manu86 scrie:
Buna seara fetele
Intr-adevar mai e f putin...roxi e bn k nu ai emotii

...nici eu nu am dar presimt k at mai aproape voi avea.
Nico ce repede a trecut

Se vede burtica?Ai poze?
Eu am vb cu mami si mi-a dat o veste cam proasta.Sora mea isi tinea buletinul de ro la ea k i s-au mai furat acte si l-a luat azi mama de acasa sa i-l dea,sa-si ia bilet de avion si l-a pierdut ...tocmai ea.

si tocmai azi,cand e si ziua surioarei...era asa dezamita mama de ''cadoul'' pe care i l-a facut... Ea are si buletin de it da nu stiu dak poate trece cu el....pasaportul e expirat....tre sa se duca la ambasada sa-l declare pierdut da au astia un program scurt...nici nu stiu in cat timp il da acolo...offf sper sa rezolve repede k eu fara surioara mea nu ma marit
O seara placuta

ooo ce naspa manu.....dar de ce sa nu poata sa treaca cu buletinul de it? si eu am buletin de olanda si trec cu el la vama in aeroport ff usor.......l-am incercat si eu ultima data cand am venit in ro,intr-adevar il avem si pe cel din ro(inca il mai am,slava domnului,ptr ca si pasaportul meu este expirat),ptr ca nu eram sigura daca pot trece cu el....dar nu a fost nici o problema.....dar cel mai bine este sa mearga sa intrebe la agentia de unde cumpara bilet sau sa sune la vama......eu zic ca trebuie sa se rezolve intr-un fel.....buletinul de it este tot un document oficial,nu l-a furat de pe strada,l-au emis niste autoritati competent
Sa-ti traiasca surioara,multa sanatate si numai bucuri.....stai linistita ca intr-un fel se va rezolva