Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 02:42

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 76  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Off-topic miresici de iulie 2010 (VI)
MesajScris: 15 Oct 2010, 11:44 
Diva

sunt sigura ca arati super cu noul tau look...de fapt tu esti frumoasa orcum...abia astept sa vad poze...si eu m-am tuns acum cateva sapt
te pupic dulce

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 11:47 
Diva

elyt1000 scrie:
i-am luat de la aceeasi firma numai ca e lapte praf....cel pe care ea il bea era gata preparat si pasteorizat....dar nu a fost chip cu ea,nu mi-a dormit ieri toata ziua ,a plans non-stop,mi-a facut diaree...ufffff,ingrozitor....aseara sotul meu a caut la toate magazinele din zona si i-a gasit lapticul...incredibil,dupa baita a mancat toata sticla si mi-a dormit toata noaptea pana la 5 dimineata si acum doarme asa bine draga de ea,ca imi este mila sa o trezesc sa mergem la vaccin,dar nu avem incotro.....cat de scump o fi,comad in fiecare saptamana baxul,nu ma intereseaza eu laptele nu il mai schimb....mi se pare ingrozitor

ma bucur ca ai gasit pana la urma laptic pt ea...cu siguranta bani nu mai conteaza cande este vorba de micutii nostri...pt ei totul...un pupic mare pt Vero si sper sa nu o doara foarte tare injectia

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 11:52 
Diva

multumesc frumos elly ......inca ma gandesc ce sa ii cant:D
ma bucur ca ai reusit sa gasesti in sfarsit lapticul ei.....si ca a fost linistita...prespunun ca te-ai odihnit si tu un pic mai bine:P
toata luemea vad ca se tunde....eu abia astept sa imi creasca parul la loc...chiar imi este dor de parul lung.....cand privesc pozele de pan acuma 2 ani...parca imi placea mai mult:P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 13:43 
Diva

Pup si multumesc mult fetele....sunt putin socata de schimbare,este mult mai inchis decat ce mi-am imaginat eu dar astept reactiile celor dragi si sa treaca cateva zile poate ma acomodez.....clar e ca imi sclipesc ochii de zici ca-s 2 stele :woow:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 14:02 
Diva

ce dragutza ai fost....fa-ti o poza si pune sa te vedem si noi:P
te-ai obisnuit probabil cu , culoarea pe care o aveai si de aia ai ramas asa socata:P
fetelor uita-ti un joc de logica...care ma face pe mine cu nervii...ca nu pot trece de nivelul 43:D
http://jocuri.apropo.ro/alte-jocuri/joc ... me-3485418

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 14:11 
Moderator Ghidul Miresei

puffy_is scrie:
ce dragutza ai fost....fa-ti o poza si pune sa te vedem si noi:P
te-ai obisnuit probabil cu , culoarea pe care o aveai si de aia ai ramas asa socata:P
fetelor uita-ti un joc de logica...care ma face pe mine cu nervii...ca nu pot trece de nivelul 43:D
http://jocuri.apropo.ro/alte-jocuri/joc ... me-3485418

hai ca m-am bagat si eu sa vad pana unde ajung :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 15:08 
Diva

SimoBobo scrie:
Pup si multumesc mult fetele....sunt putin socata de schimbare,este mult mai inchis decat ce mi-am imaginat eu dar astept reactiile celor dragi si sa treaca cateva zile poate ma acomodez.....clar e ca imi sclipesc ochii de zici ca-s 2 stele :woow:

