Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 20:40

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 21 Iul 2009, 13:14 
Diva

Citat:

nu m-am suparat pe tine...
in fine nu mai comentez nimic!
cum mai merge tratamentul pt bebe?
eu azi ma duc la ginecolog caci nu mai iau de 6luni pastile si am sperat ca luna ce atrecut sa raman gravida si uite ca nu a fost sa fie...:(

sunt tot la Branca ursului,astept sa vedem luna asta,daca imi vine iar,luna viitoare mai fac o insamantare,poate dupa tratamentul cu branca, se prinde.:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 13:16 
Senior

Citat:
sunt tot la Branca ursului,astept sa vedem luna asta,daca imi vine iar,luna viitoare mai fac o insamantare,poate dupa tratamentul cu branca, se prinde.:D

e scump un asemenea tratament?
tu de cand tot incerci sa faci?
ar trebui sa imi fac griji dupa 6 luni?
eu am avut anexite repetate si mi-e acum teama sa nu cumva sa fiu sterila...de aia ma si duc azi la control!:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 13:18 
Diva

Citat:

pai am mereu tot felul in casa.Cremvusti, oua, cereale cu lapte..sa mananc dimineata.si mananc multe fructe:)

aaa.asa da.:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 13:18 
Diva

Citat:
eu nu am stiut ca nu ai job.si daca nu ai ce?nu-i o rusine.multe cunosc care nu au servici,le tine sotii acasa,daca iti permiti,nu inteleg care ar fi problema?:D

oricum fetelor nu are rost o discutie aprinsa...s-a inteles gresit si gata...daca situatia s-a clarificat nu are rost...maid eparte ca asa se aprinde si mai tare....mai bine lasam mancarea deoparte:D sa vorbim despre a;ltceva...cum ar fi ce faceti vara asta?unde vreti sa mergeti in vacanta?
eu vreau in grecia dar nu pot pleca decat in septembrie pe 28 ca pe 26 am cumatria:( asta e...stie cineva daca mai prind sezon...sau ceva activitate?si unde anume?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 13:21 
Diva

Citat:

eu am avut anexite repetate si mi-e acum teama sa nu cumva sa fiu sterila...de aia ma si duc azi la control!:(

upsss...stai linistita si fii optimista cel mai bine...si eu am m,ari probleme cu ovarele in special...si doctorita mea a zis ca o sa am de chinuiala ca sa raman insarcinata....eu nu vreau acuma copii...dar iubesc mult copiii si imi doresc macar 2....eu totusi sunt optimista si imi zic ca voi face copii fara sa ma chinui...decat sa stau cu teama asta...oricum prin tratamente se poate ....cori sper sa fie bine si pt tine....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 13:24 
Diva

Citat:

nu e scump deloc,e o sticluta de 200 ml de tinctura de branca ursului si se ia o lingurita de 3 ori pe zi diluata in jumate de canita de apa si bei si tu si sotul..costa cam 13 lei si te tine cam o luna jumate..tu iei 12 zile,sotul toata luna ..cxa peste sarcina nu e voie sa iei,si cam la 11,12 zile incep zilele fertile,cand e posibil sa ramai si de atunci tu nu mai bei.scrie ca e cel mai bun in sterilitate si infertilitate.citeste daca vrei pe net despre el,numai de bine am auzit,au ramas foarte multe fete dupa el.nu ar trebui sa te sperii dupa 6 luni..eu cu primul sot am incercat 10 ani nu am ramas si cu sotul acuma incercam de 3 ani si nimic.si daca ai infectii nu te speria,se trateaza.:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 13:50 
Senior

Citat:
nu e scump deloc,e o sticluta de 200 ml de tinctura de branca ursului si se ia o lingurita de 3 ori pe zi diluata in jumate de canita de apa si bei si tu si sotul..costa cam 13 lei si te tine cam o luna jumate..tu iei 12 zile,sotul toata luna ..cxa peste sarcina nu e voie sa iei,si cam la 11,12 zile incep zilele fertile,cand e posibil sa ramai si de atunci tu nu mai bei.scrie ca e cel mai bun in sterilitate si infertilitate.citeste daca vrei pe net despre el,numai de bine am auzit,au ramas foarte multe fete dupa el.nu ar trebui sa te sperii dupa 6 luni..eu cu primul sot am incercat 10 ani nu am ramas si cu sotul acuma incercam de 3 ani si nimic.si daca ai infectii nu te speria,se trateaza.:)

aham!mersi corina!
vad azi la 5jum ce imi zice dr...
eu mereu ma panichez si na...imi doream acest bebe la nunta...pt sotul meu!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 14:06 
Diva

