Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 22:55

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 7
MesajScris: 30 Iul 2010, 15:18 
Diva

elyt1000 scrie:
eu sa stii ca mi-am cumparat si am mancat la pranz si sa fi-ti sigure ca nu am mancat doar 2.....si cu gem de capsuni,si cu ciocolata si cu inghetata....gata mi-am facut pofta,asa ca corina esti salvata,m-am gandit la silueta ta.....ca si asa aveam prea multe pretentii :rofl: :rofl:
lily si eu abia astept sa se nasca si sa vad ce e,curiozitatea creste pe zi ce trece......ce face bubulina ta?

of ce dusa is..am uitat ca tu poti fi cu pofte..n-am putut sa tac si io. :really:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2010, 15:21 
Diva

corina1 scrie:
of ce dusa is..am uitat ca tu poti fi cu pofte..n-am putut sa tac si io. :really:

:rofl: :rofl: stai calma corina ca nu am nici o pofta....nu am avut decat de porumb fiert,l-am gasit si pe ala pana la urma.....puteti sa vb linistite de mancare din partea mea,multumesc lui doamne doamne sarcina mea e fara pofte....dar esti o dragutza ca te-ai gandit :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2010, 15:23 
Diva

elyt1000 scrie:
:rofl: :rofl: stai calma corina ca nu am nici o pofta....nu am avut decat de porumb fiert,l-am gasit si pe ala pana la urma.....puteti sa vb linistite de mancare din partea mea,multumesc lui doamne doamne sarcina mea e fara pofte....dar esti o dragutza ca te-ai gandit :hug:

apoi cum n-ai pofte?daca te-ai dus fuguta sa-ti cumperi. :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2010, 15:28 
Diva

elyt1000 scrie:
lily eu nu prea pot sa te ajut.....eu i-am cumparat la bebele meu toata gama zwitsal,aici mai toata lumea o foloseste ptr bebei....uite ca nu stiu daca exista si in ro,cert este ca le cumpar si nepotelelor mele si le trimit de vreo 2 ani incoace....le face tare bine.....daca laur merge in germania cred acolo exista,poate cumpara si sa incerci sau daca vrei iti trimit eu
p.s. asa arata: https://www.zwitsal.nl/Pages/Home.aspx#/producten/baby

sincer nu am vazut prin magazine dar nici nu m-am uitat...laur pleaca abia peste o sapt in germania...pana atuncea trebuie sa o spal cu ceva...si culmea acum nu este nimeni din firma plecat...asta se intampla foarte rar dar se pare ca avem ghinion...chiar acum l-am sunat sa-l intreb...erika doarme acum...este bine...cred ca este destul de complicat sa-mi trimiti tu...trebuie sa te pun pe tine pe drumurii, apoi cine stie cand ajunge si daca ajunge...poate aia de la posta au si ei bb mici si le trebuie :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2010, 15:59 
Diva

lily cand am fost anul trecut in Rom am cumparat Nivea baby si am spalat-o pe Alexia cu el...mi-a placut mult si nu a avut nimic de la el (Alexia are pielea tare sensibila)...poti sa incerci pana iti gasesti din celalalt...mie imi plac tare mult Nivea si aici nu se gaseste nimic pt baby de la Nivea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2010, 16:13 
Diva

corina1 scrie:
apoi cum n-ai pofte?daca te-ai dus fuguta sa-ti cumperi. :p

le aveam in frigider cumparate de luni :rofl: :rofl: ....doar le-am incalzit la microunde si gata mi-am luat pranzul....mi-ai dat o idee rapida si buna,nu a fost de pofta....dar a fost delicios :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2010, 16:15 
Diva

lily scrie:
sincer nu am vazut prin magazine dar nici nu m-am uitat...laur pleaca abia peste o sapt in germania...pana atuncea trebuie sa o spal cu ceva...si culmea acum nu este nimeni din firma plecat...asta se intampla foarte rar dar se pare ca avem ghinion...chiar acum l-am sunat sa-l intreb...erika doarme acum...este bine...cred ca este destul de complicat sa-mi trimiti tu...trebuie sa te pun pe tine pe drumurii, apoi cine stie cand ajunge si daca ajunge...poate aia de la posta au si ei bb mici si le trebuie :nlol:

da asa e,nu e vorba de pus pe drumuri,ca-mi sui fundul in masina,merg la magazin le cumpar si apoi le pun la posta...dar dureaza 7 zile sa ajunga coletul.....si sa stii ca ultimele 2 colete puse au ajuns la destinatie si precis in 7 zile.....chiar a lor mei l-au dus la usa.......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2010, 16:18 
Diva

