Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 02:03

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 28 Iul 2010, 15:55 
Diva

amely85 scrie:
proceseaza cum vrei, asa si corina a procesat ca ai facut-o proasta nu?? :eek:
fiecare se imbraca cum poate, cum crede, cum vrea si dupa cum are posbilitati,una e sa ii spui ca nu e pe gustul tau si alta sa ii spui ca arata ca o curca zapacita :blink:

dar eu ii raspund asa cum cred, curca plouata sau zapacita nu-mi sta in vocabular, dc nu-i sta bine? tre sa argumentez nu? iar de aici se interpreteaza ca anca si laura sunt balaurii pe site, ca asa a fost mereu, ca nu suntem fete diplomate si ca ranim la sufletel

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 15:59 
Diva

laura a fost odata si ea, acum e linistita de ma si mir :blink:
repet nu am nimic cu voi personal, nu va cunosc, nu stiu cum sunteti in viata de zi cu zi, ce stiu e ca aici sunteti pline de voi si extrem de artagoase, atat, chiar de va convine sau nu :unsure:
mai exact nu poate intra nimeni sa zica ceva sa nu fie pe placul vostru ca hop sariti toate de se lipseste omu sa mai intre aici si sa va citeasca rautatile, asta am observat de-a lungu timpului, ca nu sunt de ieri de azi pe ghid :huh:
am intrat si cat a avut sora mea nunta si cat am fost eu in pregatiri de nunta :roll:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 16:01 
Veteran

wow reusesc sa intru si eu pe net si gasesc numai "fericire".

Fetelor calmati-va ca nu are nici un rost aceste discutii. Caracterul nu si-l poate schimba lumea de pe o zi pe alta. Referitor la activitatea strict pt nunti, mi se pare normal sa nu mai existe asa interes o data ce a trecut nunta ta. Cred ca singura persoana care ar fii interesata cu adevarat e Laura pt ca asta ii este meseria. Bineinteles ca daca vad o poza o comentez (daca imi permite timpul).
o zi buna! :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 16:04 
Diva

amely85 scrie:
repet nu am nimic cu voi personal, nu va cunosc, nu stiu cum sunteti in viata de zi cu zi, ce stiu e ca aici sunteti pline de voi si extrem de artagoase, atat, chiar de va convine sau nu :unsure:
mai exact nu poate intra nimeni sa zica ceva sa nu fie pe placul vostru ca hop sariti toate de se lipseste omu sa mai intre aici si sa va citeasca rautatile, asta am observat de-a lungu timpului, ca nu sunt de ieri de azi pe ghid :huh:
am intrat si cat a avut sora mea nunta si cat am fost eu in pregatiri de nunta :roll:

exact ce spuneam, prea sensibile!!!! cand iesi pe strada nu te ia nimeni cu lugu, lugu si sa te perie! iar eu cred ca voi nu stiti ce inseamna rautati, daca si astea au fost rautati, iar daca am sarit vreuna din noi, cu siguranta nu a fost fara motiv

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 16:08 
Diva

motive inchipuite aveti toate, sormea cum se face ca intrii cand sunt discutii, o sa se zica ca imi chem ajutoare :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 16:10 
Diva

brunetik scrie:
wow reusesc sa intru si eu pe net si gasesc numai "fericire".

Fetelor calmati-va ca nu are nici un rost aceste discutii. Caracterul nu si-l poate schimba lumea de pe o zi pe alta. Referitor la activitatea strict pt nunti, mi se pare normal sa nu mai existe asa interes o data ce a trecut nunta ta. Cred ca singura persoana care ar fii interesata cu adevarat e Laura pt ca asta ii este meseria. Bineinteles ca daca vad o poza o comentez (daca imi permite timpul).
o zi buna! :ok:

Buna Mirela !! :)

daa eu si cu sora ta ne "distram" de minune, parerile noastre se bat cap in cap :)

ce face bebeul? bine sanatos? este tare dragalas !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 16:12 
Diva

amely85 scrie:

uite mai cate pagini s-au scris cat am lipsit....
amely.....nu inteleg ce legatura are cu mine acest subiect.eu asa cum sunt pe ghid sunt si in viata reala.Nu am nimic de ascuns, si nici nu ma justific in fata nimanui daca fac un compliment sau spun ca nu imi place ceva.
Ca se fac greseli de gramatica si nu imi plac....recunosc...imi zgaraie retina.Si tu faci destul de multe, desi nu ti-am atras atentia.
Nu imi plac toate fetele de pe forum, dar imi place forumul.Recunosc ca am favorite aici.Dar sigur nu am barfit pe nici una cu tine pe mess sau in alta parte.
Si...ca sa concluzionez , imi aleg mereu cu atentie prietenii in viata reala si asa fac si pe ghid.Nu am de ce sa spun ca imi place ceva care nu e pe placul meu, pt ca sincer nu sunt dornica sa imi fac prieteni virtuali care nici macar nu sunt pe placul meu.
Nu sunt in totalitate de acord cu Anca, si nici nu inteleg de ce ne pui pe toate veteranele in aceeasi oala.Noi am rezistat pt ca nu ne pupam in fund toata ziua.Ne acceptam pe ghid cu calitati si defecte.Suntem deschise si la complimente si spunem lucrurilor pe nume.Nu vad ce e rau in asta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 16:16 
Diva