bine ca ai indraznit sa faci o schimbare....si eu imi doresc tare mult dar nu indraznesc domnule si pace/....imi e o frica de mor.....desi m-am programat ptr noiembrie la coafor inca nu stiu ce vreau...am trecut repede de la blond la ciocolata dar cu taiatul parului e drama....imi place o saptamana si dupa plang ca de ce m-am tuns....sunt o frichi,dar luna viitoare trebuie sa fac si eu o schimbare,m-am saturat de coada de cal
simo sunt sigura ca arati trasnet.....asteptam poze,ne-ai facut curioase
da mai fetelor sunt o fericita ca i-am gasit laptic la printesa,ca ma durea inima cand o vedeam cum ii fierbe burtica si cum plange....nesimtiti au scos cutiile de 500 ml de pe piata si au bagat pachete de 200ml,binenteles ca mult mai scumpe.....si binenteles ca a fost tare greu de gasit.....acum ii luam la 200ml ce sa facem?....nimic nu mai conteaza cand e vb de ingerasi nostri,exact cum a zis si lily
am facut si vaccinurile,a plans decat 5 min si atat.....acum doarme ca un ingeras,sa speram ca nu face temperatura,dar daca facem suntem pregatiti....panadol junior-supozitoare
va pupam......astept sugesti ptr o tunsoare par lung cu ceva breton

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 15:34 
Diva

elly.....mai bine iti facy un breton daca iti place asa mult parul lung.....eu asa fac de acuma....imi fac breton pt ca imi doresc sa creasca inapoi la nivelul care era...:P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 16:38 
Moderator Ghidul Miresei

acum am ajuns si eu de la salon :)) si eu m-am tuns bob....eu aveam asta in cap de 3 saptamani dar numai nu ajungeam la coafor...vroiam bob dar intr-o parte mai lung si in cealalta mai scurt...nu a iesit chiar chiar pentru ca nu imi era parul f lung dar imi place cum imi sta :, ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 16:42 
Diva

elyt1000 scrie:
bine ca ai indraznit sa faci o schimbare....si eu imi doresc tare mult dar nu indraznesc domnule si pace/....imi e o frica de mor.....desi m-am programat ptr noiembrie la coafor inca nu stiu ce vreau...am trecut repede de la blond la ciocolata dar cu taiatul parului e drama....imi place o saptamana si dupa plang ca de ce m-am tuns....sunt o frichi,dar luna viitoare trebuie sa fac si eu o schimbare,m-am saturat de coada de cal
simo sunt sigura ca arati trasnet.....asteptam poze,ne-ai facut curioase
da mai fetelor sunt o fericita ca i-am gasit laptic la printesa,ca ma durea inima cand o vedeam cum ii fierbe burtica si cum plange....nesimtiti au scos cutiile de 500 ml de pe piata si au bagat pachete de 200ml,binenteles ca mult mai scumpe.....si binenteles ca a fost tare greu de gasit.....acum ii luam la 200ml ce sa facem?....nimic nu mai conteaza cand e vb de ingerasi nostri,exact cum a zis si lily
am facut si vaccinurile,a plans decat 5 min si atat.....acum doarme ca un ingeras,sa speram ca nu face temperatura,dar daca facem suntem pregatiti....panadol junior-supozitoare
va pupam......astept sugesti ptr o tunsoare par lung cu ceva breton

ce ma bucur ca nu a suferit prea mult la vaccin...nici Erika nu plange decat cand ii baga serul, dar daca ii arati o jucarie sau chiei incepe imediat sa rada si uita de tot...eu nu i-am dat niciodata supozitoare(nici nu a avut niciodata febra pana acuma) dar preventiv eu ii dau sirop

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 17:13 
Diva

lily scrie:
ce ma bucur ca nu a suferit prea mult la vaccin...nici Erika nu plange decat cand ii baga serul, dar daca ii arati o jucarie sau chiei incepe imediat sa rada si uita de tot...eu nu i-am dat niciodata supozitoare(nici nu a avut niciodata febra pana acuma) dar preventiv eu ii dau sirop

sunt chei Lily, nu chiei :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 17:18 
Diva

lily scrie:

mai sa stii ca pana acum e bine.....la mine pana acum nu a fost nevoie sa folosesc nimic ptr ca nu mi-a facut niciodata slava Domnului temperatura,e si micutza cei drept.....pediatra mi-a sugerat azi supozitoarele.....ma conformez....pana acum a mancat si a dormit ff bine,sper sa o tina tot asa...cum e cu dintisorii? va mai fac inca probleme?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 17:21 
Diva

puffy_is scrie:
elly.....mai bine iti facy un breton daca iti place asa mult parul lung.....eu asa fac de acuma....imi fac breton pt ca imi doresc sa creasca inapoi la nivelul care era...:P

pai asa am zis si eu,dar mi-am mai facut acum 2 ani breton si dupa o saptamana il prindeam numai cu clame si calmitze ca nu-l mai suportam pe frunte....de aceea spun ca sunt frichi,mi-as face totusi un breton intr-o parte si filat in parti,la spate drept...dar imi este frica daca nu ma inteleg vaciile astea ce vreau si cine stie cum mi-l taie...cred ca le omor....
carlita vrem poze sa te vedem cu noul look

