli noi la botez ducem flori mamei si bani sau cadou...de la caz la caz(ultima data am dat 400 ron) :ok:
Pup Lily,Nico mami :flowers:

Noi punem 5 mil de data asta, desi mi se pare cam mult, dar asa ne-am inteles :) mai ales ca petrecerea o sa fie la pensiunea unor prieteni iar ei duc aproape tot de acasa. Meniul ar iesi undeva la 40-50 lei de persoana...ii raman destui bani sa-i cumpere ea la pitica ce are nevoie.

Simo, la fetita aia mica pe care ai vazut-o si tu ma duc la botez :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 10:35 
Moderator Ghidul Miresei

SweetNicoleta scrie:
la multi ani sotului tau si bafta astazi cu cantatul

carlita, depinde cat de apropiata este de familia respectiva si de zona, la noi se duce plocon inainte de botez ( hainute pt copil, o bautura dulce - cherry, visinata etc pentru mama si tort sau prajitura) iar la botez sa dau bani

Pai noi la majoritatea prietenilor care au copii mici, care au nascut le-am dus cadou si flori cand i-am vizitat :) si la vecini, si la colegi de servici ai lui Mihai...si la rude :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 10:37 
Diva

carlita scrie:
Mai fetelor spuneti-mi si mie....cand mergi la botez trebuie sa duci flori sau cadou daca oricum se cinsteste? :)

Nu mai imi amintesc daca am dus si ceva cadou la ultimul botez la care am fost sau am dat doar bani :eek:

Poti alege ce varianta vrei.Sigur se vor bucura.Dar daca vei cumpara cadou, sa ii cumperi ceva util.Daca fac la restaurant....e preferabil sa duci bani, parerea mea.Si poti cumpara si un cadou simbolic.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 10:41 
Diva

carlita scrie:

Noi punem 5 mil de data asta, desi mi se pare cam mult, dar asa ne-am inteles :) mai ales ca petrecerea o sa fie la pensiunea unor prieteni iar ei duc aproape tot de acasa. Meniul ar iesi undeva la 40-50 lei de persoana...ii raman destui bani sa-i cumpere ea la pitica ce are nevoie.

Daca sunteti si rude...cam 4-5 mil se da la botez.Noi 4 mil am dat si acum 2 ani la niste prieteni.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 10:41 
Diva

multumesc......azi distractie iuhuuu.....ieri distractie:)) asa o tin vad ca de ceva timp....:D
ieri a fost Sfanta Parascheva....si a fost concert , a cantat elena gheorghe , Alex si iris...si nu mai stiu ca eu am ajuns la iris...si m-a durut capul de atata rock:D unele erau frumoase , dar unele aiurea......apoi un superb foc de artificii...a fost bestial....anul asta au facut mai frumos ca in oricare altul.....si dadeau artificiile pe muzica asa......superrrr
arlita dacva ai mai vazut-o si i-ai mai dus si de toate...nu ii mai lua nimik...oricum va creste atat de repede....de nu o sa aiba timp sa poarte tot ce are....lasa pe cand mai creste....;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 10:43 
Diva

carlita scrie:

Da da da stiu care :hug: ....pai e foarte foarte bine 500lei !!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 10:46 
Moderator Ghidul Miresei

puffy_is scrie:
multumesc......azi distractie iuhuuu.....ieri distractie:)) asa o tin vad ca de ceva timp....:D
ieri a fost Sfanta Parascheva....si a fost concert , a cantat elena gheorghe , Alex si iris...si nu mai stiu ca eu am ajuns la iris...si m-a durut capul de atata rock:D unele erau frumoase , dar unele aiurea......apoi un superb foc de artificii...a fost bestial....anul asta au facut mai frumos ca in oricare altul.....si dadeau artificiile pe muzica asa......superrrr
arlita dacva ai mai vazut-o si i-ai mai dus si de toate...nu ii mai lua nimik...oricum va creste atat de repede....de nu o sa aiba timp sa poarte tot ce are....lasa pe cand mai creste....;)

a fost concert pt ca a fost sarbatoare sau de ce? :)

mie imi place Iris :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 10:48 
Diva

sunt zilele Iasului si de fiecare data se da concert de Sfanta Parascheva.......
anul trecut a fost Iasi 600 de ani...si a venit dj Bobo , Basshunter, un n egroman care am uitat cum il cheama :lol: :lol: :lol: a fost frumos....si anul asta a fost frumpos....focul de artificii a fost foarte reusit.....
si mie imi place iris dar nu chiar toate melodiile....si dupa 45 de minute de cantat rock.....deja imi trecea capul care m-a durut toata ziua:)) :lol: :lol: :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 11:08 
Diva

Fetele eu cobor la coafor sa ma vopsesc...imi schimb putin culoarea,vreau un blond mai inchis,mai natural si m-am si tuns bob scurt de vreo 10 zile cred :unsure:
Sambata viitoare mergem la o nunta unde cununa fotografii de la nunta noastra asa ca probabil de acolo voi avea poze "proaspete"cu noul meu look :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 11:11 
Diva

fugi si te relaxeaza.....cred ca iti sta foarte bine tunsa asa....deja am o imagine in minte:D
si asteptam poze:P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 11:18 
Diva

SimoBobo scrie:
Fetele eu cobor la coafor sa ma vopsesc...imi schimb putin culoarea,vreau un blond mai inchis,mai natural si m-am si tuns bob scurt de vreo 10 zile cred :unsure:
Sambata viitoare mergem la o nunta unde cununa fotografii de la nunta noastra asa ca probabil de acolo voi avea poze "proaspete"cu noul meu look :ok:

relaxare placuta scumpa mea :hug: :hug: Astept poze cu noul look :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 11:21 
Moderator Ghidul Miresei

SimoBobo scrie:

abia astept sa te vad cu noul look :D ...si eu ma duc astazi sa ma tund :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 11:39 
Diva

Bamba scrie:
incearca alt lapte Eli de alta firma dar care are aceeasi compozitie ca si primul...o sa se obisnuiasca...gusta-l si vezi daca e diferit la gust...nici Alexia nu a vrut sa ia vreo 3 feluri de lapte...si pana la urma i-am gasit unul care l-a vrut

i-am luat de la aceeasi firma numai ca e lapte praf....cel pe care ea il bea era gata preparat si pasteorizat....dar nu a fost chip cu ea,nu mi-a dormit ieri toata ziua ,a plans non-stop,mi-a facut diaree...ufffff,ingrozitor....aseara sotul meu a cautat la toate magazinele din zona si i-a gasit lapticul...incredibil,dupa baita a mancat toata sticla si mi-a dormit toata noaptea pana la 5 dimineata si acum doarme asa bine draga de ea,ca imi este mila sa o trezesc sa mergem la vaccin,dar nu avem incotro.....cat de scump o fi,comad in fiecare saptamana baxul,nu ma intereseaza eu laptele nu il mai schimb....mi se pare ingrozitor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 11:42 
Diva

puffy_is scrie:
ce dragutza ai fost nico:)):)):)) azi e vineri da...vine weekend-ul....
azi e ziua sotului meu .......ma pregatesc sa ii cant astazi ceva:)):)):)) la el acasa de fatza cu toata lumea :wacko:
sa imi tineti pumnii:))\
aaaa...si inca nu stiu ce sa ii cant:D

oana,sa-ti traiasca sotul....multa sanatate si numai fericire!! mult succes,sper sa-i placa surpriza ta....sa ne spui ce i-ai cantat :hug:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 76  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]