laura eu id tau nu il am, pe al lui ayrun l-am avut odata in lista, sincer nu stiu cum dar l-am sters, recunosc :eek:
ma repet nu sunt perfecta in a scrie corect, nu sunt perfecta nici in alte privinte si sincer nici nu as vrea sa fiu, ma supara, nici nu as zice ca ma supara, ma irita un pic faptul ca va da-ti atotstiutoare in tot :blink:

cu asta am incheiat, nu mai vreau sa discut aspectele astea, am zis ce-am avut de zis, sa va spun si pe-aia sincera aduceti-va aminte cand au intrat fetele de iulie cu topic separat, acolo v-ati dat importante, ca discuta numai aberatii, ca nu sunt puerile, acum sunteti peste ele, da ma rog sunt eu aia nebuna si vad gresit :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 16:19 
Diva

laura_sandu scrie:
Nu sunt in totalitate de acord cu Anca, si nici nu inteleg de ce ne pui pe toate veteranele in aceeasi oala.Noi am rezistat pt ca nu ne pupam in fund toata ziua.Ne acceptam pe ghid cu calitati si defecte.Suntem deschise si la complimente si spunem lucrurilor pe nume.Nu vad ce e rau in asta.

da exact si nici nu avem cum sa fim mereu de acord, pentru ca suntem diferite si exact cum spune Laura, nu ne-am pupat in fund toata ziua, cel putin eu nu suport linguseala. poate asta nu intelegeti voi, iar asta nu inseamna ca ne suparam si plecam

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 16:21 
Veteran

Ayrun scrie:

Buna Mirela !! :)

daa eu si cu sora ta ne "distram" de minune, parerile noastre se bat cap in cap :)

ce face bebeul? bine sanatos? este tare dragalas !

Salutare! Acum am vazut ca nu am apucat sa salut :mellow:
Vad ca va intelegeti de "minune" :nlol: :nlol:
Ayrun bebeul meu face numai bucurii parintilor, mersi frumos de intrebare, e langa mine si rade la mine intr-una am impresia ca sunt circ de rade asa cand ma vede. Creste pe zi ce trece si mai face cate ceva ce ma uimeste, il ador, stiti si voi cum e ca atyi trecut si inca treceti prin lucrurile astea.
Duminica am avut botezul, m-am facut blonda, ma chinui sa slabesc (desi am ajuns la greutatea la care o aveam inainte sa raman insarcinata nu sunt deloc multumita).

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 16:26 
Diva

amely85 scrie:
ma supara, nici nu as zice ca ma supara, ma irita un pic faptul ca va da-ti atotstiutoare in tot :blink:

cu asta am incheiat, nu mai vreau sa discut aspectele astea, am zis ce-am avut de zis, sa va spun si pe-aia sincera aduceti-va aminte cand au intrat fetele de iulie cu topic separat, acolo v-ati dat importante, ca discuta numai aberatii, ca nu sunt puerile, acum sunteti peste ele, da ma rog sunt eu aia nebuna si vad gresit :rofl:

nu cred ca m-am dat vreodata atotstiuitoare asa cum spui tu, unde nu am stiut am cautat si m-am informat, nu sunt as in toate domeniile si nici nu am spus ca sunt.

iar in topicul celalalt am spus de la inceput, ca sunt venite dp siteul concurent, miresici.ro, unde toate sunt roz si toate se ling si se pupa de mama focului, si daaa multe erau mult prea copilaroase pt varsta lor, cu gliterre maaaari la semnatura, asta pt mine inseamna visatoare, e jignire?

cu toate astea, m-am adresat cuiva de acolo intr-un alt fel? am jignit acolo pe cineva? nu

au fost lasate in pace , sa vorbeasca asa cum erau ele obisnuite

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 16:28 
Diva

brunetik scrie:
Ayrun bebeul meu face numai bucurii parintilor, mersi frumos de intrebare, e langa mine si rade la mine intr-una am impresia ca sunt circ de rade asa cand ma vede. Creste pe zi ce trece si mai face cate ceva ce ma uimeste, il ador, stiti si voi cum e ca atyi trecut si inca treceti prin lucrurile astea.
Duminica am avut botezul, m-am facut blonda, ma chinui sa slabesc (desi am ajuns la greutatea la care o aveam inainte sa raman insarcinata nu sunt deloc multumita).

ma bucur, sa vatraiasca micul crestin , sa creasca mare si sanatos !!! am vazut ca te-ai facut blonda si am crezut ca nu vad bine, ma uitam atent sa vad daca sigur esti tu :nlol:

lasa ca silueta isi revine ea :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 16:30 
Diva

brunetik scrie:

cat timp are bebelicul tau, Mirela?
L-am vazut pe hi5.E un dragut, sa va traiasca.
Cum te-ai facut blonda si te dai brunetik? :lol: trebuie schimbat nick-ul :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 16:36 
Diva

