Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 00:32

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1995 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 100  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. II
MesajScris: 23 Oct 2009, 10:21 
Diva

Neata fetele !

La multi ani Dariaaaaa, multa sanatate si impliniri alaturi de Maria si Andrei! Toate dorintele sa vi se implineasca ! :ncake: :nchampagne:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009, 10:35 
Diva

Ayrun scrie:
Neata fetele !

La multi ani Dariaaaaa, multa sanatate si impliniri alaturi de Maria si Andrei! Toate dorintele sa vi se implineasca ! :ncake: :nchampagne:

La multi ani Daria :nparty: :ncake: ...sa fi fericita si sa ti se implineasca toate dorintele...
Azi e ziua si iubitului meu :hap_w:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009, 10:36 
Diva

serene scrie:
La multi ani Daria :nparty: :ncake: ...sa fi fericita si sa ti se implineasca toate dorintele...
Azi e ziua si iubitului meu :hap_w:

La multi ani si iubitului tau Serene ! :) :ncake: :nchampagne:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009, 10:43 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
neata fetele!!!!
la mine e asa frig,ploua.....doamne ce urat......nu-mi place deloc!!!

aici s-a schimbat vremea in bine :P:)

ieri cand eram prin rm valcea...erau 17 grade....

ce tur am mai facut si eu...(Cluj-Turda-Alba-Iulia-Sibiu-Rm.Valcea-Pitesti-Targoviste-Ploiesti-Brasov-Sighisoara-Tg.Mures-Cluj) :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009, 10:54 
Veteran

buna dimi!
si la noi s-a incalzit bine vremea!
ce bine ca vine week-endul... :ndance: :nchampagne:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009, 11:16 
Moderator Ghidul Miresei

ramo_77 scrie:
Neatza fetelor

Ma numesc ramona si sunt casatorita de ceva vreme .... adica de vreo 5 ani. As dori sa va cer parerea cu privire la "casutele de bani"... alea in care se aduna darul la nunta. Tatal meu confectioneaza astfel de case si sunt superbe. Cum as putea sa i le fac cunoscute?

Bine ai venit Ramo!
Poti sa ii faci tatalui tau un blog unde sa pui casutele pentru bani si pretul acestora, eventual si cateva detalii din ce sunt confectionate fiecare in parte.
Poti sa pui poze si la Galerie la noi pe site pentru idei, la Decoratiuni.
Si daca vrei poti sa dechizi un nou topic la Mica Publicitate pentru casutele cu bani, eventual pui si 1-2 poze.

Aici ai link-ul: viewforum.php?f=100

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009, 11:17 
Moderator Ghidul Miresei

La multi ani Dariei si iubitului Serenei :ncake: :nchampagne:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009, 11:35 
Diva

neata fetele!!!
la multi ani Dariei si iubitului tau Serene!!!!multa sanatate si numai bine :ncake: :nchampagne:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009, 12:38 
Diva

la multi ani dariei si iubitului tau serene!!! multa sanatafe, fericire si clipe de neuitat alaturi de cei dragi :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009, 13:11 
Diva

carlita scrie:

ieri cand eram prin rm valcea...erau 17 grade....

ce tur am mai facut si eu...(Cluj-Turda-Alba-Iulia-Sibiu-Rm.Valcea-Pitesti-Targoviste-Ploiesti-Brasov-Sighisoara-Tg.Mures-Cluj) :nlol: :nlol:

wow carlita da ce te-ai plimbat...mi-ar place si mie desi stiu cat de obositor e
am auzit ca s-a incalzit in ro.....chiar am vb acum cu mama si mi-a spus ca e ff frumos in cta....zici ca e primavara

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009, 13:45 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
wow carlita da ce te-ai plimbat...mi-ar place si mie desi stiu cat de obositor e
am auzit ca s-a incalzit in ro.....chiar am vb acum cu mama si mi-a spus ca e ff frumos in cta....zici ca e primavara

nu e chiar obositor, chiar e placut sa admiri cate peisaje frumoase sunt in tara noastra...am mai oprit si pe drum, am oprit sa mancam...

e obositor doar dupa ce ajungi acasa cand te pui in pat pentru 5 minute si nu te mai trezesti pana dimineata :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009, 14:03 
Diva

ms fetelor pt urari :nblink: ...o felie de tort :ncake: si un pahar de sampanie :nchampagne: pt cine vrea :p
chiar ca s'a incalzit vremea si la ce frig era credeam ca pana la primavara nu m'ai vad soare :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009, 15:11 
Diva