Citat:

eu acum 2sapt am castigat o cartela reincarcabila la pepsi si acum un telefon la ice tea!
dar asa ,aiurea am bagat codurile pe net!
(si la loto am mai gastigat dar nicodata 6nrO:))

buna dimineata! felicitari carmi :clap: ma bucur pt tine :hap_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 14:14 
Diva

Citat:

pai am mereu tot felul in casa.Cremvusti, oua, cereale cu lapte..sa mananc dimineata.si mananc multe fructe:)

si eu la fel am in casa ...acuma in perioada asta mananc numa' pepene ca imi place la nebunie...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 14:18 
Diva

Citat:
si eu la fel am in casa ...acuma in perioada asta mananc numa' pepene ca imi place la nebunie...

si eu am trecut de la pepene verde la pepene galben de saptamana asta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 14:19 
Diva

Citat:

sper din tot sufletul ca de data asta sa ne dai vestea cea buna :npray: eu am fost ieri la control si am aflat(spre norocul meu) ca am un singur bb si nu gemeni :hap_d:
carmi o sa vezi ca o sa ai si tu bb tau cat mai repede... sunt sigura de asta :nwink: nu trebuie sa te stresezi... gandeste pozitiv si totul va fi bine :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 14:24 
Senior

Citat:
buna dimineata! felicitari carmi :clap: ma bucur pt tine :hap_d:

neata lili!
mersi...
ce ma bucur pt tine si bebe!bravo!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 14:31 
Diva

Citat:

neata lili!
mersi...
ce ma bucur pt tine si bebe!bravo!

multumesc frumos :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 14:48 
Diva

Citat:
sper din tot sufletul ca de data asta sa ne dai vestea cea buna :npray: eu am fost ieri la control si am aflat(spre norocul meu) ca am un singur bb si nu gemeni :hap_d:
carmi o sa vezi ca o sa ai si tu bb tau cat mai repede... sunt sigura de asta :nwink: nu trebuie sa te stresezi... gandeste pozitiv si totul va fi bine :-*

da cate saptamani ai?e primul control?de ce credeai ca ai gemeni?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 15:08 
Diva

Citat:

da cate saptamani ai?e primul control?de ce credeai ca ai gemeni?

am 8 saptsi este al doilea control dar la primul nu s-a vazut pt ca era foarte mic... nu credeam ca am gemeni dar nici nu-mi doresc:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 15:12 
Diva

Citat:
am 8 saptsi este al doilea control dar la primul nu s-a vazut pt ca era foarte mic... nu credeam ca am gemeni dar nici nu-mi doresc:D

felicitari lili ....stii cumva ce este?
:D
eu mi-as dori gemeni...dar stiu ca sunt greu de crescut,.....eu am sanse sa fac gemeni si daca o fi sa fie sper sa fie si fata si baiat....:D sa scap de amandoua:))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 15:14 
Diva

Citat:

oricum medicul vede oricat e de mica sarcina daca e un copil sau doi...iti spunea daca erau gemeni la prima ecografie:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 15:15 
Diva

Citat:
felicitari lili ....stii cumva ce este?
:D
eu mi-as dori gemeni...dar stiu ca sunt greu de crescut,.....eu am sanse sa fac gemeni si daca o fi sa fie sper sa fie si fata si baiat....:D sa scap de amandoua:))

abia pe la 18-19 saptamani se vede ce este.Nu are cum sa vada la 8 saptamani..nici nu e format copilul.....:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 15:50 
Senior

Citat:

abia pe la 18-19 saptamani se vede ce este.Nu are cum sa vada la 8 saptamani..nici nu e format copilul.....:wacko:

a fost o simpla intrebare pt lili!
nu toate stim la cate saptamani se vede sexul copilului!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Iul 2009, 15:55 
Diva

Citat:

a fost o simpla intrebare pt lili!
nu toate stim la cate saptamani se vede sexul copilului!

si eu am dat un simplu raspuns pentru puffy.cred ca e mai bine sa stie si omul cat traieste invata.E mai bine sa invatam din greseli decat sa le repetam:)
Nu trebuie sa te agiti asa la fiecare comentariu al meu...:)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]