Ayrun scrie:

ma bucur, sa vatraiasca micul crestin , sa creasca mare si sanatos !!! am vazut ca te-ai facut blonda si am crezut ca nu vad bine, ma uitam atent sa vad daca sigur esti tu :nlol:

lasa ca silueta isi revine ea :D

unde ai vazut-o anca?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 16:38 
Veteran

laura_sandu scrie:

cat timp are bebelicul tau, Mirela?
L-am vazut pe hi5.E un dragut, sa va traiasca.
Cum te-ai facut blonda si te dai brunetik? :lol: trebuie schimbat nick-ul :lol:

Mersi frumos la fel. Da am vazut si eu trebuie sa schimb nick-ul insa nu prea stiu bcum si nici chef si timp sa caut pe site nu am. Dar o sa-l schimb intr-o zi promit.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 16:40 
Diva

laura_sandu scrie:

unde ai vazut-o anca?

pe hi5 :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 16:49 
Diva

Ayrun scrie:
pe hi5 :D

hmmm....eu nu cred ca te am in lista Mirela.Cred ca am vazut poze cu tine doar la Geanina.
Mirela, tu te-ai intors la servici?Sau stai in concediu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 17:07 
Diva

wow 7 pagini de discutii...mi-a luat ceva sa le citesc...sunt deja la a doua cana de cafea :0

chiar daca nu toate discutiile au fost placute...Anca esti un pic cam harsh cand vine vorba sa pui la punct pe cineva...eu cred ca Ely s-a referit la hormonii de la sarcina care te fac sa fii asa acida...adevarul ca pot juca tot felul de ghidusii si nu numai in timpul sarcinii...

iar la corina ii destul de unfair sa ii spui ca nu stie cat dureaza o sarcina pt ca nu toata lumea stie cum se calculeaza durata...daca se ia din momentul conceptiei sau de la ultimul ciclu etc...plus ca ea incearca de multa vreme sa ramana insarcinata si ma gandesc ca e un subiect destul de delicat pt ea (cel putin pt mine era la vremea respectiva)

clarut...ai revenit in mijlocul furtunilor? :) pe unde umbli? pe unde mai mergi in concedii?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 17:27 
Diva

Bamba scrie:

chiar daca nu toate discutiile au fost placute...Anca esti un pic cam harsh cand vine vorba sa pui la punct pe cineva...eu cred ca Ely s-a referit la hormonii de la sarcina care te fac sa fii asa acida...adevarul ca pot juca tot felul de ghidusii si nu numai in timpul sarcinii...

iar la corina ii destul de unfair sa ii spui ca nu stie cat dureaza o sarcina pt ca nu toata lumea stie cum se calculeaza durata...daca se ia din momentul conceptiei sau de la ultimul ciclu etc...plus ca ea incearca de multa vreme sa ramana insarcinata si ma gandesc ca e un subiect destul de delicat pt ea (cel putin pt mine era la vremea respectiva)

clarut...ai revenit in mijlocul furtunilor? :) pe unde umbli? pe unde mai mergi in concedii?

eu cred ca eram acida si inainte, nu e de la hormoni, dar m-am tot abtinut mult timp, iar acum am rabufnit.

cat despre corina sau oricare alta femeie, mi se pare pur si simplu absurd sa nu-ti cunosti corpul, asa gandesc eu, nu mi se pare normal ca o femeie care vrea sa aibe copii , sa nu stie cat tine o sarcina, nu te documentezi? mai era cineva pe aici care spunea ca ce e aia perioada fertila, ce termometru? ce temperatura sau mi-a mai spus cineva ca femeia ovuleaza de 2 ori pe an, mi se pare inadmisibil asa ceva, sa nu stii ce se intampla cu tine. poate ti-am parut dura, nu stiu , asa sunt cand e vb de niste chestii f importante zic eu,iar legat de faptul ca ea se chinuie de mult timp sa faca un copil, nu m-am legat si nici nu ma bucur de necazul altuia, drept urmare cred ca de f mult timp nu am mai intrebat-o de acest lucru, iar cand s-a deschis subiectul i-am urat mult succes, oricum, nu are leg cu problema ei, sunt niste chestii pe care zic eu, orice femeie ar trebui sa le stie cam de cand isi incepe viata sexuala

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Iul 2010, 17:40 
Diva

tu ai stiut toate astea inainte sa ramai gravida? sunt de acord cu tine...dar sunt anumite subiecte legate de sarcina care nu sunt importante pt toata lumea pana nu ajungi in punctul in care sa te intereseze ( ca de ex legat de durata sarcinii)...acum nu vb de aberatii de genul ovulam de 2 ori pe an in mod normal (cu toate ca se poate sa nu ovulezi deloc...vb din proprie experienta...asa ca da e posibil)...si poate corina e exact in faza aia...isi doreste f mult sa aiba un copil, incearca de multa vreme si sunt anumite detalii pe care prefera sa nu le stie pt ca nu le poate trai inca....nu stiu daca ma exprim f clar acum...dar daca nu ai trecut prin faza aia nu ai cum sa stii ce simti si cat de frustrant este ca nu le poti experimenta

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]