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 18:10 
Diva

am ras copios la mesajul tau elly:)):)):)) intr-adevar daca nu te inteleg si nu stiu cam ce preferinte ai....e posibil sa nu te tunda bine...poti sa iti facy cumn ai zis tu breton intr-o parte si o sa ai altfel cum il prinde....
dar acuma se mai poarta si breton prins in fatza asa tapat.....nush cum ii zice :D
ca si eu ma plictisesc cateodata de el intre ochi...si il prind asa....si sunt foarte multumita
si eu acuma il am tuns intr-o parte....ca l-am avut drept prima data....dar filat...as incerca si drept drept de data asta...nefilat:D
dar ma gandesc sa nu ma sperii dupa aceea:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 18:49 
Diva

elyt1000 scrie:
mai sa stii ca pana acum e bine.....la mine pana acum nu a fost nevoie sa folosesc nimic ptr ca nu mi-a facut niciodata slava Domnului temperatura,e si micutza cei drept.....pediatra mi-a sugerat azi supozitoarele.....ma conformez....pana acum a mancat si a dormit ff bine,sper sa o tina tot asa...cum e cu dintisorii? va mai fac inca probleme?

este bine...nu am avut nici un fel de probleme cu ea...nu a facut febra, diaree sau mai stiu eu ce...sapt trecuta a fost un pic mai agitata noaptea dar in rest nimic...sapt asta am vazut ca-i dau dintisorii si i-am dat pastilute si a fost totul ok...unul a iesit deja celalalt inca nu
ma bucur ca este bine...nu cred ca o sa apara

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 19:45 
Diva

lily scrie:

Dragele de voi,mamici :hug:
Mi-am incarcat si eu azi bateriile cu bubi(nepotelul) :love:
Pup pe Erika si Veronique printesele noastre dragi :-*

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 21:53 
Diva

Ayrun scrie:

sunt chei Lily, nu chiei :flowers:

Anca, salutare!Te-ai intors? :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 21:57 
Diva

lily scrie:
este bine...nu am avut nici un fel de probleme cu ea...nu a facut febra, diaree sau mai stiu eu ce...sapt trecuta a fost un pic mai agitata noaptea dar in rest nimic...sapt asta am vazut ca-i dau dintisorii si i-am dat pastilute si a fost totul ok...unul a iesit deja celalalt inca nu
ma bucur ca este bine...nu cred ca o sa apara

ce pastilute ii dai Lily pt dintisori?Eu nu am auzit decat de un gel cu care se maseaza gingiile.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 22:19 
Diva

laura_sandu scrie:
ce pastilute ii dai Lily pt dintisori?Eu nu am auzit decat de un gel cu care se maseaza gingiile.

sunt niste pastilute homeopate pe baza de musetel aduse de Laurian din Germania...Osanit se numesc...am aflat si eu de la niste prietene ca sunt foarte bune si ne-am cumparat...mi se par ok si poti se le dai din 15 in 15 min daca este nevoie...la noi nu a fost cazul dar eu i le dau inainte de culcare si uneori si ziua cand vreu sa o culc si vad ca se tot freaca cu suzeta pe gingie..am si eu o reteta pt un gel data de pedriata dar inca nu l-am luat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2010, 22:22 
Diva

SimoBobo scrie:
Dragele de voi,mamici :hug:
Mi-am incarcat si eu azi bateriile cu bubi(nepotelul) :love:
Pup pe Erika si Veronique printesele noastre dragi :-*

si noi te pupam Simo si stai linistita ca imediat o sa devi si tu mamica si "te auzim" pe aici vorbind de comoara ta...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 76  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]