Bamba scrie:
lily cand am fost anul trecut in Rom am cumparat Nivea baby si am spalat-o pe Alexia cu el...mi-a placut mult si nu a avut nimic de la el (Alexia are pielea tare sensibila)...poti sa incerci pana iti gasesti din celalalt...mie imi plac tare mult Nivea si aici nu se gaseste nimic pt baby de la Nivea

o sa incerc pana la urma ca nu am de ales...astept sa vad ce raspuns imi da vara-mea...am pus-o sa caute si in vl...si erika este sensibila...din aceasta cauza imi este frica sa incerc altceva...am patot-o si cu uleiul de corp

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2010, 16:21 
Diva

elyt1000 scrie:
da asa e,nu e vorba de pus pe drumuri,ca-mi sui fundul in masina,merg la magazin le cumpar si apoi le pun la posta...dar dureaza 7 zile sa ajunga coletul.....si sa stii ca ultimele 2 colete puse au ajuns la destinatie si precis in 7 zile.....chiar a lor mei l-au dus la usa.......

multumesc frumos iubita... esti o draguta dar este cam mult 7 zile pt noi...sapt cealalta pleaca laur in germania si o sa vad ce gaseste acolo...pastram legatura daca este nevoi...multumim :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2010, 17:58 
Diva

lily scrie:
multumesc frumos iubita... esti o draguta dar este cam mult 7 zile pt noi...sapt cealalta pleaca laur in germania si o sa vad ce gaseste acolo...pastram legatura daca este nevoi...multumim :-*

daca e nevoie numai sa-mi spui si iti trimit....mie sora si cumnata imi spun dinainte: fetele numai au sampon si gel de dus si le trimit.....acum daca le-am obisnuit cu gama asta nu vreau sa le-o schimb

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2010, 18:06 
Diva

lily scrie:
pai 2in 1 folosesc dar nu gasesc...a fost astazi laur la toate farmaciile din centru...nu stiam ca poti face comanda pe net :eek: si in cat timp iti vin? mai mergem astazi intr-o farmacie si daca nici acolo nu gasesc o sa fac comanda ca alta posibilitate nu am...nu vreu sa o spal cu altceva pt ca sunt multumita de acesta si imi este frica sa nu pateasca ceva...i-a mai schimbat si uleiul de corp mai demult tot pt ca nu am gasit si nu a reactionat prea bine...i s-a rosit toata pielea si a inceput sa se descoameze

a fost intr-adevar o problema cu Mustela in primavara, cand nu se mai gasea dar acum am vazut ca sunt. daca vrei ma uit pe aici si iti trimit.
oricum si produsela de la Klorane sunt la fel de bune.
cu andrei care are dermatita atopica folosesc gama Bioderma si nu mai am nici o problema.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2010, 18:14 
Diva

elyt1000 scrie:
daca e nevoie numai sa-mi spui si iti trimit....mie sora si cumnata imi spun dinainte: fetele numai au sampon si gel de dus si le trimit.....acum daca le-am obisnuit cu gama asta nu vreau sa le-o schimb

multumesc frumos...o sa te anunt daca am nevoie :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2010, 18:18 
Diva

anidaaa scrie:
a fost intr-adevar o problema cu Mustela in primavara, cand nu se mai gasea dar acum am vazut ca sunt. daca vrei ma uit pe aici si iti trimit.
oricum si produsela de la Klorane sunt la fel de bune.
cu andrei care are dermatita atopica folosesc gama Bioderma si nu mai am nici o problema.

