amely85 scrie:
laura a fost odata si ea, acum e linistita de ma si mir
repet nu am nimic cu voi personal, nu va cunosc, nu stiu cum sunteti in viata de zi cu zi, ce stiu e ca aici sunteti pline de voi si extrem de artagoase, atat, chiar de va convine sau nu
mai exact nu poate intra nimeni sa zica ceva sa nu fie pe placul vostru ca hop sariti toate de se lipseste omu sa mai intre aici si sa va citeasca rautatile, asta am observat de-a lungu timpului, ca nu sunt de ieri de azi pe ghid
am intrat si cat a avut sora mea nunta si cat am fost eu in pregatiri de nunta

uite mai cate pagini s-au scris cat am lipsit....
amely.....nu inteleg ce legatura are cu mine acest subiect.eu asa cum sunt pe ghid sunt si in viata reala.Nu am nimic de ascuns, si nici nu ma justific in fata nimanui daca fac un compliment sau spun ca nu imi place ceva.
Ca se fac greseli de gramatica si nu imi plac....recunosc...imi zgaraie retina.Si tu faci destul de multe, desi nu ti-am atras atentia.
Nu imi plac toate fetele de pe forum, dar imi place forumul.Recunosc ca am favorite aici.Dar sigur nu am barfit pe nici una cu tine pe mess sau in alta parte.
Si...ca sa concluzionez , imi aleg mereu cu atentie prietenii in viata reala si asa fac si pe ghid.Nu am de ce sa spun ca imi place ceva care nu e pe placul meu, pt ca sincer nu sunt dornica sa imi fac prieteni virtuali care nici macar nu sunt pe placul meu.
Nu sunt in totalitate de acord cu Anca, si nici nu inteleg de ce ne pui pe toate veteranele in aceeasi oala.Noi am rezistat pt ca nu ne pupam in fund toata ziua.Ne acceptam pe ghid cu calitati si defecte.Suntem deschise si la complimente si spunem lucrurilor pe nume.Nu vad ce e rau in asta.