La multi ani si din partea mea Dariei si iubitului tau Serene, multa fericire si tot ce-si doresc!!! %%- :flowers: oare Daria nu ne mai pune o poza cu gogosica ei sa vadem cat a crescut? :nblink:

eu acuma am ajuns acasa....de aseara am fost intr-o nebuloasa totala....am fost sapt trecuta la ginecolog sa-mi fac testul papanicolau si o ecografie si dansul mi-a dat trimitere sa-mi fac si un test pentru anticorpi anticardiolipinici (testul asta se da sa-l faci mai ales daca ai suferit avort spontan) ...asa....mi-a venit aseara pe mail rez testului , dar n-am fost 100% sigura ca-l interpretez bine si azi cand m-am dus la ginecolog sa-mi ridic testul papanicolau i-am aratat si celalalt test cu anticorpii sa ma lamureasca si ....surpriza nici el n-a stiut exact ce sa-mi spuna.....rez testului era asa: anticorpi anticardiolipinici lgG 1.063 GPL/mL si el nu stia sa-mi spuna daca ii pozitiv sau negativ....adica nu stia daca e 1, 063 sau 1063 si intr-un final am ajuns acasa in ceata totala si am sunat unde mi-am facut testul si era 1,063 ceea ce era val normala ....iar domnu' dr. tindea mai mult sa creada ca e 1063 ceea ce ara tare nasol pt mine daca era adevarat....oare dr asta n-a mai interpretat niciodata un test ca asta al meu ca doar el mi l-a dat sa-l fac :wacko: ...cred ca v-am bagat un pic in ceata si pe vioi, dar am vrut sa va spun patania mea :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009, 16:28 
Diva

wow ramo ce ciudat.....chiar ca m-ai bagat in ceata......stii cum e .....scrisul de dr e cel mai complicat,fac helogrife in loc de litere.....in fine,ma bucur din suflet ca ti-a iesit bine,ca totul e in regula si acum la treaba :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009, 17:11 
Diva

elyt1000 scrie:
wow ramo ce ciudat.....chiar ca m-ai bagat in ceata......stii cum e .....scrisul de dr e cel mai complicat,fac helogrife in loc de litere.....in fine,ma bucur din suflet ca ti-a iesit bine,ca totul e in regula si acum la treaba :-`

da tu Ely ...si eu ma bucur ca rez e bun pana la urma, dar problema nu era cu hieroglifele, pt ca rezultatul a venit de la Bucuresti si era tiparit....problema a fost ca nu intelegea el ce inseamna '1.063'....el spunea ca ii 1063 iar eu ii spuneam ca nu-i asa , ca inseamna 1,063....si eu am avut dreptate
am atasat poza cu testul sa vezi la ce ma refer

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009, 17:27 
Diva

dar e clar 1.063........intr-adevar puteau pune si aia o virgula ....au pus punct si la indus in eroare pana si pe dr......bine ca ai sunat si acum esti linistita ,e bine,deci puteti incepe din nou......la treaba........si noi suntem ocupati :nlol: :nlol: .....sper sa fie cu noroc 2010 si sa ne aduca si noua cate un bb

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009, 17:29 
Diva

elyt1000 scrie:
dar e clar 1.063........intr-adevar puteau pune si aia o virgula ....au pus punct si la indus in eroare pana si pe dr......bine ca ai sunat si acum esti linistita ,e bine,deci puteti incepe din nou......la treaba........si noi suntem ocupati :nlol: :nlol: .....sper sa fie cu noroc 2010 si sa ne aduca si noua cate un bb

da draga, sa speram ca in 2010 vom avea amandoua cate un bebe...si nu numai noi...toate fetele care isi doresc %%-
eu acuma am de facut un mic tratament de vreo saptamana pt o mica infectie si dup-aia putem sa-i dam bice :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009, 17:55 
Diva

ramonelle scrie:
da tu Ely ...si eu ma bucur ca rez e bun pana la urma, dar problema nu era cu hieroglifele, pt ca rezultatul a venit de la Bucuresti si era tiparit....problema a fost ca nu intelegea el ce inseamna '1.063'....el spunea ca ii 1063 iar eu ii spuneam ca nu-i asa , ca inseamna 1,063....si eu am avut dreptate
am atasat poza cu testul sa vezi la ce ma refer

chiar asta nu inteleg .El nu stie care sunt pragurile de interpretare?La ce medic mergi , Ramo?
La multi ani, Daria si din partea mea, chiar daca ti-am spus si telefonic.Te pup si...asa cum am spus asteptam poze cu printesa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009, 18:14 
Diva

chiar asta nu inteleg .El nu stie care sunt pragurile de interpretare?La ce medic mergi , Ramo?
La multi ani, Daria si din partea mea, chiar daca ti-am spus si telefonic.Te pup si...asa cum am spus asteptam poze cu printesa.[/quote]

De asta sunt si eu nedumerita....e ca si cum el n-a mai vazut un asemenea test in viata lui...
am fost la Radusan la dr. Vesa...mi-a placut de el asa cum s-a comportat si cum m-a tratat, dar m-a cam pus pe ganduri faza cu testul
oricum , daca o sa raman insarcinata, o sa procedez ca si tine ....o sa merg la consultatii la Gynia si nasterea la gine1 (am ajuns la concluzia ca-i cea mai buna alegere)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2009, 18:50 
Veteran

Citat:
De asta sunt si eu nedumerita....e ca si cum el n-a mai vazut un asemenea test in viata lui...
am fost la Radusan la dr. Vesa...mi-a placut de el asa cum s-a comportat si cum m-a tratat, dar m-a cam pus pe ganduri faza cu testul
oricum , daca o sa raman insarcinata, o sa procedez ca si tine ....o sa merg la consultatii la Gynia si nasterea la gine1 (am ajuns la concluzia ca-i cea mai buna alegere)

rezultatul tau este negativ!i-am aratat cumnatei mele care este medic si asta mi-a zis!
succes mai departe!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1995 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 100  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]