eu am inteles ca si acum este o problema...eu am sunat in bucurest la o farmacie si au zis ca nu le au si vin abia peste o luna...daca ai timp si chef poti sa-mi trimiti...multumesc frumos

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2010, 18:23 
Diva

lily scrie:
eu am inteles ca si acum este o problema...eu am sunat in bucurest la o farmacie si au zis ca nu le au si vin abia peste o luna...daca ai timp si chef poti sa-mi trimiti...multumesc frumos

ok. ma uit azi maine si daca e iti dau de stire ce am gasit. banuiesc ca vrei samponul mare 2 in 1.
daca iti trebuie repede pot sa-ti trimit samponul meu din care l-am spalat de 2-3 ori, pt ca am inceput sa folosesc bioderma, si il tin degeaba

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2010, 18:33 
Diva

anidaaa scrie:
ok. ma uit azi maine si daca e iti dau de stire ce am gasit. banuiesc ca vrei samponul mare 2 in 1.
daca iti trebuie repede pot sa-ti trimit samponul meu din care l-am spalat de 2-3 ori, pt ca am inceput sa folosesc bioderma, si il tin degeaba

2 in 1 vreau si mi-ar trebuie pana maine seara ca nu am cu ce sa o spal...daca nu iti mai trebuie si vrei sa mi-l trimiti iti dau bani pe el fara nici un fel de probleme numai sa ma anunti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2010, 21:47 
Diva

lily scrie:

Vrei tu special de musetel? Te intreb pt ca si bebele meu a avut ceva probleme cu pielicica dar iti recomand produsele Weleda sunt cu calendula sau galbenele pe limba noastra momentan sunt cele mai bune pe piata la nemti si ti le recomanda si medici si moasele. Nu sunt scumpe ,eu folosesc doar lotiunea pt spalat care e vre-o 6 eur si crema ca sa nu se opareasca.. Daca ai nevoie neaparat si repede iti trimit eu(stiu cum e cand e vb de bebe)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iul 2010, 21:56 
Diva

any scrie:
Vrei tu special de musetel? Te intreb pt ca si bebele meu a avut ceva probleme cu pielicica dar iti recomand produsele Weleda sunt cu calendula sau galbenele pe limba noastra momentan sunt cele mai bune pe piata la nemti si ti le recomanda si medici si moasele. Nu sunt scumpe ,eu folosesc doar lotiunea pt spalat care e vre-o 6 eur si crema ca sa nu se opareasca.. Daca ai nevoie neaparat si repede iti trimit eu(stiu cum e cand e vb de bebe)

eu folosesc mustela decand s-a nascut si sunt multumita...o sa vad ce rezolv cu adina si daca nu o sa incerc klorane sa vad cum sunt...multumesc frumos...suntet niste dragute :-* :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Iul 2010, 00:44 
Diva

lily scrie:
fetelor spunetimi si mie ce sapon si gel de dus sa folosesc pt erika ca nu gasesc mustela...se pare ca vror sa schimbe gama de produse sau ceva in genul asta si o sa apara numai peste o luna...am incercat si pe net si nu se gaseste

eu cand merg la mama folosesc Bubchen.E o gama nemteasca.Mie imi plac foarte mult produsele de la ei.Si la cremele de soare folosesc Avent.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Iul 2010, 09:46 
Diva

lily scrie:
2 in 1 vreau si mi-ar trebuie pana maine seara ca nu am cu ce sa o spal...daca nu iti mai trebuie si vrei sa mi-l trimiti iti dau bani pe el fara nici un fel de probleme numai sa ma anunti

iti trimit daca vrei cu trenul, prin mecanicul de la locomotiva. in alt mod nu cred ca ajunge asa repede la tine. nnu trebuie sa-mi dai bani pe el. oricum il tineam degeaba. sa-i spui cum vrei sa facem.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Iul 2010, 09:48 
Diva

laura_sandu scrie:

eu cand merg la mama folosesc Bubchen.E o gama nemteasca.Mie imi plac foarte mult produsele de la ei.Si la cremele de soare folosesc Avent.

Avene Laura :flowers: :) . felicitari pt alexandru...l-am vazut in revista.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2069 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]