Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 03:42

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 596 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. II
MesajScris: 08 Iun 2007, 14:13 
Diva

Citat:
Buna dimineata, iubitelor.........
O cafeluta ceva, sau asteptati cu nerabdare week-endul?
(X)

buna dimineata! :D
cafeluta am baut-o de mult, dar ar mai merge una :ok:
eu chiar astept cu nerabdare weekendul, ca plecam sa sarbatorim 1 anisor de la nunta! :ndance: :ndance: ;) :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2007, 14:20 
Diva

Citat:

buna dimineata! :D
cafeluta am baut-o de mult, dar ar mai merge una :ok:
eu chiar astept cu nerabdare weekendul, ca plecam sa sarbatorim 1 anisor de la nunta! :ndance: :ndance: ;) :love:

buna dimineata! la mine fara cafeluta, pt ca nu obisnuiesc sa beau:nwink:, dar in schimb cu un paha cu vitamine:D
sa aiparte e un week-end superb si Felicitari! si La multi, multi ani inainte!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2007, 14:24 
Diva

Citat:
Scaunelul de masina pentru nou nascuti. Noi vrem sa stea in locul lui de la inceput, ca sa nu aiba probleme dupa aceea. Cum vrem sa doarma in camera lui de la inceput; sper sa ne si iasa.

acum am citit si eu ce ati mai discutat voi, pt ca zilele astea am fost cam ocupata si putin timp pe acasa...noroc ca te-a intrebat gina_d ce e aia scoica, ca daca nu te intrebam eu...nici prin gand nu imi trecea ca acel scaunel de masina se numeste asa...interesant...spor la curatenie si la cumparaturi!:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2007, 14:33 
Diva

Citat:
eu nu inteleg faza cu cumparaturile pt ceva ce in ca nu exista! Doamne fereste ....nu vreau rau nimanui! Dar sa presupunem, prin absurd, ca se intampla ceva .... si ala mic nu se naste! Ce faci dupa aia? Ramai cu toate alea cumparate...sa ti se faca si mai rau cand te uiti la ele si mai arunci si banii aiurea pe prostii! Cel mai bine e sa cumperi dupa vine pe lume! Asta e parerea mea!

intr-adevar se pot intampla multe, dar eu sunt de parere ca niste cmparaturi minime tot trebuiesc facute...mai ales cand esti in ultimele luni de sarcina...niste scutece pt maternitate, ceva hainite, sosetele, paturici etc....iar dupa nastere vine grosul...tot ce mai trebuie...:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2007, 14:40 
Diva

Citat:

sa aiparte e un week-end superb si Felicitari! si La multi, multi ani inainte!:-*

multumesc frumos :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2007, 15:00 
Diva

Citat:
La multi ani! Nunta de hartie! Super!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

:D nunta de hartie? habar n-aveam :D dar suna haios :p noi spuneam ca ni se taie din mot duminica :D abia astept!!!!!!!!!!!! :ndance: (X)
merci de urari, tuturor (asta ca sa nu mai ocup spatiu aici tot scriind "multumesc" :love: :nlol:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2007, 15:43 
Diva

Citat:
Ok...mai astept.......mersi frumos...
:lips::lips:

cred ca aici e https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... 22620#SRES
2 ani = nunta de bumbac :D :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Iun 2007, 15:48 
Diva

Citat:
Le-ai gasit mai repede...

Eu am cautat la Aniversari si la un moment dat reciteam tot ce am putut sa scriem... mai stie cineva ceva de Batori?

scuzati, n-am vrut sa ti-o iau inainte :~* am dat o cautare pe motoras :~* ma plictisesc la munca (ssssst, sa nu mai ziceti, ca-mi da sefa de lucru, dar n-am chef :D)
si eu m-am gandit ieri la ea, ca sa vezi coincidenta :D era tare haioasa :D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 596 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]